ma numesc bianca, in curand voi face 14 ani ,nu sunt mamica, dar miar placea sa fiu.. dar asta se va intampla poate in viitorul destul de departat, m-am inregistrat pe acest site pentru ca mi se pare ft interesant, as vrea sa cunosc kt mai multa lume si sa imi fac noi prieteni , cu care sa ma inteleg, sa ma intalnesc, sa formez prietenii , sa cer sfaturi si ajutor iar la randul meu sa ofer si eu aceste lucruri etc...
hobbyuri-le mele sunt cantatul,desenatul ,dansatul, anime-urile, lb. japoneza, poate si calculatorul dar mai putin...
Eu sunt putin timida,dar cred k sunt isteatza, sunt vesela, sunt uneori alintat dar uneori serioasa asa inkt devin de nerecunoscut etc.. sunt iubitore, iertatoare, posibil simpatica,poate si amuzanta..
Visul meu este sa termin liceul (dar mai intai sa-l incep) cu note bune, sa fac o facultate (de preferat de limbi starine) si poate cel mai important vis al meu SA MERG IN JAPONIA unde as vrea sa fiu un traducator/translattor cv, sau o sa am o meseria mai obisnuita,
Va multumesc k ma-ti ascultat si astept sa ne cunoastem.. bye-bye sau ja ne!
Bine ai venit Bianca! Spor la scoala!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa