Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zguby77 spune:

Felicitari Ioana, esti curajoasa :) Mi-ar placea sincer inca un bebe da nu am curaj acum , ca astia doi teroristi ma termina, am zile de zici ca-s zomby :)) Sarcina usoara si bebe sanatos, iar fetelor care au nascut : Felicitari si sa va bucurati de minunile care v-au fost daruite!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Da ... si mie imi ajung 2 copii, nu stiu cum va fi Natalia cand va creste, in schimb Sofia poznasa te oboseste uneori de zici ca ai alerga dupa o trupa de copii , nu doar dupa unul ... "baiata" am nu fata !

Va doresc o saptamana minunata, ultima din vara asta , vine toamna ... mie mi-ar place sa fiu intr-o vara continua !!!

Mergi la inceput

Cred ca unele mamici au parte de copii mai cuminti, dar ai mei is teroare, cel mare nu lasa nimik de la el, asta micu tauras inrait se enerveaza si mai tare, se cearta toata ziua de simt ca fac criza de nervi. Bine ca incepe scoala si cresa peste vreo 2 sapt sa mai rasuflu si eu.
E atat de frumos sa fii insarcinata, le invidiez pe fetele care au curajul, cred ca e cel mai minunat lucru sa dai nastere unui sufletel. Felicitari inca o data si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine ca asta e cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

' Neata!

Va servesc cu o cafea .
Poftiti de serviti!

zguby77 multumesc!
Si-ale mele se cearta/bat toata ziua.
Justina e m miloasa, dar si cand o superi, tipa si ea dupa Ioana: "fata".
Si loveste si ea.
Ioana asculta cand ne "rastim" la ea.
Nu stiu cu 3 cum va fi.
Cred ca ma duc la balamuc.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010) +5+
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Salut !

Am fost cu Natalia astazi la vaccin, cu ocazia asta ne-a cantarit-o ( 5,3 kg ) si masurat-o ( 58 cm )
As scrie mai mult dar mandra e maraici .... pa

Mergi la inceput

Superrr, la 2 luni sta ff bine.
Doarme noaptea? La mine a fost un chin la amandoi, pana pe la 1 an jumate se trezeau toata noaptea...cred ca de vina a fost faptul ca le dadeam sa suga noaptea si si-au stricat somnul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Noi din lac in put, dupa episodul cu osul urmeaza episodul vomitat de 4 ori in 4 ore. Asa ca hop la dr regim alimentar azi doar paine prajita si ceai si maine mai vedem. A fost rupta saraca, de la noua a adormit ceea ce nu s-a mai intamplat de un an cred ca.

Sa va povestesc ceva dragut: zzi am fost la tara in vizita la o cunostinta care e gravi in 8 sapt. Nu stiu dar parca era alta lume, totul non stres, totul natural. Ea nici nu stia ce e ala utrogestan sau acid folic ia dr nici nu i-a spus de asa ceva, iar pe ea am gasit-o la cules de prune si se pregatea de scos cartofii. Nu avea nici o grija sau restrictie la efort sau orice altceva. Mi-a adus aminte de soacra-mea cand am vazut-o si care mereu imi spune: "pe vremea mea eram gravida, umblam desculta ca sa aduc apa de la rau, munceam pe rupte si nu ma plangeam atata ca voi si nici nu am avut atatea probleme cu sarcina. Nu stiu de unde voi astea tinere aveti atatea probleme." Poate e mai bine asa decat sa te stresezi de orice lucru il faci sau bagi in gura. Eu ma tot agitam ca sa ii aduc acid folic si vitamine si ea se uita la mine ca la o nebuna, asa ca am renuntat pana la urma ca eram exagerata rau.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Salut !

Zgubby : in general doarme foarte bine noaptea, se trezeste o data sau deloc.

Flory : sanatate multa Nadiei . E bine sa fii gravida fara nici un stress ... dar din punctul meu de vedere e mai bine sa fii informata .

Ar cam trebui sa facem un nou capitol, l-as face eu acum daca nu mi-ar fi asa de lene .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
Ce mai faceti?
Daca tot vorbiti de somn,va intreb si eu:care e programul de nani ai copiilor(mai mari..)
Sebi doarme de pranz intre 2 si 4 ore,dar seara adoarme taaare greu,pe la 23:30-24.Nu-mi convine deloc,dar nu stiu cum sa fac...

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Salut !

Zgubby : in general doarme foarte bine noaptea, se trezeste o data sau deloc.

Flory : sanatate multa Nadiei . E bine sa fii gravida fara nici un stress ... dar din punctul meu de vedere e mai bine sa fii informata .

Ar cam trebui sa facem un nou capitol, l-as face eu acum daca nu mi-ar fi asa de lene .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia (26.06.2012 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Heeeey ce poza frumoasa!Are fatuca de copil cuminte Natalia!

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput