Bv Deea,Mmamita,Anitta!Hai mi_bebelina,Blanca!(56)
Raspunsuri - Pagina 18
2liniute spune:
care bebe era cu funduletu rosu?
uite ce am gasit:
http://www.desprecopii.com/info-ID-7905.htm
si sfaturi de la mamici pe forum:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171152&nm=CONCURSSfaturi-pt-prevenirea-iritatiei-de-scutec
Anca cu Rares Mihai AMR 11 zile
burtica la 9 luni http://fotosivideo.blogspot.com/2012/05/irina.html
joana2672001 spune:
Ylari scumpo, la multi aniiiii in primul rand
Mi bebelina, ma anunta pe mine, insa pana acum nimic. Eu nu am nr ei insa a luat ea nr mele. Imediat cum aflu ceva anunt
joana2672001 spune:
Diana nu prea am timp acum, insa prmit sa ti detaliez exact cum l am hranit deorece am tinut jurnal
mirela77a spune:
bun venit Iulica si recuperare rapida anitta
mi-bebelina, asteptam vesti de la tine
eu sunt in moinesti, am ajuns la 16, m-am cazat si m-am plimbat un pic prin orasel. acum am citit din urma si il astept pe sot sa vina de la jurizare
pupicei mamici, bebici, burtici
Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile
ClaraJ spune:
ANDRA - bicicleta aia e bestiala, o are si Bryce si e innebunit dupa ea. Da' vezi ca s-ar putea sa nu-i placa din prima.:) Insa ai rabdare, ca se va acomoda cu ea si o sa se distreze la maxim.:)
DIANA - eu, una, maninc de toate, da' chiar de toate (bine, nu beau alcool si nu fumez) insa, am mincat si cu usturoi si picant, de fructe, nu mai zic si vad ca piticu' n-are treaba.:) Cred ca la fel, depinde de la mama la mama si de la bebe la bebe. La fel si cu perna, nu mi-am luat de data asta si nici nu am nevoie de ea. Ce mi-am luat in schimb a fost un scaun de ala de se leagana "glider" i se spune pe aici si e foarte, foarte util. E foarte comod si pentru mine si pentru bebe. Noi alaptam in toate pozitiile si noaptea, il iau linga mine, il mufez si adormim.:) Nu ma asteptam sa-mi iasa , da' am reusit.:)
Va pupam si spor in toate,
Clara - mami lui Bryce si Kaeden
Andra_C spune:
CLARA, ma gandesc ca va fi greu pt ea la inceput, o luam incet incet. Ce filmulete am vazut cu pici de 2-3 ani am innebunit, mi se pare excelenta
Cica duminica este concurs cu ele in fata Casei Poporului, vreau sa merg cu ea sa vada copiii poate poate isi face curaj sa se urce pe ea :)))
Am luat-o portocalie ca sa mearga si "carlanul" cu ea cand creste
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana (2 ani) si de Robin
asteropipan spune:
salutare!!!
ahhh,mai fetelor cate nasteri am ratat:(((
FELICITARI noilor mamici si BUN VENIT noilor pitici..multa sanatate si recuperare usoara mamicilor..
eu sunt varza..varza...emotional,psihic si fizic
greu ,frate ,greu cu 2 copii...
ziua e ma bine ca o ia soacra-mea pe cea mare si o aduce la pranz ,cu vreo ora inainte sa vina barbati-miu acasa..insa seara,de la 19 la 12:30 cand vine al meu acasa ..5 ore innebunesc cu ele singura acasa...cea mare a inceput sa faca numai tampenii..MARI de tot,nu asculta deloc,deloc...a inceput sa fie f f f geloasa..cum o prinde pe asta mica cum ii da vreo doua...acum o pupa si in secunda urm ii da peste fata,cap..a zgariat-o deja intre ochisor si nas in ambele parti,de ia dat sangele,aseara s-a facut ca o pupa si pana la urma ia dat diamai capul in frunte..offf,numai de astea, ca sa nu mai zic ca in casa face numa tampenii,toata ziua stam si strangem dupa ea..
