Prieteni dragi(3)(split)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Ceapa asta arata si ea ceva. Adica sa inteleg ca voua va plac cepele degerate si urat mirositoare, nu le decojiti cand puneti in mancare, asa cum zice rrox3? Vorba vine, ca sa revenim din ironiile fine. Ma repet, daca vroia doar mangaiat pe cap exista pe internet optiune blog unde esti moderatorul reactiilor de pe blog, deci poti pastra doar cele care te mangaie pe cap .

dovada ca exista si ai de vor s-o puna in tigaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AgnesLuca

Citat:
citat din mesajul lui saskia

Ceapa asta arata si ea ceva. Adica sa inteleg ca voua va plac cepele degerate si urat mirositoare, nu le decojiti cand puneti in mancare, asa cum zice rrox3? Vorba vine, ca sa revenim din ironiile fine. Ma repet, daca vroia doar mangaiat pe cap exista pe internet optiune blog unde esti moderatorul reactiilor de pe blog, deci poti pastra doar cele care te mangaie pe cap .

dovada ca exista si ai de vor s-o puna in tigaie

"Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian)

Agnes si Alexa (21.06.2009)

Asa e, m-ai prins, imi place ceapa inabusita bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Selene, ti s-a propus sa ti se deschida un subiect dedicat in exclusivitate, dar tu : nuuu. E mai lejer sa faci pe victima cu noua ta semnatura.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Noua mea semnatura are legatura cu ceva mai vechi, care nu te "atinge" de nicio culoare. Dar imi place cum te bagi in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Julie

Si...mey si tu cu ceapa ta, ca iar sfaraie si fumega tigaile fo(ru)miste (ma intreb daca or s-o tina asa pana dimineata).

Frumos joc ne-ai propus in topicul asta. Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:

Si...mey si tu cu ceapa ta, ca iar sfaraie si fumega tigaile fo(ru)miste (ma intreb daca or s-o tina asa pana dimineata).

Roxana, Maria (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Pai cred ca imediat trebuie sa se trezeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Citat:
citat din mesajul lui AgnesLuca

Citat:
citat din mesajul lui rrox3

Citat:

Pai cred ca imediat trebuie sa se trezeasca.

Agnes si Alexa (21.06.2009)

Agnes, m-am trezit. Q.E.D.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Apropo de asta, sunt unii terapeuti care folosesc in sedinte umorul si ironia. Rezultatele sunt remarcabile.

E vorba de psihiatrul Ion Vianu? Care e titlul cartii?

Am auzit de sedintele cu exercitii de umor si ironie. Dar eu practic umorul si ironia in viata de zi cu zi, daca le-am pierdut, atunci e clar ca e ceva in neregula cu mine si iau masuri

Da, e vorba de psihiatrul Ion Vianu, dar din pacate n-am retinut numele cartii, n-o am, dar daca vrei, o intreb pe mama si-ti spun.

In alta ordine de idei, sa stii ca citesc si alte forumuri - insa doar DC-ul e de limba romana - insa cu mana pe inima spun ca n-am vazut atata lipsa de blandete ca pe aici. Mai ales pe un topic ca asta, ca tin sa cred ca de asta era nevoie, nu de mangaieri pe crestet, cum zicea cineva.

Da, forumuri culinare, medicale, psi, pentru parinti si chiar forumuri pt. barbati - avand in vedere ca am un baiat ajuns la varsta barbieritului si prin asta vreau sa insumez toate problemele ce apar odata cu transformarea baiatului in barbat dar absolut nicaieri n-am dat peste atata lipsa de... hai sa-i zic din nou blandete.

De ce nu a mai dat Fomalhauti pe aici? Oare din cauza mea sau a lui AB AC? Sau a altora ca noi? Daca-i asa, atunci ii cer sincer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Din cate observ, Folmahauti are 2 avocati, care stiu mai bine decat ea de ce a cerut parerea userilor de pe acest forum, care nu se ridica la nivelul altor forumuri, din cauza calitatii userilor . Sa zic ca asta e culmea arogantei gratuite ? Zic.

Edit : si eu citesc alte forumuri, dar nu am observat ca desprecopii.ro ar fi inferior altora, dimpotriva, de aceea si continuu sa scriu si sa discut aici.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Zi, allinta, zi. Cu blandete mi te adresez si tie. Dar poate ca trebuie sa-mi recitesti postarea si poate ai sa reusesti sa intelegi ca n-am spus si nici macar sugerat ca DC-ul ar fi de calitate inferioara.

Lui Fomalhauti i-am cerut sincer scuze pentru interventiile mele, daca au lezat-o cumva.

J.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CampariSoda spune:

Mare off-topic: Julie mi-a fost un dor de tineeee!

Mergi la inceput