Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Buna fetelor!

La multi ani utturor care aveti copii si celor care au suflet de copii!

Felicitari si fetelor care au avut ecografii si au aflat ce surprize au in burtica!

Noi suntem aproximativ bine, ne-au iesit analizele dar e o confuzie totala, adica in ADN mi-a iesit ca nu poate fi detectata toxoplasma ceea ce inseamna ca nu am dar conform toxoplasma IGM, IGG, IGA am avut toxoplasma de la ultima analiza din martie si pana acum dar a disparut asa din senin.Toxoplasmoza dureaza cel putin 6 luni.Deci totul e o nebuloasa si astept sa merg la doctora parazitoloaga sa vedem cum le intepreteaza ea sa stiu ce am de facut.

O zi minunata sa aveti fetelor!

CAMITU 16+mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hello fetelor, acuma am ajuns si eu la munca, am intarziat ca am mers dimineata sa-mi fac analiza de anti-FXA (pentru verificarea dozei de Clexane). M-am enervat destul de rau, ca am mers la un centru de recoltare al Synevo unde am dat peste o asistenta nepriceputa rau, mi-a gasit greu vena (bine eu sunt cu probleme la asta), ma doare si acuma destul de rau, si nici nu a reusit sa-mi ia suficient sange cat ar fi tb pt analiza, asa ca dupa vreo 45 de minute m-a sunat sa ma duc din nou sa imi ia alta proba. Noroc ca eram departe de centrul respectiv si m-a trimis la altul care era mai aproape si unde am nimerit o asistenta ok, de data asta nici nu prea am simtit. Problema e ca analiza ar fi tb facuta la 4 ore de la injectie, si a doua oara mi-a recoltat la vreo 5 ore, dar sper ca e totusi ok.
Madalina, felicitari ca ti-ai vazut fetita!
Cami, poate a fost gresita prima analiza, si aveai totusi anticorpi la toxo dinainte. Oricum, doctorul e cel care te va lamuri.
La Multi Ani tuturor celor care au copii (si celor care se simt copii ).
Sanatate tuturor!

Andreea 15+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, MagneB6, 3 Duphaston

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura, azi implinesc 16 saptamani.

Andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Andie stiu ce zici,si eu am probleme cu venele...mi le cauta cate 10minute,chiar mai mult.Cand am recoltat pt DT asistenta a abandonat,a chemat o colega ca nu gasea nici o vena. Pana la urma a reusit sa recolteze fara sa ma doara,fara sa ma invineteasca rau.
Apropo nu mai iese odata rez ala la DT,am frecat site-ul medicover intr-una
Cami eu tot cred ca ai avut un fals pozitiv,bebe e bine o sa vezi.
Am o intrebare stupida,daca am anticorpi la toxoplasmoza inseamna ca nu patesc nimic daca pap legume din curte care desi spalate ar putea fi "infectate"? Am salata verde de la tara,ceapa si vroiam o salata,si oricat le-as spala parca nu am incredere sa le pap
Ioana multumesc pt ajutor,am rezolvat oarecum...imi cumpara o colega din Praga.Sper sa ii dea fara reteta,ea vine in Romania luni si e tocmai la fix.
La multi ani copiilor vostrii si va doresc ca peste un an sa ne sarbatorim bebelusi in aceasta zi!
burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

La multi ani! pt burtici, si posesoare si pasageri! Si inca o data pentru ceilalti pici!

Dana, felicitari pentru degetute! Esti sigura ca pun rezultatul de la DT pe site? Cei de la Medlife, de exemplu, pe astea cu genetice ti le dau numai personal, nici gand sa le iei de pe net.