tot incerc sa fiu calma si sa petrec cat mai mult timp cu ea ,sa ne jucam sa ii dau atentie, dar cateodata imi ies din papuci cu ea ...aseara cea mica murea de somn si am incercat vreo 2 ore sa o adorm ,fara rezultat pt ca cea mare tot facea zgomot si mereu o trezea...
a facut atatea tampenii aseara incat am clacat si i-am dat una la cur si am tipat la ea cat m-au tinut plamanii...a inceput sa se bazaie, si cand am vazut-o asa mi s-a rupt sufletul am inceput si eu sa bazai,dar tot plina de nervi eram..
offf,ca azi noapte ei toti dormeau si eu stateam si ma jeleam ca am tipat si am batut copilul, plus ca dimineata am visat cel mai urat vis al vietii mele, ca ar fi murit Asteropi si imi propusesem sa nu ridic nici macar vocea la ea...si pana la urma eu ajunsesem sa fac criza de nervi
ca sa nu mai zic ca o alaptam pe cea mica ,iar cea mare tragea de paturica ei sa o ia sau cand ma vede ca o alaptez face numa tampenii,sare langa noi in pat sau pe canapea,sau incepe sa tipe ca vrea nu stiu ce..
gata ,nu mai scriu,ca incepe sa fie prea deprimant postul meu numa cu
nu stiu cand voi mai avea ocazia sa scriu..acum sunt doar cu cea mica...pe cea mare o are soacra-mea ...vb cu barbati-miu sa o tina toata noaptea acolo dar tocmai ce am vb la tel mai devreme si cand m-a auzit gatuita (incercam sa ma abtin sa nu plang, pt ca imi vreau si fata cea mare acasa...ma simt asa prost ca trebuie sa plece de langa mine...offf,ca in 2 ani si 3 luni doar o noapte a dormit departe de noi )...asa si a zis ca mi-o aduce acasa pe la ora 23..abia astept sa o vad
fug ca plange si piticu mic..se pare ca nu se mai satura dloc cu sanul
pupici si nasteri usoare celor care urmeaza
stefulici spune:
La muuuuuuuuulti ani frumosi , Ylary!
Sa fii sanatoasa si tu si Eva si cel mic - ca doar e si ziua lor!
Pupici!
Fetelor, vine Weekendul.... cine stie ce surprize ne mai asteapta...
S-a cam subtiat randul la gravidite!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
joana2672001 spune:
Dragelor Mi bebelina nu a nascut insa a fost plecata astazi- a vb cu dr si mai astepta. O sa intre pe forum mai tarziu putin.
Diana, eu nu pot sa spun ca manac orice, insa fructe si in speta caise piersici si mere cat cuprinde si vad ca puiutu nu a pare afectat. Nu am mancat capsuni, desi sunt innebunita dupa ele, dar stiu ca sunt alergene si am spus sa nu risc. Voi manca pepene cand o sa iasa si nectarine.
Diana, ramasesem datoare cu programul de masa al piticului pt prima lui lunita de viata. In primele 15 zile a mancat cate 30-40 min la o masa din ambii ani cam la 3/4 ore- dormea si tare mult in perioada aceea. Eh dupa 16 zile lucrurile nu au mai stat asa. A inceput sa fie mai mult treaza si a avut zile in care i am dat si la ora sa manace la fel cate 30-40 min. Asta a durat cateva zile iar apoi s a stabilizat la 2 ore insa dintr un sg san cate 20-30 min.
Acum spre exemplu iar manaca la 3-4 ore tot cate 30 min dintr un sg san. Nu ii dau din amadoi ca el nu goleste nici macar un san- se pare ca am lapte nu gluma:))).
Nopate de la bun inceput se trezeste o singura data la 3 sau 5 si apoi peste fix 3 ore si gata a venit dimineata:))).
Cam asta e programul de masa. Oricum el a fost constant la luat in greutate insa se pare ca toata lumea se mira cand aude ca a crest 5 cm in lungime si 1.500 kg in greutate.
joana2672001 spune:
Astero scumpo, rabdare, e mai greu probabil pt ea pana se acomodeaza. Cine stie ce e in mintea si sufletul lor . Ufff...sper sa treaca de acesta faza si sa ti fie si tie mai usor
Eu luni mi am facut programare la un alt pediatru sa vedem ce spune.