Reduceri de preturi la jucarii

Reduceri de preturi la jucarii | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Dragii mei, deschid subiectul asta pentru a ne fi de ajutor in saptamana ce urmeaza, inaintea zilei copiilor de pretutindeni, 1 Iunie.
Multe magazine ofera reduceri consistente la jucarii in perioada asta, dar nu toate aleg sa promoveze evenimentul. Reducerile sunt (uneori) frumusele, o ocazie minunata sa cumparam jucarii pe care nu ni le permitem de obicei (sau credem ca nu merita).
Anul trecut am beneficiat, la Cora, de reduceri de 50% la orice jucarie "misca" pe acolo...am venit cu o recolta bogata. Dar lumea n-a aflat din timp...
Hai sa ne informam, cum aflam de ceva reduceri consistente, in Bucuresti sau alt loc din tara. Sau alte ponturi utile pentru parinti...

Astazi am vazut ca Metro acorda reduceri de 40-90% la sute de jucarii, in perioada 25 mai-1 iunie

http://www.metro.ro/public/home/Ofertele+zilei/Reduceri+pana+la+90_+la+sute+de+jucarii

Rufus, Tora si iadele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Bun subiectul,doar ca,pentru a beneficia real de reducerile astea,ar fi fost super bine sa stim preturile jucariilor,inainte de promotia asta.Multe magazine umfla preturile exact cu procentul reducerilor,si zau daca faci vre o economie .Si noi suntem in cautari,mai ales ca pe 30 avem o sarbatorita ,pe mijlocia Saratzina-dar in traditia fameliei noastre primesc cadouri toti 3,apoib bineinteles 1 Iunie,cand e si ziua fetei mai micia nasilor,deciatunci trebuie cadouri pt 5 copii.
Sarbatorita noastra ,Sara a zis ca vrea carti ,asa ca as aprecia daca aflati pe undeva de reduceri si la carti.
Spor la shoping pt comorile noastre

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

si eu mai iau in perioadele de reduceri jucarii ...dorite de copii, dar pe care le ocoleam din motive de pret

La reduceri, jucarii de calitate, de la Noriel am luat de multe ori.

acum sunt in cautare de jucaria asta

www.simbatoys.ro/catalog/diverse/images/6046381.jpg" target="_blank">puzzle

am dat o strigare si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169575&whichpage=8

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Bun subiectul,doar ca,pentru a beneficia real de reducerile astea,ar fi fost super bine sa stim preturile jucariilor,inainte de promotia asta.Multe magazine umfla preturile exact cu procentul reducerilor,si zau daca faci vre o economie .Si noi suntem in cautari,mai ales ca pe 30 avem o sarbatorita ,pe mijlocia Saratzina-dar in traditia fameliei noastre primesc cadouri toti 3,apoib bineinteles 1 Iunie,cand e si ziua fetei mai micia nasilor,deciatunci trebuie cadouri pt 5 copii.
Sarbatorita noastra ,Sara a zis ca vrea carti ,asa ca as aprecia daca aflati pe undeva de reduceri si la carti.

Nu au voie sa modifice preturile produselor cu mai putin de 30 de zile inaintea primei zile de promotie.
Daca promotia incepe pe 1 iunie, preturile trebuie sa ramina nemodificate de pe data de 1 mai (ma rog, 2 mai, ca luna are 31 de zile..).
Va spun eu sigur ca exista aceasta prevedere legala, am facut eu plingere la OPC contra Carrefour anul trecut, asa am aflat si eu.

Spor la shopping :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

si chiar crezi ca s-au cumintit de anul trecut?

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Intre timp am ajuns la METRO, au intr-adevar preturi reduse, din pacate nu la ce voiam noi. Mai mult la papusi si animale de plus...
Asteptam sa vedem ce mai apare.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

Nu au voie sa modifice preturile produselor cu mai putin de 30 de zile inaintea primei zile de promotie.
Daca promotia incepe pe 1 iunie, preturile trebuie sa ramina nemodificate de pe data de 1 mai (ma rog, 2 mai, ca luna are 31 de zile..).
Va spun eu sigur ca exista aceasta prevedere legala, am facut eu plingere la OPC contra Carrefour anul trecut, asa am aflat si eu.

Spor la shopping :)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

da tu stii chestia asta,dar oare cati nu stiu(m) si oare scumpii(si la propriu ) comercianti nu se bazeaza pe asta?
azi am fost si noi in Metro Voluntari....mare fasssssssssss,dar tot am luat ceva pt fete reduse(nu stiu cat real ca nu am stiut preturile reale dinainte ) dar pt tero am luat la pret intreg,ca am dat peste niste figurine din Ben10 pe care nu le are si nu le-am vazut in alta parte.
Vom mai sonda Carrefour-ul joi seara,poate ne mai lipim de ceva ;-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Metro : 1-3 iunie, TVA cadou (voucher de cumparaturi) la laptopuri si TVA restituit (pe factura, la casa) la biciclete.

Cora : 1-3 iunie, 40% reducere la haine si incaltaminte copii, 50% reducere la jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Cred ca ar merita resuscitat putin subiectul asta...ca tot se apropie sarbatorile de iarna.
Eu imi promit in fiecare an ca fac cumparaturile astea din timp si nu imi iese niciodata. Poate anul asta ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

20-25 nov reduceri 40% la toata gama de jucarii si jocuri la METRO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Voucher de 20 RON reducere la Noriel - i-am lua o jucarie si am beneficiat de voucher.

Mergi la inceput