Prieteni dragi(3)(split)
Raspunsuri - Pagina 17
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adela99 si cu o prietena draga cum functioneaza? |
Strict in situatia mea...daca nu mi-as permite o reuniune si as fi recunoscut fata de prietena draga puteau fi doua posibilitati: ori sa zica ca ma intelege ori s-ar fi oferit sa ma ajute. In nici una dintre posibilitati nu ar mai fi "hard feelings" pentru ca ar exista sinceritate.
Cred ca de fapt asta lipseste cu desavirsire...sinceritatea.
Edit sa adaug: daca nu as fi apropiata de cineva si s-ar invita la mine tam-nesam, nu as fi consumata de nici un fel de framintare sa spun: "nu pot, sint ocupata"...
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui ladyJ Cum sa nu iei personal ceva ce e personal? daca prietena ta draga pe care nu ai vazut-o de n ani dar care e ´´prietena draga´´ ti-ar raspunde sec ca nu poate sa se vada cu tine , fara sa iti explice de ce, nu e un lucru personal? Pare-se ca prietenele lui F chiar nu au putut intelege si au insistat sa o vada. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Nu, nu as lua-o personal; m-as gandi ca are motive, fara legatura CU MINE, motive ptr. care ptr. ea e 'bad timing'. Atat.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
AB_AC spune:
Asta cu sinceritatea e clar#259;.
Numa ca oamenii pot fi nesinceri de frica sa nu fie dezamagiti :)
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui ladyJ Nu inteleg de ce tot zici ´´prietene trecute´´, cand F spune ca le iubeste. Chiar a sunat-o pe una din fete si i-a zis sa vina la ea acasa in vizita( cea care i-a explicat clar ca vrea sa o vada pe ea in persoana si sa ii cunoasca copiii pe care nu ii cunoaste) si a mai spus ca isi daduse intalnire cu una din prietene la Europapark la vara. Deci prietenele dragi nu par a fi prietene trecute. Ci actuale. |
Pai daca nu ar fi prietene trecute, nu crezi, oare, totusi, ca ar fi ajuns sa-i cunoasca copiii pana acum? Macar pe cei 2 de la facultate, care au in jur de 20 de ani... deci, sincer, eu nu stiu daca chiar as putea numi prietena pe cineva pe care nu am vazut de 20 de ani.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Chuny spune:
Pai femeia a spus clar aici pe forum ca-s prietene si ca le iubeste , iar voi acum trageti concluzia ca nu-s chiar prietene ca sa dea bine la scenariu ...
AB_AC spune:
citat din mesajul lui Chuny Pai femeia a spus clar aici pe forum ca-s prietene si ca le iubeste , iar voi acum trageti concluzia ca nu-s chiar prietene ca sa dea bine la scenariu ... |
Esti di groaza mey generatie informatica...:))) noi chiar ne-am pierdut prietenii prin patru zari si i-am pierdut cu anii. Oameni dragi... eh si reluatul unei prietenii e asa putin ciudat. Nu o poti relua de unde a ramas si viata ta e complet diferita acum, dar te leaga attea ca nu poti sa nu oftezi, sa nu te framanti... si parca-i pierzi dublu daca nu iese.
Eu ma consider norocoasa ca am recuperat macar o parte.
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AB_AC
Esti di groaza mey generatie informatica...:))) noi chiar ne-am pierdut prietenii prin patru zari si i-am pierdut cu anii. Oameni dragi... eh si reluatul unei prietenii e asa putin ciudat. Nu o poti relua de unde a ramas si viata ta e complet diferita acum, dar te leaga attea ca nu poti sa nu oftezi, sa nu te framanti... si parca-i pierzi dublu daca nu iese. Eu ma consider norocoasa ca am recuperat macar o parte. |
Voi, dar voi sunteti doar un caz particular....la fel ca si mine, tot caz particular...am prietene 3 din copilarie, dupa liceu, care incotro, ne-am imprastiat si nu ne-am vz cu anii....au fost luni, cu unele chiar ani, in care nu vb, ne-am luat cu ale noastre, dar daca sunam sau primeam telefon de la ele, erau/eram "acolo", prezente/a. Cu una chiar nu am vb vreo 5 ani, ne-am "pierdut" pur si simplu, s-a mutat, m-am mutat si eu, mobile nu erau pe vremea aia....in fine, cert e ca acum, suntem mai mereu impreuna. Cu alta nu vb dar nu ft des, ea era cu treburile ei, eu cu ale mele, acum, suntem la fel, mai mereu impreuna. Alta e la Buc, n-am vb cu ea de cateva luni, nu ma deranjeaza, nici pe ea...cand vb sau ne vedem e ca si cum continuam de unde am lasat...deci se poate si pt mine nu e deloc ciudat, nu e reluare, e continuare
emanouela spune:
Nu stiu cum sunt altii, dar mie mi-e asa de drag sa ma reintalnesc cu fostii colegi...sa depanam amintiri, si-o fac cu mare drag de cate ori am ocazia, in orice conditii.
Pentru mine, prietenia inseamna mult...de aceea si cu prietenele mele , suntem prietene de cca 30 ani iar lor, le spun fara ascunzisuri sau "perdea" orice
Chuny spune:
dar nu vorbeam de tine, ci de F. ca eu tot despre subiectul ei discut :-))
altfel inteleg ca avem toti tot felul de experiente cu prieteni si prieteni dragi, jur ca inteleg :-)