Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

YASMIIIIIIIIIIIIIII
oauuuuuuuu ce zi frumoasa ati avut
sa va fie de bine
ce bine imi pare ca ai aparut
azi nu prea am avut cu cine vb din pacate fetele au aparut doar sporadic
te pup si vb maine daca nu vei fi la fel de prinsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Yasmi ai un copilas perfect, doarme mult, adoarme singur, mananca mult, se joaca singurel si mai si vorbesteee o gramada! L nu mai zice nici ce zicea, de cand cu mersul singurica a regresat la partea cu vorbitul, avea si ea 8-9 cuvinte cu adresa pe care le spunea constant, acum zice doar "mama" si "tata"; daca ii e foame plange, daca ii e sete plange, daca ii e somn urlaaa , nu tu "papa", "aba", "nana", parca i s-au sters din memorie
Oricum am citit ca atunci cand fac alte achizitii, la capitolul evolutie motorie de exemplu, uita mult din celelalte, regreseaza la vorbit sau altceva, banuiesc ca asta s-a intamplat si cu ea
Este in parc o mamica cu bebe de 11 luni jumatate, pe 15 acum face anul si nu vorbeste deloccc, nici macar in bebeluseasca lui, nu zice nimic, nimic doar plange, urla si rade daca e distrat de ceva, in rest nu articuleaza nicio silaba... Nu stiu daca e normal, eu m-as fi ingrijorat in locul ei, dar ea nu pare deloc stresata

sa sti ca si eu ma minunez in fiecare zi de el!! este exact asa cum mi-am dorit sa fie un bebelus.... cra-cra...
lasa, nu te necaji, ei isi dau drumul la vorba de la o zi la alta! vei vedea ca ce te necajeste astazi te va face fericita maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yvy pai apropo de vb
antonia mea a zis de la 6 luni mama si tata
a fost cea mai vremelnica la inceput
da ce folos ca a inceput sa vb f tarziu
la 2 ani si 9-10 luni
deci fffffffffff tarziu
da acu zice cate in luna si in stele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offf yvy poop junioara mica!!

noi tot in cealalta extrema ne aflam: mancatul excesiv de mult!! nu neaparat cantitativ ci des. nu are pauza 10 minute fara sa nu manance ceva (inafara de timpul in care doarme!)....o fi normal chiar asa??

Si Edu mananca foarteeeeeee des si la fel ca si Lucas, nu foarte mult cantitativ. Trebuie sa aiba mereu ceva in gurita....

Eduard Andrei 02.04.2011

inainte de toate am vazut pozele cu edu!! este demential!!!! de prima data cand l am vazut ce tantos statea el in picioare mi s a parut asa sigur pe el si incapatanat care stie ce vrea!

aaa sa stii ca L mananca la mesele principale destul de mult, uneori cat mananc si eu eu spuneam ca intre mese nu mananca cantitativ mult ci fara pauza, tot sa aibe mereu ceva in gurita (vb ta)....si cere intr una de mancare :"papa, da-i!!!!!Da-i!!!"

astazi stranuta si eu i am spus "sanatate" la care el "tate" iar spre seara cand a auzit-o pe Mina ca a stranutat , el de colo "tate" :))))) sau ii mai spun de multe ori "rabdare!!".....si el apoi tot repeta dezamagit.."daie...daie...." uneori deja stie ce vreau sa ii spun :))

Mergi la inceput

yvy, noi la pampers folosim nr 5.....cu 4+ se trezea dimineata ud pana la tatzuci :))

ooff lalely cat trebuie sa trageti si voi cu infectia urinara...:( va pupic pe amandoi!

cami, nu am sunat la nici o pensiune/hotel/agentie de turism pt ca nu ne-am hotarat la ceva anume.... si timpul trece...mai sunt aprox 3 sapt...sper in wk sa ma hotarasc la 2-3 si sa i le arat si sotului sa vad el pt care opteaza.... poate ma mai ajuta si el in luarea deciziei.... multumesc frumos pt amabilitatea ta!

pishko, ai 2 copilasi minunati!! tu te-ai descurcat/descurci singura cu ei??

offf mada ce rau imi pare!! te poop si te imbratisez! ce de ajutoare ai acum!! cum te intelegi cu soacra??te-am mai intrebat: cand plecato in concediu (nu mai retin)?

mary, lui L in par in dadeam/dau (cand nu este cheliuta ) cu un prreparat de vaselina de la farmacie.

