M-am saturat de Romani!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am si eu niste vecini turci. In urma cu 4 ani se auzea scandal in fiecare seara. Doar vocea lui care era foarte, foarte stridenta. Imi era mila de biata femeie dar nu m-am dus la usa lor. Dupa ce a nascut, a fost foarte putin sa ma duc la o iau la mine in casa pt ca era un scandal monstru. Femeie desteapta in final, a plecat si s-a intors dupa 2 ani cand i-a venit mintea la cap lui barbata-su. De atunci nu s-a mai auzit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu m-am saturat de englezii aia increzuti care nu au permis steagurile Romaniei in sala unde a boxat Lucian Bute, m-am saturat de unguri, cu problemele lor existentiale permanente, m-am saturat de francezi cu rasismul lor cu tot, m-am saturat de rusi, cu care ma intalnesc in orice concediu peste granite, de am ajuns sa vreau sa dispara votka de pe fata pamantului...
Asa, si? Cine sunt eu? Dispare cineva doar ca nu-l mai inghit eu?

aniela, natia romaneasca nu petrece nonstop pe manele. Daca asta doresti, sper sa nu mai intalnesti ever vreun roman in viata ta. Nu stiu daca se poate chestia asta...
Din punctul meu de vedere, respectul pe care-l astepti la locuinta ta de la cei despre care vorbesti n-ar trebui sa opreasca respectul pe care ar trebui sa-l arati celor care n-au absolut nici o legatura cu cei care te deranjeaza pe tine acolo. Si pe care tocmai i-ai jignit grosolan.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si pe mine ma cam irita cei care isi critica mereu conationalii - asta e o alta caracteristica a poporului roman
ce ne facem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai bem o bere (sau un suc)

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Of, chiar nu e vorba ca au avut o zi de nastere, asta e normal (in afara de cantatul "la multi ani" sub forma de urlat, efectiv urlat), ci de faptul ca asculta muzica f f tare IN FIECARE weekend! Cum sa nu īti treaca prin cap ca deranjezi vecinii? In fine, poate am exagerat ca am scris pe forum despre o problema atat de triviala, vad ca le-au plecat musafirii acasa ca na, sunt aici de la 12 dupa- amiaza. Dupa cum spuneam nu stiu in ce scara au intrarea la apartament asa ca o sa pun niste biletele la toate scarile sa ii rog pe "vecinii care asculta muzica tare in weekend" sa o dea mai īncet. Poate se prind ca de ei e vorba

Crezi ca daca te plangi pe forum, rezolvi problema ?

Sa o luam metodic : acesti romani asculta muzica tare la fiecare sfarsit de saptamana, iar tu, in loc sa faci reclamatie la politie, deschizi un subiect "incendiar" pe desprecopii ?

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu-mi place deloc titlul acestui subiect

si noi aici suntem romani...nu-i asa!?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Asa este, de fapt "romanii-tigani cu manelele lor de rahat" sunt aici problema, ca si cum nu la fel de mult ar deranja orice gen muzica la volum maxim, ascultata de oricare alta natie langa care se poate intampla sa locuiesti. Am avut si eu niste vecini germani scandalagii, nu se intelegeau si urlau toata noaptea, tranteau prin casa, spargeau, se bateau dar nu m-am mai gandit ca m-am saturat de Germani!!! Reclamatie la politie pentru tulburarea linistei si sunt toate sansele sa dea muzica mai incet.

Exact.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

aniela, de ce vii sa te plangi pe un forum cu romani despre cat de satula esti de romani? Ia mergi frumusel pe un forum cu civilizati englezi (ala de daiting sau altul, vezi tu ce gasesti) si zi-le acolo. Adica sa iti ascultam lamentarile, noi, romanii, suntem buni. Dar in rest ti-e greata de noi. Sa fii sanatoasa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Mai bem o bere (sau un suc)

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

...mancam un mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

aniela, de ce vii sa te plangi pe un forum cu romani despre cat de satula esti de romani? Ia mergi frumusel pe un forum cu civilizati englezi (ala de daiting sau altul, vezi tu ce gasesti) si zi-le acolo. Adica sa iti ascultam lamentarile, noi, romanii, suntem buni. Dar in rest ti-e greata de noi. Sa fii sanatoasa!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Ca sa nu faca si altii la fel! Capisci?
Eu m-am saturat de romanii care ne spun in fiecare zi ca suntem cei mai grozavi, cei mai inteligenti. Mai au un pic si o sa ne declare "rasa superioara" ca sa ne gadile amorul propriu si sa ne ia voturile ca alti dementi. Fiecare s-a saturat de ceva.
Schimbam impresii ca sa stim cum stam, unde ne plasam in lumea globala.
No offence!

@All
Considerati ca a fost lipsit de tact ca a spus ca sunt romani?
Ar fi fost bine sa spuna ca niste indivizi pun muzica tare, sa nu spuna ce fel de muzica, pentru ca sa nu se stie ce nationalitate aveau?
A deranjat-o doua chestiuni: decibelii si faptul ca erau generati de compatrioti. Era normal sa intrebe pe alti compatrioti cum sa reactioneze.
Voi imediat ati reactionat ca niste romani ofuscati ca se aduce ofensa romanilor. Mie mi se pare exagerata sensibilitatea asta.
Avem traditie in a apara pe cei din aceeasi casta.
Medicii, magistratii, profesorii, toti isi apara confratii in loc sa apere breasla, sa fie primii care sanctioneaza derapajele.
Daca vrem sa fim respectati ca romani trebuie sa fim primii si cei mai exigenti care reclama derapajele conationalilor de la bunele maniere.

Mergi la inceput