Instalare gaz
Servus,
va rog sa imi spuneti daca stiti procedura de bransare la gaz...
Gazele sunt "la poarta" dar ce urmeaza?
care-s pasii?
care-s costurile?
care-s termenele?
Va multumesc anticipat,
Raspunsuri
ch_dana spune:
Depinde unde vrei bransarea, eu pot sa iti spun in Bucuresti, sectorul 2.
www.gdfsuez-energy.ro/comercial/sunteti-persoana-fizica/cum-deveniti-client/" target="_blank">http://www.gdfsuez-energy.ro/comercial/sunteti-persoana-fizica/cum-deveniti-client/
Lucrarile nu le facei cu cine vrei tu, iti baga pe gat cei de la GDF o firma. Firma face proiectul, il inainteaza la GDF, tu platesti si...astepti.
In cazul nostru, bransamentul din strada pana la gard (maxim 5 m) ne-a costat 1600 RON , plus 4000 RON lucrarile de la gard la intrarea in centrala.
Timp de asteptare : din martie pana in septembrie si daca nu pistonam eu telefonic firma, habar n-aveam ca dosarul fusese respins odata la GDF, din cauze necunoscute.
Distractie extra : au venit, au instalat contorul de gaze, ala de la GDF a uitat sa ne bage in sistem - gaze consumam, dar factura nu aveam pentru ca oficial nu existam !! Timp de rezolvare: din decembrie (de cand m-am sesizat ca nu vin facturi la gaze) pana in februarie.
Sper ca nu te-am descurajat...
nadaflorilor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Servus, va rog sa imi spuneti daca stiti procedura de bransare la gaz... Gazele sunt "la poarta" dar ce urmeaza? care-s pasii? care-s costurile? care-s termenele? Va multumesc anticipat, Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
si mama fusese informata ca "gazele sunt la poarta" dar cand a sunat la gaze a aflat "gazele nu sunt la poarta" si ca nu se preconizeaza niciun proiect de extindere care sa includa si poarta ei... a gasit ca solutie sa se "lege" de conducta vecinului din spate casei... e inca in faza de aprobari...
catrinik spune:
Iei legatura cu o firma de gaz, care tb sa fie agreeata de cei de la GDF (cred ca gasesti pe site-ul lor firmele acreditate). Nu iti baga ei nimic pe git (decit la Ilfov am impresia).
Si ei se ocupa de tot si gata.
Incerc sa gasesc preturile, cit m-a costat pe mine.
Parca a fost asa: 880 proiectul si 3.800 teava de gaz cu totul (am avut 33m).
Perioada ... nu mai stiu ... dar am stat parca 3-4 luni.
ch_dana spune:
Nu, nu iti baga. Doar ca nu poti face cu cine vrei tu, noi am aflat ca nu puteam face cu o anumita firma deoarece nu aveau decat jumatate de strada.
Poate in alte sectoare o fi mai putin restrictiv.
arturicii spune:
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
O sa vedem ce vom face in continuare caci pare destul de complicat si cand esti la distanta e si mai si...