FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 20
Raspunsuri - Pagina 10
Bichi spune:
Buna fetelor!
Criena bine ai venit in grupul nostru!Clinica Unica nu are liste de asteptare, donatoarele sunt fete intre 20 si 29 de ani.
trimite un mail la clinica, raspund imediat!
Sper iubita, gandeste-te si la prietenele virtuale cand mananci mici si bei bere!!!
Looana cred ca sotul tau te-a aruncat jos din pat azi dimineata!
Teli asteptam ecografia ca sa ne spui ca ai 2 la purtator!
Amalia iubita, imi dau seama ca esti agitata, dar faptul ca te lasi de tigari este o veste foarte buna!!! Nu va mai otraviti corpul cu porcariile alea!!! Pui deoparte toti bani pe care i-ai cheltui intr-un an pt tigari si va faceti o frumoasa vacanta tu si sotul tau!
Ella e bine ca faci totul inainte, asa esti linistita la transfer fara sa te gandesti ca poate, daca... stii tu toate gandurile care ne framanta creierii incinsi!
Va urez un sfarsit de saptamana deosebit!
amaliaro spune:
fetele miine m a chiemat la clinica eu sun azi sa intreb in ce zi a ciclului sa vin ca mai am 6 pastilute si imi zice miine la ora 10 oare de ce m a chiemat asa ?
amalia tsakoniati(matusa)
Bichi spune:
Amalia poate vor sa-ti faca o ecografie sa vada ce grosime are endomentrul, ca sa stie ce doza de estrogeni sa-ti dea pt. pregatire.
E posibil sa-ti mai faca si analize, in general infectivele se fac des.
Ai incredere!!! si vei fi curand printre noi burtoasele!
criena spune:
ella43,Bichi- merci pt raspuns si incurajare
Bichi - daca in ianuarie ai fost la clinica , dupa cat timp ai inceput tratamentul ?
DannyM - sa inteleg ca la tine si sotul avea probleme, sau ce inseamna "ET cu embrioni donati" ?
amaliaro spune:
Da Bichi merg sa fac eco sa vada endo analizele nu le fac niciodata la clinica doar spermograma o sa o faca iuby si sa si o congeleze dupa analizare
amaliaro spune:
nu i am zis nu am apucat eu am sunat doar sa il intreb in ce zi a ciclului sa vin pt eco si daca vrea sa fac vreo analiza in z 3 de ciclu si ma intrebat cite pastilute mai am si mi a zis vino mine la ora 10 dimineata ma rog oricare ar fi motivul sper ca vestile sa fie bune
miracol11 spune:
Buna fetelor...
LA MULTI ANI DE 1 iunie pentru toti copilasii..pt Andrei a lui mami_vreau care e deja printre noi...si celor din burticile voastre jucause!si nu in ultimul rand pentru noi toate, pentru ca toate avem indiferent de varsta un suflet de copil!!
amaliaro, nici nu se putea o veste mai buna ca te lasi de tigari!f bine...asa si trebuie sa ai minim 2-3 luni fara tigari si cafea inainte de et!...mergi maine la clinica si vezi ce iti zice...poate de la medicamentele ce le iei ai starile astea...hormanii in tine n-au mai circulat de ceva timp si e normal sa ai asfel de reactii..te pupacesc si vb!!
Looana, pup burtica jucausa!
Bichi, ce fac micutii??
sper
va pup pe toate...va doresc o zi frumoasa!!
dannyM spune:
Buna ziua, fetelor!
Sper,ce vis dureros,ca sa spun asa,citind ce ai scris parca retraiam si eu clipele pe care le-ai avut tu..si e un sentiment tare ciudat.Brrr!!
Amalia,felicitari pentru puterea pe care o ai in a te lasa de fumat.Eu inca ma lupt cu viciul asta,problema mea mare e ca daca dimineata nu beau cafea si fumez o tigara nu pot ,,iesi afara''la toaleta si ma constip,apoi toata ziua am o indispozitie ca-mi vine sa-mi iau motanul la bataie
Criena,incearca iubita la clinica Unica,caci cei de acolo sunt promti,seriosi si nu sunt liste de asteptare pentru donatoare.
Ella,si la noi e cald rau,partea proasta e ca s-a combinat cu umiditatea si face si mai greu de suportat caldura.Hai sa punem mana de la mana si sa trimitem si la fete in tara niste caldurica,ca prea s-au pus ploile si inundatiile pe acolo
Teli,fruntea sus,mergi cu optimismul la purtator si totul o sa fie bine.Suntem alaturi de tine si de bebei
Looana,ma bucur tare mult ca sunteti bine,sanatosi!Sa ne tii la curent si sa nu ne uiti...
Eu inca astept sa-mi vina pachetul cu medicamentele din Cehia.Sper sa ajunga in timp util.
Pupici la gagici!
Apropos,ce mai face Bogdanel?Stie cineva,ceva?Multa sanatate ii doresc si putere familiei!
dannyM spune:
Criena,si sotul meu are probleme cu spermograma(a avut varicocel pe partea stanga si a fost operat-avea motilitatea atunci 0 (zero),multi defecti,cantitate mica-dupa operatie si-a mai revenit dar tot cu probleme este)si cand te gandesti ca e mai tanar decat mine cu 7 ani
ET cu embrioni donati, inseamna practic transferul propriu-zis al embrionilor(fie donati,fie embrioni obtinuti cu ovule donate)
Pupici!
Bichi,pupam cu drag burtica la purtator si pe cei mici,asa sa ne molipsim
Va doresc o zi superba de ziua voastra!