Poate fi hernie ombilicala?

Poate fi hernie ombilicala? | Autor: Picky_toto

Link direct la acest mesaj

Nu mai e nevoie de raspuns, multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Georgi....un ecograf la medic.....poate fi si hernie dar e mai bie sa vzi exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Mada multumesc ca mi-ai raspuns, apreciez .
Cum mai e Eva? Cum mai esti tu? Va imbratisez cu drag

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ReginaMaria spune:

Citat:
De vreo cateva saptamani copilului meu de 14 luni i-a aparut o umflatura sus langa buric iar burtica ei e foarte umflata. Ar putea fi vorba de hernie ombilicala? Multumesc.

Buna ziua,

In aceste cazuri de aparitie a unor mici tumorete cu diferite localizari (am inteles ca a aparut in evolutie si nu a existat de la nastere) este bine sa faceti o evaluare pediatrica: ecografie abdominala/parti moi,consult chirurgie pediatrica,deoarece este foarte importanta in primul rand evaluarea clinica a pacientului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Citat:
citat din mesajul lui ReginaMaria

Citat:
De vreo cateva saptamani copilului meu de 14 luni i-a aparut o umflatura sus langa buric iar burtica ei e foarte umflata. Ar putea fi vorba de hernie ombilicala? Multumesc.

Buna ziua,

In aceste cazuri de aparitie a unor mici tumorete cu diferite localizari (am inteles ca a aparut in evolutie si nu a existat de la nastere) este bine sa faceti o evaluare pediatrica: ecografie abdominala/parti moi,consult chirurgie pediatrica,deoarece este foarte importanta in primul rand evaluarea clinica a pacientului.

Multumesc pentru raspuns. Intre timp am fost si la pediatru si diagnosticul este hernie ombilicala, dar nu cea clasica. Diagnosticul a fost pus doar in urma consultului si pediatru a considerat ca nu-i nevoie de o ecografie.

Mami de printese!
Buburuza
Fluturasul
Povestea Printesucai

Mergi la inceput