Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata'!
Nanamerci de sfaturi. Cand te aud cum povestesti parca ma vad pe mine cu Nadia. Asa ne lauda si pe noi lumea ca suntem foarte cuminti, dar dupa parerea mea "prea" cuminti. Si ea sta si analizeaza copii si daca i se pare ca sunt prea agresivi sau galagiosi se retrage. Mai insistam. Voi cum mai sunteti? Cum va descurcati?
Rocsyvoi cum mai sunteti, cum mai merge acomodarea?
Fetele ati intrat in concediu ca e tare liniste pe aici.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Timpul s-a comprimat, trec zilele unele dupa altele si nici macar nu mai imi dau seama de asta ... pentru prima data anul asta era sa uit ca pe 11 era ziua mea, noroc cu cumnata ca imi amintise cu cateva zile inainte , ca dupa mine data de 11 era tare departe.
Mi-am reinceput serviciul , lucrez 3 zile pe saptamana cate 2 ore , maxim 3. Poate si din cauza asta simt ca trece timpul prea repede. Imi face bine mersul la cabinet ca nu am timp de vestitele depresii postnatale .
Natalia creste vazand cu ochii, Sofia o iubeste foarte mult, o dragaleste non stop, mi-a asa de draga cand o vad cu cata gingasie umbla cu surioara ei . As mai scrie una alta dar acum nu stau bine la capitolul timp, a venit Sofia din parc si se trezeste si pitica.
Va pup !!!

Mergi la inceput

I-am dat de mancare Sofiei, am trimis-o la joaca cu bona, mai are pana la somnul de pranz. Natalia si "luat masa" si a adormit cu capul pe umarul meu . Sa stiti ca la primul copil mi se parea mai greu decat acuma , conteaza si ca alaptez exclusiv si nu mai am stresul sterilizarii sticlelor !

Flory : felicitari pentru renuntatul la pampers si iti doresc de acum concediu placut !
Sofia nu mai stiu cum reactioneaza in parc la copiii mai bataiosi, nu am mai fost cu ea in parc de vreo jumatate de an, merge doar cu bona. Nu am auzit sa fie probleme, Mihaela e genul care impaca toti copiii .

va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ziua!

Azi sunt un pic m libera si va pot citi/scrie.
Apropo de surioare: stiti ca va ziceam ca, daca m aveam un bebe nu stiu cum m-as fi descurcat cu Justina.
M-am convins ca nu e chiar asa..e tare miloasa.
A auzit un bebe la tv plangand, la care zicea: ce e bebe?gata gata..
Il linistea..
Asta nu inseamna ca ne gandim la bb 3.

Mai vroiam sa va zic, ca am incercat acum o sapt si ceva sa le culcam impreuna.
N-a fost chip sa adoarma..Ioana nu o lasa sa adoarma.
Le-am separat si pana i-am facut patul Ioanei, Justina a si adormit.
Ea imediat adoarme, max 5-10'.
Pe cand Ioana, fiind m mare adoarme m greu, mai ales daca doarme si ziua..dar uneori adoarme repede.
Vom vedea cand m creste si Justina cum va fi.
O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Rocsyma bucur ca v-ati acomodat usor. Curajoasa mamica daca deja lucrezi. Aceeasi bona sta cu amandoua? Se descurca?

Alinalasa ca nu mai e mult si le puteti adormi impreuna. Nu vor mai vrea ele despartite si sa vezi atunci povesti intre ele de nu se mai termina. Cum e la lucru?

Nicoleta, Cris nu mai povestiti nimic? Ce va mai fac nazdravanii?

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
Dau eu cafelutza azi!

Eu nu mai ma laud cu nimic!

Ba da, azi astept sa-mi fie livrata masina de spalat, caci dupa 8 ani se impunea una noua!

Fi-miu cum te prinde ca te-ai dus la baie, se aseaza pe burta in fata usii si te urmareste pe sub usa ce faci.... Si eu asteptam sa mai creasca..... ca sa poata vedea prin gaura cheii...., dar deh, e mai precoce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Alina lasa ca nu mai e mult si le puteti adormi impreuna. Nu vor mai vrea ele despartite si sa vezi atunci povesti intre ele de nu se mai termina. Cum e la lucru?

29.04.2010

Buna dimineata!
Da, va trece timpul..nici nu o sa-mi dau seama cand.
E bine la servici.
Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fi-miu cum te prinde ca te-ai dus la baie, se aseaza pe burta in fata usii si te urmareste pe sub usa ce faci.... Si eu asteptam sa mai creasca..... ca sa poata vedea prin gaura cheii...., dar deh, e mai precoce

Mamica unui buburuz

Super tare e Rares!
Asteptai tu mult si bine , a gasit el o metoda mai repede.
Dar, usa nu se inchide bine?Sau cum vede sub usa?

O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neata !

Nico : credeam ca Sofia e singura, si ea pandeste pe sub usa de la baie ; noi nu avem prag la baie si este un spatiu de 1 cm prin care pandeste dansa, nu cred ca vede ea mai mult decat talpile noastre dar i se pare foarte fascinant sa poata privi inauntru .

Ioana : fetele adorm singure seara sau stai cu ele ? Nu se jaoca/harjonesc etc ?

Flory : sotul si-a luat concediu, in august isi ia concediul pentru cresterea copilului si va sta 2-3 luni, pana se acomodeaza Sofia la gradinita . Bona momentan se ocupa de Sofia , cand sunt la cabinet cu bebe sta Florin. Pe Mihaela ( bona ) am lasat-o sa se ocupe in continuare doar de Sofia, a avut micuta parte de destule schimbari in viata ei in ultimele 3 saptamani si m-am gandit ca macar la partea cu joaca, iesitul afara sau ce mai fac ele cand sunt impreuna sa fie aceasi rutina ca atunci cand era singura la parinti .
Cand raman singura cu amandoua acasa ne descurcam, mai greu e la partea cu culcatul in acelasi timp , ca d-ra Sofia are chef de joaca pana adoarme sau de multe ori are atata energie de iti vine sa urli cand vezi ca nu are chef sa inchida ochii iar tu mai ai si alte treburi de facut sau se pune bebe pe plans . Pana la urma reusesc dar sunt un pachet de nervi, din fericire aceste episoade nu sunt zilnice .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

hello!
Da,Flory ai avut dreptate,am fugit cateva zile la mare,aseara ne-am intors,parca mai mari si mai destepti(la Sebi ma refer)
A fost tare cuminte,dragut si receptiv,parca a evoluat in cateva zile cat in alte luni intregi,inventeaza jocuri singur,are o multime de cuvinte noi in vocabular cu care ne uimeste,se mai joaca si singurel,la mare cadea in apa,cu capsorul la fund se ridica si mergea mai departe,sunt mandra de el..etc..
In rest,azi din nou la sapa,trist

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alina- usile sunt fara prag, asa cum le-a descris si Rocsy!

Mergi la inceput