Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
ary_v spune:
La multi ani tuturor copilasilor mari si mici!
Madalina, felicitari pentru fetita mare si frumoasa!
Biona, daca petele ti-au aparut in sarcina, stai linistita ca scapi de ele dupa ce nasti si se linistesc hormonii.
Nicoleta, sunt de acord cu tine. Prea multe analize se cer si sunt prea scumpe. Eu am facut recent pt hepatite, toxo si rubeola si am dat aproape 200 de lei. Ok, astea sunt necesare, eu altele nu mai fac. Nici dublu test sau triplu test, oricum nu ar schimba cu nimic situatia.
Bubulina42 spune:
Am uitat sa mai adaug, pentru faza cu spalatul legumelor:
Doura zicea ceva si de otet adaugat in apa aia, insa eu nu as fi pentru faza cu adaugat otet,-fiindca toate ar prinde gustul lui,bleah,- insa prima data am vazut la soacra mea cum puneau ridichiile si castravetii si toate - in apa cu bicarbonat,pentru o jumatate de ora -si nu va spun ce negreala ramanea acolo, cand le scoteau, de NU iti vine sa crezi!
O chestie pe care am inceput sa o facem si noi (eh, nu suntem constanti), insa macar la ridichii, rosii, castraveti, ardei..
Si prinde bine!
15 +
Mami_de2 spune:
Multumesc fetelor:)
sunt asa happy:) parca mai happy decat in trim 1..acum in 2 parca ma simt mai linistita.. nu stiu de ce..sunt mai relaxata!
sper sa ma pastrez asa!
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Andie Am o intrebare stupida,daca am anticorpi la toxoplasmoza inseamna ca nu patesc nimic daca pap legume din curte care desi spalate ar putea fi "infectate"? Am salata verde de la tara,ceapa si vroiam o salata,si oricat le-as spala parca nu am incredere sa le pap |
si eu iau de la tara ceapa, usturoi, verdeata, salata in fiecare saptamana.sunt muuuult mai bune si am incredere in soacramea ca nu le-a stropit niciodata cu prostii deci au doar pamant pe ele..asa ca si eu desi am anticopri toxo le spal ff bine sub jet de apa fiecare frunzulita si nu am nici o treaba! fii linistita si papa tranchila ca nu au nik! fii fericita ca ai de la cine sa iei de tara! ca eu sunt :)) In cel mai rau caz acum de la fructe si legume nespalate stiu ca poti face candida:))ca in rest, toxo ai..:P
Ipopica.. iti recomand farmacia Belladona - e cea mai buna la pret la orice medicament!..ca sunt mai ieftine acolo femibioanele :)) eu am dat 65 de lei pe femibion2 ..deci macar 11 lei si tot economisesti;)))
PS:eu dau lunar pe vitamine (femibion,cetebe care e extrascump, magne, aspenter,etc.. peste 2 mil...mi se pare si mie enorm..dar..asta e..)
14+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C si Pai 1- 4G heterozigot
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionII, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; NO SPA la nevoie Utrogestan ovule:300 mg pe zi;
almy spune:
LA MULTI ANI petru toti copilasii!
A venit ploaia voastra la noi, ca ploua rau si tine tot weekendul. Atata paguba, ca eu oricum am de invatat Vedeti ce altruista sunt
ipraty,de la mamici de ianuarie, mie in sapt 17 mi-au trecut, deci de vreo saptamana. Nu 100%, seara inca mai e o greata pe fundal, de oboseala poate, insa nu mai vomit din sapt 16. Insa fiecare organism e diferit, poate tie iti trece din sapt 12, cum ar trebui. Multa rabdare, imi pare rau, stiu exact prin ce treci Hang in there!!!
Alma 17+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
douradoudou spune:
va garantez ca nu ramane miros sau gust de otet deloc..otetul este antibacterian de aceea punem si otet si bicarbonat ...dupa aceea le clatim iar cu apa ..am zis ca le lasati maximum 10 minute, nu la murat
<hr noshade size="1" />
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
si 12+
Bubulina42 spune:
:) cu tot cu garantie, eu nu am de gand sa adaug otet.
Il prefer numai la salate si ..la raceli.
Prefer bicarbonatu' o jumatate de ora.
15 +
gina85 spune:
Buna fetelor
A trecut ceva timp de cand nu am intrat si intre timp burticile cresc.
Ma bucur ca sunt deja cateva fete care stiu ce o sa aiba,noi avem 18+ si nu stiu nimik inca,abia pe 12 iunie o sa imi spuna.
Sper sa intru mai des si sa va mai scriu cu toate ca de citit va citesc
Va pup pe toate si sa aveti grija de voi si de bebelasii vostri.
18+ cu un dragonel...
Inima nu cunoaste ratiunea,
Mintea nu cunoaste sentimentele...
onutz83 spune:
Ginuta
Fetelor, am prestat o supa-crema (aproape) de ciuperci... Daca va plac ciupercile trebuie sa o faceti neaparat
Va trebuie 5-600 gr de ciuperci, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa uscata sau vreo 4 fire de ceapa verde, un cartof si o telina mica (cam cat un ou), 2-3 catei de usturoi, sare si putin piper (nu juma' de kil, cat am pus eu ). Pentru gust de pui puteti sa aruncati acolo o aripioara sau ce aveti prin frigider. Sau fierbeti ciupercile in supa, daca aveti deja.
Pentru un gust mai fin adaugati vreo 250-300 ml lapte
La sfarsit se mixeaza totul in blender si voila
Sunt si vaiante cu smantana lichida, dar n-as vrea sa exagerez cu grasimile.
Noi nu folosim adaosuri (am vrut sa zic mizerii) gen Vegeta, Delikat si nici nu ingrosam mancarurile cu faina. Mi se sterpezesc dintii numai cand ma gandesc
Data viitoare o pandesc pe mama cand face supa si-mi fac si eu cu ciuperci din nou
Mi se pare ca mama face, evident, cele mai bune supe (si nu numai)... stiti cum e, deh, gustul cu care ai crescut...
Onutz 14+
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou va garantez ca nu ramane miros sau gust de otet deloc..otetul este antibacterian de aceea punem si otet si bicarbonat ...dupa aceea le clatim iar cu apa ..am zis ca le lasati maximum 10 minute, nu la murat <hr noshade size="1" /> alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) si 12+ |
Ai fost asa haioasa cu muratul
Onutz 14+
angelique_19 spune:
Buna fetelor,nu am mai scris de cateva zile dar v-am citit.Ma bucur si le felicit pe Madalina,Ina si Mami ca au aflat ce au in burtica
Eu am o stare tare nasoala,am senzatia ca nimic nu imi merge ca lumea.Sper sa fie de vina hormoni astia ai sarcinii.Si ma mai chinuie niste dureri groaznice de cap de cateva zile.Va las ca nu sunt o prezenta tocmai agreabila zilele astea.
12+