BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello
carmen - eu m-am indragostit de carucioarele alea cu cristale sw de la cam sunt 2 modele care m-au dat pe spate...mai urmaresc reducerile pe net si o sa dau comanda
ada - multi inainte! sa de DD sa fie totul bine in continuare si sa creasca maaarrreee BB Nectarel (eu o tin la curent si pe bebelina mea legat de starea lui, ii povestesc in fiecare zi ce mai face )
aruba - n-am stiu k la next au si hainutze de BB...credeam k sunt doar de-ale noastre. vreau sa vad ce mai gasesc sambata la targ la kidex si pe urma o sa mai dau o tura pe la C&A, Kiabi si Takko. am vb cu tati sa-mi caute sosetele de bumbac 100% in germania si cu o matusa sa-mi aduca din china k aici n-am gasit decat amestec cu polyester si elastan...
eu am luat body-uri de la Z si Kara baby cu maneca lunga si gen maieu, o salopeta cu maneca lunga si crac cu botosel (toate cu capse in fata, pana jos), un pieptaras, pantalonashi cu banda cum a zis carmen si cu botosei, caciulitze, manusi, prosop de baie cu triunghi, paturik de bumbac, o paturik celulara crosetata...si nu mai stiu
fleur - mie imi face cultura streptococ B la 34 sapt la urm control.
ieri n-am fost in cea ma buna forma mi-a picat tensiunea iar, am fost moale si ametita tt ziua, abia imi trageam rasuflarea, am stat mai mult in pat...plus arsuri, reflux la greu si o mega durere de spate bebelina topaie de mama focului si ii simt piciorusele cand ma pipai pe burtik mai devreme cred k am gadilat-o in talpa (sau in cot k nu-mi dau seama ). incep sa o simt din ce in ce mai grea in partea de jos a abdomenului si simt nevoia sa stau mai mult intinsa. Slava DOmnului k mai am 4 zile de mnk si gattaaaa!!!! ACASA!!!

va poop!

Roxy
31+ AMR 9 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Fetelor iar ati scris mult. Ada, doamne doamne nu te lasa. Bebe va merge in curand acasa cu tine si atunci te vei linisti. Asteptam in continuare vesti bune.
Eu inca lucrez de acasa, dar e mult mai bine decat sa stau toata ziua pe scaun la serviciu. Trebuie sa ma apuc si eu de bagajul de spital, ar trebui sa mai intreb dr sa vad ce ar fi necesar la polizu. Voi cum faceti, va luati prima data o gentuta mica si apoi cand ajungeti in salon vine sotul cu geanta mai mare? Eu oricum sunt dezorientata.

30+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna seara fetelor ,

Am revenit si eu de pe drumuri , a fost bine la tara ,ieri nu a plouat si am stat mai mult prin curte .

Ada multi pupici pentru tine si luptatorul Nectarel

Ned si eu nasc tot la Polizu si am zis ca pe 8 iunie cand o sa merg la morfologia de trim 3 o sa-l intreb pe medic daca trebuie ceva special ... eu stiu ... fiecare spital cu politica lui ... tu la ce medic esti ?

Referitor la hainute , mai am nevoie de cateva salopete si cu maneca ca la mine in casa este iglu si nu cred ca am nici o sansa sa tin copilul in body ... cel putin in casa , afara este mai cald .

Am iar doua nopti de nesomn , este jale cu arsurile si refluxul gastric , nu am crezut ca in ultimul trimestru de sarcina mai exista sansa de dar eu am reusit , poate reusesc sa dorm mai bine in noaptea asta , ma gandesc ca unde am schimbat patul, lui Andrei nu ia placut

De mancare ce sa mai zic .... bine ca s-au mai diversificat fructele ca altfel "muream de foame" ... mancarea gatita nu intra deloc

Aaaa si eu sunt in dilema cu geanta de spital ... voi in ce geanta pregatiti bagajul ? Am vazut in spital si cu troller din cel mic

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna seara !

Vad ca mai sunt fete fara chef de facut bagaje , e bine ca nu sunt singura .

