Jocul cu carti 5
Raspunsuri - Pagina 17
roxanaz spune:
aoleu uitai de ghicitoare!!!!
indiciul doi: slujba e pe perioada iernii si scriitorul se muta in alt loc, cu sotia si copilul
lilanda spune:
Doua naratiuni, doua lumi si doua personaje bizare: un calcutec si un nou venit, cititor de vise, caruia i se cere sa-si taie umbra.
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilanda Doua naratiuni, doua lumi si doua personaje bizare: un calcutec si un nou venit, cititor de vise, caruia i se cere sa-si taie umbra. "I am a deeply superficial person" - Andy Warhol |
Marturisesc ca m-a intrigat descrierea pe care ai facut-o si m-a determinat sa googalesc un pic, drept urmare am descoperit cartea. Las jocul sa continue pentru cei ce au citit-o. Rugamintea mea: n-o ai cumva in format electronic, pleaaassseeee
roxanaz spune:
ahahaahaa asta a fost pentru mine Lilanda!!!
"La capatul lumii si in tara aspra a minunilor" - Murakami
lilanda spune:
roxanaz, asta e :)
Eveline, îmi pare r#259;u, am doar audiobook-ul in englez#259;. Am v#259;zut ca Poliromul are insa ebook.
roxanaz spune:
da, polirom si elefant.ro au si e-book-ul, 17 lei sau ceva de genul asta.
suntem in anii '20, anii de aur dinainte de marele crah, iar un barbat ce s-a intors din Primul Razboi Mondial incearca sa isi faca o cariera in New York.
roxanaz spune:
al doilea indiciu:
Personajul principal se afla in mijlocul unor triunghiuri amoroase si vede petreceri ciudate si extravagante, actiunea penduland intre New York si Long Island.
roxanaz spune:
o amanta moare calcata de masina si nu stim cine a fost autorul... dar asta declanseaza o alta crima.