Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Salutare
Nico si eu tot la scarbici,la a doua cafea,ca miezosul meu de la un timp numai la 12 noaptea se culca
Marylenac ma bucur ca ai mai dat de vesteFelicitari pentru job,si nu te descuraja pentru salariu,macar prinzi experienta si apoi poti cauta in alta parte cu mai multa incredere.
Sa va fie de bine concediul
Rocsy acomodare usoara.
Daca ai asa mult lapte de trebuie sa te mulgi intre mese,poate nu ar mai trebui sa bei ceai de lactatie.
In 2 saptamani stiu ca se regleaza cantitatea.
Alina alergie???Brrrrrrr

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09
Alina alergie???Brrrrrrr

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Buna!
De fapt s-a dovedit ca ar fi fost expirat. A fost sotul la magazin sa vada valabilitatea.
Sambata nu m aveam nimic. Mi-a trecut cu Aerius.
Justina de la masele facea febra. (2 zile)
De azi a inceput si Ioana. Cred ca are rosu in gat, ca se plange de gat si nu poate inghiti.

r_ocsy bine-ati revenit acasa!
Ai putea dupa ce o alaptezi pe bebe si-adoarme, sa o pui in patut si sa te ocupi de Sofia.
Chiar si cu Sofia in camera, chiar daca face galagie. E bine sa se obisnuiasca si cu zgomot.
Desi cand se face m mare e m greu si cu Sofia in camera, ca nu mereu adoarme.
Am patit-o si noi..Pana am gasit solutia (le). Ori o culcam pe Ioana si ma ocupam de Justina (imi era usor ca Ioana adorme (a) singura), ori o hraneam pe Justina, scoateam aerul (de la scos aerul de f multe ori nu dormea, o deranja) si o puneam in patut , iar eu cu Ioana mergeam in camera ei. Bineinteles ca ascultam , daca maraie/plange. Dupa cum am zis, cand nu scoatea aerul maraia. Apoi adormea singura.
Am avut noroc ca au fost cuminti si dormeau (dorm) singure.
Mai ales cand eram singura cu ele.

Din toamna vreau sa le culc impreuna. Cred ca ce joaca va fi pe capul lor pana adorm.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Neata
Poftiti la "o cafea de vorba".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare !

Rocsy, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa !
Eu o las pe Adelina sa il tina in brate cat vrea - cu ajutor, bineinteles (am si poze asa), si chiar am incurajat-o de la inceput sa-l atinga, sa-l prinda de manute, de picioruse, sa puna mana pe nasuc, pe obrajori, sa-i faca masaj... Ii place sa se joace cu el (il si trezeste pentru asta ), ii vorbeste pe limba lui "ng, ng" si e super feticita cand scoate cate-un zambet de la el .
De ridicat in brate, am ridicat-o a doua zi dupa cezariana (fara sa-mi dau seama ce fac, din obisnuinta), cand a venit sa ma vada la spital, de i-am speriat crunt pe mama si pe Florin ; acasa o ridicam daca stateam pe scaun, sa o pun la mine in brate, iar dupa ce mi-am scos firele si mi s-au topit si alea resorbabile, de nu m-au mai tinut, am ridicat-o normal, si am dus-o in brate de colo-colo, daca a fost nevoie.
Nici Adelina nu le are cu facutul linistii: ii atrag atentia sa vorbim incet, si spune cateva cuvinte in soapta, apoi termina fraza in crescendo, pana tipa de-a dreptul . Fiind singura cu ei n-are cine sa-i distraga atentia, asa ca, Radu, bietul, adoarme cum poate. Adelina, in schimb, nu poate adormi daca-i plange fratiorul - toata se face praf, saracuta: alaltaieri, mi-a cerut sa o las jos din brate si sa il iau pe Radu, sa nu mai planga , de nu-mi venea sa cred ca renunta la brate pentru bebe .
Si cate si mai cate ... O sa vezi tu ce frumos poate fi .

Alina, bine ca n-ai patit nimic grav. Ce fete cuminti ai tu, in ceea ce priveste somnul, chiar am vrut sa-ti spun asta mai demult . Ai mei s-au obisnuit ca seara sa adoarma impreuna, amandoi calare pe mine: Adelina in dreapta, si Radu pe partea stanga - io ma bucur ca dorm si asa .

