Gravidute cu tromobofilie -cap 20-
Raspunsuri - Pagina 10
tonirro spune:
Brigit multumesc frumos . Vezi ce ochi albastri are? Daca ar fi reusit FIV-ul la Budapesta, mai ziceam dar asa.... Paula ce bine ca ai gasit cateva minutele sa ne scrii! ma bucur mult ca sunteti bine si sa auzim numai de bine in continuare! Adriana felicitari ! Sarcina usoara si la termen! Dara chiar ma intrebam ce mai faci, cum sunteti.... Incerc sa iti raspund pe PMVa pe toate! Aspirantelor le doresc sa treaca la gravidute, gravidutelor la mamici fericite de bebei sanatosi si zambareti si mamicilor sa se bucure de bebeii sanatosi si zambareti!
tonirro spune:
Am uitat... Vreau si eu pe prima pagina la mamici. 35 de ani, mami fericita de Ilinca Stefania (27.12.2011), 970 gr, 30 cm. Mutatia MYHFR C667T si A1298C ambele heterozigote, Mutatia Factor II heterozigot. Trombofilie depistata dupa o sarcina obtinuta sub Fragmin (intamplator) pierduta la 13 saptamani (2009), inseminari nereusite (2010), un FIV nereusit (2011).Multumesc mult
marchplayer spune:
BUNA!!
Am de vanzare o scoica de la chicco pastrata in foarte bune conditii!! Pentru informatii detaliate va rog sa ma contactati pe mail, ionta_daniela@yahoo.com
NASTERE USOARA!!
Musette_1982 spune:
Musette - 30 de ani, mami fericita de Marin Constantin(24.05.2012), 3140 gr, 50 cm. Mutatia MTHFR C667T homozigota, Mutatia PAI heterozigot. Doua sarcini confirmate doar de testele la sange pierdute la 5 (2010) si la 4 (2011) saptamani, un al doilea embrion oprit in evolutie la 5s si eliminat in sarcina dusa la termen.
Tratament Fragmin (doze gestionate de-a lungul sarcinii de la 2500 la 10000 UI/zi), Acid folic, Medyn forte, Vit C, Aspenter pana la 30 de saptamani.
MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament postnatal: Fragmin 5000/zi, Medyn forte, Vitamina C 1000
mami de Marin Constantin nascut pe 24.05.2012, la ora 06:10
tymeea spune:
Mami fericita de Stefan Tim 21.05.2012, 3180g si 51 cm. Mutatia MYHFR C667T si A1298C ambele heterozigote. Trombofilie depistata dupa 2 sarcini pierdute la 22 si 21 de saptamani. Tratament: Innohep 3,5ml, Medyn forte, Femibion, Ac. folic, Cetebe 2*500mg, Magne B6.
raluca.c spune:
Vin si eu cu vesti un pic mai tarzior, inca e greu cu acomodarea.
Elisa Maria, vineri 8 iunie, ora 18.30, 2860g, 49 cm.
Nu doarme noaptea din cauza colicilor, ziua nu pot sa ma odihnesc eu, la san nu prea am lapte, si daca o pun imi face rani dupa un singur supt, in maternitate cand au vazut nu m-au lasat sa alaptez ca suge bebele sange, degeaba imi dau cu garmastan, cu mulsul nu pot decat manual, si curge foarte incet, in stilul asta o sa ajung repede la greutatea avuta inainte de sarcina. Succes viitoarelor mamici, inca nu am apucat sa citesc tot ce am pierdut.
suzieq spune:
Bine ai venit pe lume Elisa Maria, copil cu personalitate de la inceput. Raluca poti incerca si unguentul cu lanolina de la medela, este mult mai bun decat garmastanul.
Fetelor o sa incerc eu sa va adaug pe prima pagina, nu am mai facut0o niciodata, asa ca le rog pe cele cu experienta sa ma corecteze daca e cazul.
danezza spune:
Am citit si eu ceva din ultimul capitol si ma bucur din suflet ca suneti bine. Nu va nominalizez ca vad ca v-ati inmultit :(. Ma gandesc mereu la voi dar nu prea apuc sa scriu ca trebuie sa acord "cuiva" atentie non stop. Crestem frumos, radem, gangurim ...
Daca pot sa ajut pe cineva cu ceva, dati PM ca ma atentioneaza mailul si vad mai repede.
Va pup tare tare pe toate!
Dana - 32 ani
o sarcina pierduta la 31 de sapt.
Mutatie MTHFR C677 homozigot
trat sarcina: clexane 0.4-0.6, aspenter, femibion, omega 3+complex b-uri, pregnyl, acid folic, magne b6 (pffuu acum vad cate dracovenii am luat)
01.02.2012 - o fetita minunata : 49 cm - 3.100 kg.
MeAlex spune:
Felicitari mamicilor! Multi si multe !
Voi scrieti la alt topic despre bebei? As vrea sa citesc despre voi, ce probleme aveti, cum le tratati.
Eu am primit rezultatul la imunofenotipare, am numarul de celule NK marit, vedem ce zice doctorul despre asta. Maine sunt programata la histeroscopie. Practic, maine bifam ultima recomandare a doctorului, apoi ne adunam, tragem concluziile si apoi...verde la procreere! Ma incurajez si eu singura, ca mi-e frica de momentul in care ne vom apuca.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)