Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )
Raspunsuri - Pagina 6
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau o cafelutza!
Rocsy- si cu alaptatul tot pe dl. tati l-ai responsabilizat?
Alina- multumesc de urari!
O zi frumoasa fetelor!
r_ocsy spune:
Neata !
Mi-a prins tare bine cafeluta, ca imi picau ochii in gura .
Nico : el e responsabil cu sticla in lipsa mea ... avantajul la mine e ca pot sa am orar flexibil, la inceput ma duc cam 3 zile pe saptamana, incep cu o ora, maxim doua si cresc numarul orelor pe masura ce creste fata ... de fapt , in general programul meu la cabinet e de 4-5 ore, rar depasesc. Asa ca nu va fi o treaba foarte complicata pentru dansul , ar trebui sa se descurce ca are cat de cat experienta
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 8 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Neata !
Fetele sunt in concediu ??? Cam greu sa animam treburile pe aici doar in doi, nu Nico ?
Nico : eu am noroc, Florin a fost un tatic responsabil de la inceput; fara ajutorul lui nu cred ca m-as fi descurcat singura; e drept, schimbatul pampersului nu era atuul sau, ca la Sofia la schimbat doar de cateva ori ... important e ca il punea bine .
Ma duc in oras, am cateva cumparaturi de facut !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 7 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
NicoletaB spune:
Neatza!
Dau o cafelutza!
Rocsy- pana in septembrie sunt pe baricade la animat atmosfera!
O zi frumoasa!
r_ocsy spune:
Tot aici ... inca nu am plecat !
Mi-am adus aminte o faza tare cu Sofia : duminica in Selgros, ea in carucior, eu impingeam , apare in fata noastra un domn cu o casca de motociclist neagra in mana , la care Sofia racneste din toata inima : "wowww mami, nenea ou mare" ... sa fi vazut cum se uita "nenea", nu sunt sigura ca facuse legatura intre casca de motociclist si oul mare
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 7 zile )
cris_09 spune:
Neata gagicile!
Sunt si eu pe aici,la munca dar cu gandul la concediu.
Sotul mi-a facut o surpriza saptamana trecuta,s-a apucat de renovat,am fost cu in sus toata saptamana.
Apropo de tatici,si al meu e responsabil,rabdator cu Sebi,el l-a dezvatat si de pampers.
Rocsy voi noaptea mai puneti pampers?Sebi la somnul de pranz nu face pe el,sambata chiar s-a trezit,a cerut la baie si s-a culcat la loc,dar pe timpul noptii nu ma indur sa-l las fara.
Va pup
Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
r_ocsy spune:
Salut !
Noi suntem fara pampers ziua si noaptea de aproape o luna si jumatate. Am avut un singur accident in timpul zilei cand nu a vrut d-ra sa stea pe olita inainte de nani, si cred ca visase ca e in piscina ( toata dimineata se balacise in apa pana a luat-o oboseala ).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 6 zile )
flory_blanca spune:
Salutare.
Voi cum i-ati ddezvatat de pampers la somn ca la noi merge greu si in timpul zilei. Face la olita, azi de exemplu nu a avut nici un accident dar nu se cere decat rar, uita de ea mai ales cand e la joaca. Cum ati procedat? O pun eu des si incerc sa creez o rutina.
Eu ma simt5 coplesita de caldura si azi am facut si o cadere de calciu la lucru de am ajuns mai mult lesinata acasa. M-am dres cu magneziu+calciu si jumate de cutie de inghetata si mi-am mai revenit. Sper maine sa nu o iau de la capat. In schimb Nadia nu are nici o treaba e fericita ca sta toata ziua pe afara si se poate balaci toata ziua. E prezenta oriunde e apa: in chiuvetal, la robinetul din curte si in galeata de apa a cainilor.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010