Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

irinuk, ce dulci sunt acumm.., misto ca poti sa stai cu Daria mai mult si la ai tai!
Andra cand ajungem la MAria la scoala face Aiiia haide!( Maria haide!), da pupici cu gurita, face din manutza ca pa sau salut indiferent in ce limba ii spune cineva pa sau buna:croata, germana, engleza, romana, isi pune si ea palaria in cap, margele la gat, geanta pe umar, se probeaza cu haine le pune in dreptul ei si zice mmmm ( mai), azi a mancat cu linguritza singura cate o boaba de orez din pilaf
catank , ca bine zici:

SA NE TRAITI COPILASI SA FITI SANATOSI SI FERICITI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Citat:

pishko, ai 2 copilasi minunati!! tu te-ai descurcat/descurci singura cu ei??

Saru`mana De descurcat cam singura... a fost mama in primele 2 luni cand s-a nascut emma si apoi on my own... dar e ok, sunt si zile mai usoare, altele mai grele, ne-am obisnuit asa... concediu, timp liber 0... dar o veni si vremea aia... Casa, masa, curat, spalat, calcat, copii full option

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Sa ne traisca toti copiii si sa fie sanatosi si noi pe langa ei sa nu uitam sa ramanem ca ei in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

nesquick, lapte, ceai,
pishko, neatza! nu dai si tu o cafelutza olandeza? chiar la voi ce se beau dimi oamenii? aici de ex, sunt 10 cafenele pe mpatrat si toti beau degetarede espresso

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna dimineata!
-La multi ani!-fluturasi mici si dragalasi, sa cresteti mari,frumosi si nu in ultimul rand- sanatosi! sa ne umpleti sufletele de bucurie si sa aveti parte de cat mai multe lucruri frumoase din viata care ptr voi de-abea a inceput
-La multi ani, Sonia si Sergiu! va multumesc ca existati si ca imi umpleti viata cu zambete, ca imi alinati sufletul cu o imbratisare stransa dupa gat,ca mi-ati adus linistea dar si iubirea dupa care am tanjit tot restul vietii pana acum.Va iubesc copilasii mei, mai mult decat mi-am imaginat ca e posibil sa iubesti pe lumea asta! va pupa mami dulce cu buzele, cu gandul si cu sufletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

La multi ani fluturasi si fratiori/surioare de fluturasi dragalasi !!!

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru aprecierile la adresa Duracell-ului meu minunat !!!

Fetelor, va spuneam ieri ca merg la un interviu si am plecat atat de entuziasmata de acasa si cand am ajuns acolo sa imi spuna ca au nevoie de esteticiene ,nici de cum de tehnician maseur ...am batut drumul degeaba pana acolo. Data viitoare cand ma suna intreb direct pentru ce sunt chemata.

Mergi la inceput

Delia, saru-mana mami scumpa pentru Nesquik! Am schimbat ”meniul„ si de vre-o 2 saptamani beau zilnic fresh de portocale...asta imi este obiceiul vara. Au ajuns pozele de la fina?
Viss, ai doi pitici deliciosi...La multi ani si lor astazi si cate 1 pup pentru fiecare!

Mergi la inceput

Madutza, cum te mai simti astazi? Offf cat mai ai de stat cu mana asa...dar trece repede timpul. Soacra te ajuta sau te incurca mai mult?Cere ?
Lavinia, multumim mami pentru cuvintele frumoase! Acelasi lucru am vrut si eu sa spun cu papatul lui Edu dar am scris pe fuga s-a inteles altceva...La mesele principale papa destul de mult cantitativ si intre mese mereu trebuie sa aiba cate ceva in gurita. Oripilant ceea cea ai spus de tipa respectiva.
Catank, o feliuta de tort ai pastrat si pentru moa ? Ioana ce mai face?

Mergi la inceput