Delfinasi jucausi de iulie-august (75)
Raspunsuri - Pagina 11
baby78 spune:
Cristina frumuselul de Vladut !!!Un frumos ramane si cu carlionti si fara
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
28+
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissy77 La multi ani Beatrice de beluistef! mami, mai intra si ne povesteste de comorile tale Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
La multi ani side la noi!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 14+
baby78 spune:
Chiar ma gandeam ca am eu o problema cu caculatorul de nu mai vad nimic scris de atatea ore.... Se vede ca a venit vremea frumoasa si toti delfinasii sunt pe afara
28+
baby78 spune:
Alicenu mi-ai spus daca sotul tau are o metoda usoara de scos tapetul vechi
28+
Victo spune:
neata. eu m-am trezit cu chef de gatit.
cozonac si sarmale, auzi! sa vad daca ma ajuta si restul familionului
pana atunci, haideti la o cafea si o omleta!:):)
ooana spune:
Neata!
Victo e bine venita cafeaua ta!
Si eu am planuri mari azi: pui cu ciuperci si smantana si strudel cu branza si visine - sa vedem la finalul zilei cu ce ma pot lauda
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
si eu fac ciorbita si mazare de pui....trebuie sa fac aseara, dar am adormit cu andrei la 9 mai bine, ca de la 2 la 6 dimineata ciu ciu somn
dupa ce m-am luptat cu andrei sa ii dau sa pape ceva, i-am trimis pe baieti la cumparaturi,sa pot face eu papa, ca vin si socrii in vizita...deeeh, daca nu a ajuns Mohamed la munte, vine muntele la Mohamed
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Victo spune:
gata, sarmalutele sunt pe foc, sper sa se fiarba pana la 12 jumate.
acum ma duc sa strang un pic, sa imi fac loc pt cozonaci.
wow, hai ca am fost rapida!
tina_80 spune:
Hellooo
Ce de mamici gospodine
Sa aveti spor la treaba si pofta buna!
Eu am facut piata dimineata, am fost si la Metro, am facut papa bun si acum savurez pranzul, ciorba de perisoare si pastrav cu cartofi natur.
Servesc pranzul singura, ca baietii mei sunt afara si le am pus ciorbitza sa se raceasca sa i dau lui R sa manance,.... dupa somn!!!...offf, iar boala porcului si uite asa se depune totul
O duminica placuta!
ochidut spune:
Ce de delfinasi bolnavi, oare ce se intampla? Si noi tot cu mucii care curg non stop, dar tot e bine, sper sa se limiteze la atata si sa nu incepem si cu tuse si altele.
Gabriela, imi pare rau ca nu v-am vazut in parc, defapt poate v-am vazut dar nu te-am recunoscut. daca ne mai vezi altadata, sa ma tragi de maneca
Eu devin oarecum panicata, ca am ramas cu multe pe cap zilele astea si nu stiu cum sa ma impart sa le organizez. Si raceala Larisei vine ca cireasa de pe tort
de Larisa Ioana 24.06.2010