Marilena, felicitari pentru job ! Las' ca vine unul mai banos cat de curand. Imi pare tare rau ca Tudor e atat de necajit cand ramane cu buni, insa ii e mult mai usor, totusi, decat la cresa. O sa se obisnuiasca el pana la urma...

Cris, distractie maxima in concediu! Multam de cafea, tare bine a picat, macar virtuala sa mai beau .

Nico, ce mai face piticul tau? Daca ai vreme, mai pune cate-o pozica cu el, sa-l mai vedem cum a crescut .

Fetelor, voi cum mai scoateti copii afara pe caldurile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

R_ocsy acomodare rapida in noua formula.Eu oricum va admir pe cele cu doi copilasi cum reusiti sa faceti fata.

Alinafoarte cuminiti fetele tale. Nadia a dormit singura o perioada dar de prin ianuarie nu mai vrea decat cu mine. Oricum sunt obosita si prefer asa decat urlete si tipete.

Nana citesc cu admiratie cum va descurcati voi. Si Adelina e o scumpa, mi-e tare draga din povestioarele tale.

Noi asteptam concediul. Am fost de am facut pasaport Nadiei. A fost tare entuziasmata ca i-a facut nenea poza. Creste vazand cu ochii si se maturizeaza. Ne da cate o replica de ne miram ce asocieri face. Ieri ii zicea la taica-sau ca nu are voie sa bea bere ca face burta mare.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Salut !

Nana : Adelina ce fire are ? Ca Sofia mea e ca argintul viu, nu sta locului nici cinci minute, mereu trebuie sa fie in miscare, ba cu mainile, ba cu picioarele , ba isi schimba pozitia de n ori etc. Mie de exemplu, mi-a frica sa o pun pe Natalia in bratele ei ca ar putea ajunge pe jos , ca daca vede ceva mai interesant uita si se debaraseaza de ceea ce o interesa cu 30 de secunde mai devreme.
Micuta mea s-a acomodat deja cu zgomotul, chiar radeam astazi ... adoarme mai repede pe tipetele, povestile si tipetele Sofiei decat pe liniste , iar daca disparem din zona si e prea multa liniste daca nu a adormit profund se trezeste .
S-a trezit, e ora de papa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

Alina, bine ca n-ai patit nimic grav. Ce fete cuminti ai tu, in ceea ce priveste somnul, chiar am vrut sa-ti spun asta mai demult . Ai mei s-au obisnuit ca seara sa adoarma impreuna, amandoi calare pe mine: Adelina in dreapta, si Radu pe partea stanga - io ma bucur ca dorm si asa .

Nana, mamica de iubirice dulce , Adelina Ioana- 11 mai 2010, si brotacel drag , Radu Florin - 9 mai 2012

Buna!
Noi, avand si camere le-am obisnuit singure ca sa poata odihni, fara ca sa se trezeasca una pe cealalta.
Da, e bine si asa..bine ca dorm.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Alinafoarte cuminiti fetele tale. Nadia a dormit singura o perioada dar de prin ianuarie nu mai vrea decat cu mine. Oricum sunt obosita si prefer asa decat urlete si tipete.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Multumesc!
Si noi am dormit cu Ioana/ Justina in camera pana pe la 1 an, dupa care ne simteau cand ne foiam si invers si nu ne odihneam.
Mai ales cand eram insarcinata cu Justina, ma foiam des, nu-mi gaseam pozitia sa pot dormi..stiti voi cum e.
De adormit , adormeau singure..numai ca ne culcam cu ele in camera dupa ce adormeau.
O zi racoroasa sa aveti!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!
E timpul sa iesim de pe pag 2!
Ofer o cafelutza si o citronada pt caldurile uriase de azi!

Nana- multumim de intrebare. Fcaem bine, un pic raciti, in schimb numai pozne toata ziua!

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

Neata!

M-am trezit cu o durere de caaaaaaaaap,e super-bine-venita citronada...de cafea nu mai zic

Mergi la inceput