Ada : fii tare dragutzo pentru puiutul tau , nu imi vine sa cred ca au trecut 2 saptamani deja, parca au zburat nu alta !

Intreba cineva de scutece refolosibile. Eu una nu am folosit dar stiu pe cineva care era foarte incantata de ele. Pe mine nu m-a atras pretul mare pe care il au ( desi in timp cred ca scutecele normale depasesc cu mult pe cele refolosibile ) si nu m-a atras gandul spalarii lor ( am o gramada de haine de spalat de obicei, chiar nu aveam chef sa mai imi bat capul cu spalatul si uscatul scutecelor ) ... deci pana la urma comoditatea a fost mai mare !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 34+ ( AMR 30 de zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ma gandesc ca ne apropiem cu pasi repezi de final

poate ar tr la lista initiala sa scriem si unde nastem?

asa mai facem sch de impresii/tarife etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ma gandesc ca ne apropiem cu pasi repezi de final

poate ar tr la lista initiala sa scriem si unde nastem?

asa mai facem sch de impresii/tarife etc...

Nu ar fi o idee rea , acum am cam terminat cu hainele trebuie sa discutam de spital

33+ Andrei
AMR 5 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrrreea spune:

buna fetelor, salutare Nectarel! Am fost socata de vestea aparitiei primei piersicute, dar vad ca e un puternic si mamica lui o curajoasa si Doamne-Doamne o sa fie in continuare alaturi de ei. Multa sanatate si sa veniti repede acasa!
Eu am fost cam ocupata, tocmai acum cand am intrat in medical si teoretic ar trebui sa am timp gramada. Stau mult in pat pe partea stanga pt ca doctora mi-a spus ca asa il ajut pe bebe sa creasca chiar daca placenta e cam subtirica. Azi am fost la consultatie, fara echo de data asta, colul inchis, toate bune. Mai mergem peste 2 sapt. Am implinit 31...ma sperii cand vad ce putin mai e...
Altfel, in weekendul care a trecut am avut cununia civila, lucru care imi ocupa timpul de vreeo 2 sapt.Ploaie mare, frig, dar per ansamblu frumos si bebe tare activ; cred ca s-a bucurat si el. Va pun poze sa vedeti burtica uriasa. Raportez 8 kg acumulate si vergeturi in stadiu incipient...
Va pup pe toate, sanatate multa si bebei la termen!

26+

Mergi la inceput

Laura eu sunt dnul dr Epure Alexandru. Sunt de acord sa scriem spitalul unde nastem, e o idee f buna. Treceti-ma si pe mine la Polizu va rog .
Ref la scutece am luat in calcul si eu scutece refolosibile, scutece de unica fol bio si pampersul premium care pt inceput. La cele refolosibile sunt niste bani dati gramada de la inceput si treb spalati zilnic. Am inteles ca mai trebuie adaugate niste fese, nu mi-e f clar. Mai studiez, nu neg ca cele refolosibile si cele bio de unica folosinta nu sunt mai sanatoase.
Pana una alta am luat gel dus cu sampon, cremat iritatii de la weleda.sa vad cum le va suporta.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Laura, sa-ti fie de bine weekendul la tara. Imi amintesc si eu cu nostalgie de casa bunicilor, ieseam in curte, in gradina, de dimineata si mai intram in casa seara la culcare (asta vara, bineinteles).

Ati intrebat si tu si Ned de geanta de spital, cred ca marimea ei depinde de ce iti cere fiecare spital sa aduci. Eu am chestii voluminoase dar usoare cum ar fi chilotii de unica folosinta si tampoanele maxi pt mine, pampersii pt bebe etc. Asa ca am pregatit (confiscat de la barbata-miu...)o geanta sport, mai incapatoare ca un troller mic. Mai vin si haine, cosmetice, ceva de baut si de rontait in timpul travaliului, unde e cazul. Nu cred ca aduc 2 bagaje, unul mic si unul mare, doar unul cu de toate, in care eventual "sectiunea bebelus" sa fie separata (pun toate ale lui intr-o sacosa mare, in aceeasi geanta).

35 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Revin, vroiam sa spun ca sunt la dr....am mancat din greseala un cuvant.

30+

Mergi la inceput