Ina, o sa ai pampersi rooooz!
Mami, sa creasca putzicosul mare mare si frumos si sanatos!
Mai Mada, chiar, ce naiba mananci de-ti creste precum fat frumos? (traducerile masuratorilor le gasesti pe prima pagina)

1. M-a spart pretul femibionului de trimestru 2 (77 ron pentru 30 de zile?!?!?!!) - sa-nteleg ca noi gravidele suntem o specie aparte care plateste cu varf si indesat pentru partida de sex cu implantare?
2. Sunt racita moarta, am zacut acasa miercuri si joi, azi am cedat nervos si-am venit la munci. Domnul locatar este zgalatait zdravan de tusea mea si cel mai probabil se streseaza si cand imi suflu eu trompa (cam din 5 in 5 minute). La mine acasa miroase a morti imbalsamati - otet, cu ceapa, malai, spirt, lamai fierte, lamai nefierte - doua zile m-am babalit si degeaba; azi dimineata m-am pricopsit si cu tusea . Azi investesc in "batista bebelusului" ca nu mai tine; tre sa-mi curat nasul intr-un mod cat mai eficient.

Week-end insorit!

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Popi eu azi lenevesc acasa,nu ne potrivim deloc programul.
Asa zici ca rezultatul nu mi-l dau online,asistenta zicea sa verific site-ul in 3-4 zile...am recoltat miercuri dimineata...de obicei se miscau mai repede.Nici ele nu stiu care analize se elibereaza doar personal,stiu de Papanicolau ca ti-l dau doar personal nu si pe site
Probabil e la fel cu DT.

Mergi la inceput

Sanatate Popi, sa-ti treaca raceala cat mai repede! Da, e super scump Femibionul, eu macar ma gandesc ca e Clexane-ul aproximativ gratuit (adica se da gratuit, dar depaseste nu stiu ce plafon si mai tb sa dau 30lei/luna), ca daca l-as mai plati si pe asta chiar ar fi super mult.

Andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popics, gravidele (apoi mamicile) si miresele sunt acele specii care tre' sa plateasca dublu sau triplu pe chestii de genu' vitamine, ecografii, toate alea pt bebe- hainute, cremute, scutecele eeeeeeeeetc/ rochie, pantofi si restul. O fericire.
Sper sa-ti treaca raceala repede, io am batut recordu', m-a tinut o luna.

Vitaminele mele au costat vreo 23 RON pt 2 luni, e drept ca nu sunt atat de concentrate ca celelalte (d-aia al meu e mai mare doar cu 2 zile in timp ce Clara a lu' Mada a crescut cat Fat-Frumos )

Andie, felicitari pentru 16 saptamani!!!

Si eu am probleme cu venele, fiecare recoltare e un film horror pentru mine. Mi-e si frica de ace si alte instrumente. La cea mai recenta recoltare asistenta mi-a aratat ca acul e sigilat, i-am spus ca o cred pe cuvant ca nu vreau sa vad ace. Si ea zice: "A, si dvs o sa nasteti, nu?" Multumesc pentru incurajari, dar nu vreau sa ma gandesc inca.

Azi am implinit 3 kile fata de inceput
Oricum am plecat la drum dotata, nu gluma.

Onutz 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Buna mamici,

Eu vin de la mamici de ianuarie 2013, suntem mai mici dar vreau sa va intreb pe cele care ati avut greturi cam la cate saptamani au trecut?
Rezist cu greu, vomit, greata, ameteala si oboseala cat cuprinde. Insa mi-e frica de medicamente, chiar si de ghimbir.

Pupici si multumesc mult de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Sunt putin uimita. Am fost azi sa iau rezultatul la Bitestul ATRAIA, si cand ma uit pe foaie vad doua valori FreeBeta HCG si inca una, nu mai am foaia in fata, am lasat-o acasa. Da pot sa scriu mai pe seara
Mey, asta e marele test sau sunt eu dusa sau isi bat joc medicii cu testele lor?
A mai facut cineva testul asta si apoi sa a mers la eco morfofetala?
Sau dupa morfofetala mai fac alt test de sange?
Asta pentru ca tot vorbeati de preturi si nu sunt deloc ieftine analizele astea.

Nicoleta

Mergi la inceput