FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Criena am avut prima vizita pe 23 ianuarie, cu urmatorul ciclu am inceput pilula Divina pt. 21 zile, mi-a venit ciclul si apoi am inceput terapia cu estrogeni pentru preparerea endometrului.
ET (inseamna transfer de embrioni) in data de 8 aprilie.
Clinica Unica face transfer de blastocisti (in a 5 zi) cu assisted hatching.
Sper si Amalia aceste vise cred ca reflecta zbuciumul interior pe care-l traiti, si eu inainte de a decide de a face donatie de ovocite urlam noaptea prin somn, vise oribile, cred din cauza faptului ca plangeam toata ziua!
DannyM multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criena spune:

Dumnezeule mare !!! Cei de la Reprofit mi-au reconfirmt luna octombrie pt ET... atat de mult timp !!! Iar in timpul asta eu trebuie sa supravietuiesc cu toate gandurile care ma apasa...

DannyM si celelalte fete care ati fost sau veti merge la Unica - astazi am trimis si la Unica , maine fiind sambata sigur nu-mi vor raspunde, dar oare ma vor programa pt vara asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Bichi ai dreptate acum ma uitam peste dosarul meu si intr o poza ecografica am vazur o cruce in uter sper sa fie un semn bun si sa fie totul ok

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Criena,daca ai toate analizele facute(pentru ca o sa ti le ceara inca din primul maill)restul decurge atat de repede ca nici nu stii cand te vezi luand tratamentulsi mai mult ca sigur te programeaza vara asta.
Eu sunt programata pentru ET la mijlocul lui august,si asta pentru ca sotul are concediu de pe 20 iulie pana pe 23 august si am vrut sa ne incadram in perioada asta.La tine o sa mearga mult mai repede.
La Reprofit dureaza programarile mai mult timp pentru ca nu au liste de asteptare(donatoare),motiv pentru care si eu m-am orientat catre Unica unde nu trebuia sa astept f mult.
Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Criena,da-ne si noua mai multe informatii despre problemele tale,poate vrei sa te treaca si pe tine pe listuta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

LOOANA ma bucur ca sunteti bine si ca ai mai intrat pe la noi.

APALINA tu pe unde esti iar ai probleme cu netul de nu mai intri sa ne saluti si sa ne spui cum stai.

CRIENA nu te costa nimic sa incerci si cu unica. Eu tot la fel am facut am scris mai intai la reprofit si pt ca i-mi raspundeau f greu si la indemnul lui BICHI am scris si la unica si iata ca deja sunt in ziua 7 de divina iar cei de la reprofit nu mi-au raspuns nici acum adica in sensul ca au gasit sau nu embrioni pt mine. Cei de la nica sau miscat mai repede si am mers cu ei.Spunele ca te intereseaza sa faci cat mai repede posibil si vezi ce i-ti raspunde. Embrioni donati inseamna ca atat ovocitele cat si spermini sunt donati nu e nimic al nostru, la unica se numeste embrioadoptie. Se poate face si cu doar ovocite donate si cu sperminii sotului tau sau doar cu spermini donati si cu ovocitele tale acum depinde ce te intereseaza de ceea ce ai nevoie.

DANNYM cred ca la tine e si mai cald ca la mine dar e nasoala chestia cu umiditatea, eu aici nu simt umiditatea vara, dar in schimb iarna da o simt rau de tot, am plecat in ianuarie in Italia si ne-am intors acum 10-12 zile si vreau sa spun ca am gasit imbracamintea in sifonier cu un fel de mucegai pe ele ca a trebuit sa spal toate rufele o saptamana masina mea a spalat zi si noapte dupa care si cu calcatul care inca nu l-am terminat... e naspa rau de tot, plus ca nu poti respira bine din cauza caldurii amestecata cu umiditatea eu acesta umiditate o simt mai mult in Italia in timpul verii.
Mie cei de la unica mi-au cerut doar TSH ca analiza nimic altceva, si le-am spus eu ca vreau sa fac histeroscopia si atunci mi-au spus sa o fac in luna premergatoare tratamentului de preparare a endometrului.

AMALIARO succes maine la clinica sa fie cum vrei tu.

Fetele hai ca m-am intins ca..... stiti voi cine, cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

BICHI tie la cate zile tia venit ciclu dupa ce ai terminat primul blister de Divina??
Cand ai inceput tratamentul de preparare ai luat si al doilea blister de divina? pup burtica dubla cu .

Fetele gravidute mai intrati si voi si mai spunetine cum mai sunteti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
salut fetele cele noi si le doresc sa reuseasca din prima
ella ai intrat in linie dreapta iti tin pumnii!
looana ma bucur ca inca esti cu noi, astept cu interes sa vad ce ascunzi in burtica
eu am avut o perioada mai naspa, dar viata merge inainte. intru mai rar dar abea astept sa va vad gravide pe toate
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Ella43 numai un blister de divina, apoi dupa 3 zile mi-a venit ciclul, apoi prepararee endometrului cu 4 pastile de Progynova pe zi, pt. ca la ecografia sub Divina aveam endometrul doar de 6 mm.

Criena cu Unica vei intra imediat in hora, doar daca nu ai probleme particulare!

Amalia iubita, sa te ajute DD ca maine sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

buna fetele!
noi suntem bine. am fost la eco.morfo. trim.I, bebe are dimensiuni normale, asteptam si rezultat dublu test, in 2 sapt.

si voi aveti activitati diverse, spor la tratamente.

pentru fetele interesate de un termen cit mai apropiat, gasiti pe site-ul clinicii Reprofit, la colaboratori, o agentie" my IVF alternative" care gaseste donatoarea potrivita intr-un termen mai scurt, pretul creste la 7200 USD (aprox 5500 euro)
Daca la Unica sau Gennet Praga gasiti la termenul dorit, este de preferat ca sa nu platiti 1000euro in plus.

succes fetelor in actiune!

Mergi la inceput