Citat: |
citat din mesajul lui adc Sunt singura de aici al carei copil refuza suzeta? Where there is a will there is a way. Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012) |
Noi am avut mari probleme la ochisor dar s-au rezolvat cu picaturi Tobrex, 3 picaturi pe zi cate 10 zile.
Din capitolul gafe, am ramas fara late praf, fara lactana la 2 noaptea,am crezut ca mai e o cutie, s-a dovedit a fi goala. Vina mea, evident am certat sotul care de oboseala a crezut ca el nu a fost atent. In fine, mai aveam doar o cutie de Nan, pana a doua zi i-am dat d-ala si s-a constipat si a facut verde, si-a revenit imediat ce am reinceput seara cu lactana.
Pe langa asta o noapte am fost obosita rau si desi avea doua mese, una pe la 2-3 l-am auzit tipand in monitor abia pe la 7 dimineata.
Altesa, de coma ai fost cu rivanolul tau.
Alice, a pus pe FB bubbles programul.
LA Multi ANi tuturor copiilor!
nu mai face cu sange -asta e vestea buna
vestea proasta e ca nu mananca nimic, are inca febra, dureri nasoale de burica si e cu psihicul la pamant :(
a mai venit si o vaca azi de asistenta care i-a zis: "la multi ani, azi in loc sa te distrezi tu stai in spital"...e saracu' varza