FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia bataita, tu vrei bebe si fumezi???

Eu pici pi colea, cu trebuta. Mi-e lene sa fac azi modificari pe listuca, mai amanam pana duminica Sambata ma intalnesc cu un grup de fete pasionate de flori de pe un forum de plante. In fiecare an ne intalnim, facem schimb de plantute, vizitam o expozitie de flori apoi mergem la o terasa si ne facem de cap cu o pitza/mic si o bere

LE: de azi sunt mai optimista, mai plina de speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Sper pai spusei ca de ieri nici una ca am zis sa nu le las cu 2 zile inainte de ET

frumos ca te intilnesti cu fetele sa maminci si pt mine un mic

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Amalia pap si pt tine. Berica nu vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

CRIENA eu pe 3 MAi le-am trimis primul e-mail iar pe 4 deja mia raspuns si am inceput tratativele sa zicem asa.
Intra pe site-ul lor la contacte si scriele un mesaj si sigur a doua zi te vor contacta. Mie mi sau parut foarte seriosi si chiar scrie ca nu au liste de asteptare.

BICHI acum am inteles totul, deci tu ai facut o vizita inainte, oricum si cei de aici din Tunisia mi-au zis ca fac anestezie generala la histeroscopie. Cred ca luni o sa ma duc sa fac si o secretie nu de alta dar sa fie tacamul complet sa nu zic daca nu reusesc ca din cauza ca nu am facut asta sau aia eu sper sa reusesc ca daca nu abandonez lupta si dezertez i-mi iau jucariile si plec acasa.

AMALIARO ai dreptate matusica ti-am zis ca batranetea incepe sa-si spuna cuvantul si neuronul care il mai am e pe duca si ala dar cum nu am contact vizual cu Romanica noastra eu culeg informatii de pe aici pe colo nu vad nici un canal romanesc caci aici in Tunisia de pe NILSAT nu se vede Europa si nu ascult stirile romanesti.
Ma bucur ca ai lasat tigarile, o perioada pana te obisnuiesti incearca sa stai departe de fumatori eu asa am procedat si nu mai cumpara tigari ca neavand nu ai ce sa fumezi. Succes

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata ! Ce matinala sunt azi de la 4 sunt treaza.
Fetelor eu sunt bine sau mai bine zis suntem bine,mergem pe 11iunie la Dr,nu cred ca vom afla ce aacundem acolo dar probabil data viitoare pe atunci cind vom avea 20-21 sigur vom afla,Dr nu vrea sa-mi apuna pina dupa sapt20.Asa ca asteptam ,ce e sa fie nu conteaza important e ca e numai un si sa fie sanatos dus pina la termin,restul nu mai conteaza,cind ma uit aproape jumate din drum deja l-am strabatut cu bine cu sarcina,nici nu stiu cum au trecut lunile astea.
Ella frumos la tine,cald soare,mare ador Tunesia noi facem unul dintre concedii in fiecare an acolo,ne place mult,mai ales plaja e superba pe unde am fost in fiecare an a fost frumos.Poate la anul cu sa vedem daca nu fara el tot facem o iesire de o saptamana noi doi.Deja ai intrat pe linie dreapta ,mai ai un pic si incep alte emotii.Si eu am facut analiza secretie dar dupa ultimul ciclu inainte sa incep cu pastilutele am facut un tratamanet pt secreti,bacteri etc cu Canesten( tablete si crema vaginala)am facut asa de capul meu pt ca stiu ca nu avea ce sa strice si am vrut sa stiu ca cu secretia e ok sau bacteri(tratamentul dureaza 3 zile).Multa bafta si succes mare din prima cu un endometru bun.
Salut noile fete care au venit si ce pot decit din suflet sa le urez sedere putina pe aici si sa reuseasca si ele din prima incercare ca si mine
Matusico Amalia trebuie sa te sun sa vad cind ,poate azi dupa amiaza ne auzim noi,bine ca ai lasat tigarile
Sper distractie placuta la intilnire cu fetele
Pe mine poti sa ma treci cu 42 de ani ,reusita din prima si ce mai vrei tu acolo,scris si jos la semnatura mea ,2 fivuri ,4 sarcini obtinute natural pierdute din cauza trombofiliei iar acuma rezerva ovariana scazuta ,produc maxim 4 ovule si alea din cauza virstei .
Va doeresc un sfirsit de saptamana frumos cu soare

Looana
+17

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Buna dimmy fetele mele dragi

Loanapup burtica fesela
Fetelor beau cafelutza fara tigare si nu imi lipseste Doamne ajuta sa ma tina tot aja si sa nu mai fumez in veci
Va pupizez maxim pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Bravo Amalia , esti tare , eu nu am reusit sa las tigarile decat din ziua ET-ului.
Eu astept cu mari emotii prima eco , simtome nu prea am , mi-e tare teama .
Va pup pe toate
Celia

Mergi la inceput

Eu sunt mai tare, am lasat si cafeaua de 4 luni si nu-i simt lipsa. 1 sapt m-a durut capul pana sa ma las dar am reusit. De tigari m-am lasat in 2006, din cauza trombofiliei aveam dureri de plamani. Nu stiam atunci ca am mutatiile astea urate si bine ca m-am lasat.

Loona te rog sa scrii cu rosu exact cum vrei tu sa fie scris deoarece nu actualizez acum. Scrie si clinica unde ai facut si data ET-lui.

Off topic
Fetelor am visat urat azi-noapte,m-am trezit cu dureri de cap. Am visat ca eram in vizita la cineva care statea la un etaj superior (bloc turn), apartamentul era f f mare si era impartit pt 3 familii. Una din familii era mai nevoiasa cu 3 fete 3-4 ani 10-11ani 16-17ani iar mama lor nu prea avea timp de stat cu ele si nici nu o ascultau. Fetele se dadeau in legan pe o patura atarnata cu carlige in exteriorul balconului. Am fost f zbucimata in vis, le vedeam cum se leagana si ma intrebam cat mai rezista acele carlige. Eu le rugam sa se dea jos dar nu voiau, mama lor nu era acasa iar eu si prietena la care eram in vizita nu stiam ce sa facem. La un moment dat vine un prieten/iubit al fetei mai mari , am respirat usurata ca poate le convinde dar de unde, s-a urcat si el Nu am mai suportat sa-i vad si am plecat de acolo, a urmat un zgomot puternic , cazuse baiatul

Mergi la inceput

Telistai linistita nu trebuie sa ai neaparat semne ceva poate sunt bebei cumintei si nu vor sa o supere pe mami lorai sa vezi ca totul va fi bine
eu vad ca stau bine pina acum nu am fumat deloc nici nu imi vine sa cred Doamne ajuta sa ma tina asa

Mergi la inceput

Sper eu m am trezit din somn cu lacrimi pe obraz ieri de la un vis se facea ca un musulman imi cerea care era cu afaceri la noi in tara imi cere sa ii plimb fetita de vreo 5 anisori si o iau de minuta si mergem asa pe niste strazi cu pomi frumosi si la un momendat cins ajungem pe o alta strada vedem un cimitir si ia ma trage de mina si imi zice :hai aici ca aici e mama cind intram paznici cimitirului o cunostea si imi da 3 buchiete de flori in brate si o luminare rosie si imi spune ca stie fetita unde sa ma duc si ma duce la un mormint care era plin de flori punem si noi florile si atita plingeam de mila la fetita aia de m am trezit cu lacrimi pe obraz

Mergi la inceput