pisuc ce bine ca ne-ai mai dat de veste!!! mai intra si tu macar o data pe saptamana sa ne saluti!!poze cu burtik nu ne arati??? hai ca asa ne este dor de burtici....nu fete????

andreea multa sanatate mami!!! woww peste 14 kg are deja rares??? L are 12 kg si mi se pare asa de greeu dar pt tine .....

lparpala, te asteptam neaparat sa ne spui maine ce e bebe din burtica!!

strumf ati ajuns la dr???

cami, pai tu chemai fetele la vorba si acum te retragi???

delia, ti-ai luat tensiunea?? ca eu asa patesc cand am tensiunea mica..ultima oara aveam 90.50

somleac ne-ai uitat????

offf ma uitam/citeam acum un reportaj despre copilasii abandonati in spitale...am inceput sa plang si sa ma intristez....de ce??? doamne de as putea pe toti i as aduce la mine acasa!

si apropo de asta astazi am ramas MUTA de ce mi-a spus mamica unui baietel de o varsta cu L al meu......va scriu exact cuvintele ei: "cola....sa il vezi cum bea, ca un om mare!! la teddy nici nu vrea sa se uite!" asta mi s a parut cel mai oribil si grav din restul sirului de marturisiri :((( TRIST!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Yupiiii gata tortuletul copiilor ptr maine-sau azi...1 iunie! L-am gatat;)! Mai am vecini prin zona, dar pionii principi sunt ioana si prietena ei ruxandra... Fluturasi va urez LA MULTI ANI!Sa fiti cuminti, si sa ne umpleti sufletele de bucurie pana la adanci batraneti...mereu veti ramane copiii nostrii, indiferent de varsta... Pupici mamici, pupici pitici!

Mergi la inceput

Yupiiii am gatat tortuletul copiilor de 1 iunie! Pioni principali ioana si prietena ei ruxandra... Fluturasi, LA MULTI ANI! sa fiti cuminti, sa ne umpleti sufletul de bucurii pan'la adanci batraneti...tot copiii nostrii veti fi...mici, mari... Pupici mamici,pupici pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Hi!
Semnez si eu condica azi.
Astazi am ajuns la mami meu la Moldavia :)
Sotul meu avea treaba azi pe la Buzau si mi-a spus aseara pe la ora 22 ca ajunge pe aici prin zona. Cand am auzit, imediat mu-a venit ideea sa se anata un pic de la drum si sa ma lase cu Daria la parintii mei :)
Deci, aseara dupa ora 22 eu faceam bagaje, ca azi la 7 trebuia sa fim cu bagajele la usa. El vine inapoi dupa noi maine si stam pana luni.
Mary, Daria sta cu mine la tara deocamdata. In august se pensioneaza mamaia si in octombrie voi pleca eu definitiv la casa mea. Pup
Daria face o multime de ghidusii. Ne imita si e incantata cand vede ca ne distreaza.
Ii place foarte mult sa probeze palarii. Se duce la oglinda si spune "pfaaa" de la "ptiu, sa nu te deochi!", cum ii spunem noi :)
Arata cum se intinde tati dimineata, cum se roaga la Doamne-Doamne (impreuneaza mainile cand vede icoane sau biserici), cum bate Nea Vasile cu ciocanul (nenea care face o pivnita la tara de ceva timp). Mai face ub gest cam urat, dar care pe noi ne diatreaza: isi miroase piciorusele cand o schimb de pempers si spune "pfii". Pt ca asa ii faceam eu mereu si intr-o zi m-a imitat. Si de atunci face mereu (rusinica)
Face si spune "pa" la plecare si da pupici (pune mana la gura si "da stampile"). Pune mana la gura cand casca :)) Cra cra. Am terminat cu laudatul
Ma duc la somn
Pupici

La multi ani copii! Si finutei mele care face 1 an!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ally, maine ma uit la poze, promit!
yasmy, ce frumos... ce tare e lucas! si taniti aia e dusa rau, cum sa-i dea cola
andreea, dar sora ta nu a cerut si a doua opinie... sincer mi se pare cam mica bb de ghips... unde a pus-o in ghips? la grigore alexandrescu?

Mergi la inceput

Un nebun de tel....m a prins 1 iunie scriind la un mesaj...chiar 2 ca nu reuseam sa l trimit...offfff

Mergi la inceput