Return to sender

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Eu am copil cuminte ... da' una a ramas antologica ... ca a amintit Kari mai sus de vaselina

... mandra de vreun anisor era acasa cu mama mea, o culcase in patut dupa amiaza si s-a dus dupa treburi; dupa vreo 2 ore merge sa vada cat mai doarme copila ca prea era liniste ... Crina mea ajunsese la o cutie mare cu crema de galbenele, din cea unsuroasa si groasa si s-a delectat cu ea pe manute, pe par, pe hainute, pe asternuturile si aparatorile de la patut, pe peretii din jur pana unde a ajuns ... era naclaita toata "Crina, mamaita, ce ai facut ???" ..." Delo, apa, spala mamaia !!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

vai Manu. mi-ai amintit din ce-mi povestesc ai mei...

cam acelasi peisaj ca la voi...numai ca in loc de crema .. din ala de e tinut acum in pampers
( atunci nu existau scutece salvatoare...

in fine, ai mei - palida consolare - ma incurajau cum ca voi avea noroc in viata

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

ok, daca ati inceput sa bagati si amintiri din copilaria sotului, hai sa va zic si eu, al meu cred ca nu are egal, si acum le mai scoate peri albi.

1. El si cu fratele lui s-au gindit sa ii faca o bucurie mamei si sa spele covorul. Asa ca au luat detergentul pulbere din baie si l-au imprastiat frumos pe tot covorul din dormitor. Soacra-mea a simtit ca e ceva in neregula - stim cu totii: prea e liniste - si venind in dormitor a vazut dezastrul. Faza tare e ca s-a panicat si in loc sa ia aspiratorul, a luat o galeata cu apa si cirpe, astfel incit si-a petrecut tot restul zilei ingropata in spuma pina la briu.

2. Tot cu fratele lui si cu prietenii fratelui se jucau naiba stie de-a ce, de-a vrajitoarele probabil. cert e ca au hotarit sa il arda pe al meu pe rug. L-au asezat (avea 1,5 ani) in virful unui morman de frunze si crengi si i-au dat foc. Noroc ca trecea un vecin pe acolo, altfel nu mai eram eu in Germania azi.

3. Proiectul Pisica. Aveau vecinii socrilor un pisic care trecea mereu prin curtea lor si facea pipi in stratul cu flori care evident kaputa. Si al meu piroman de mic, ce s-a gindit, stai ca o invat eu minte, nu mai trece pe aici in veci. S-a apucat si a facut o catapulta in stratul de flori cu pulbere de la artificiile de revelion, a acoperit-o cu pamint si cu un declansator electric astfel incit cind calca pisica pe catapulta sa o catapulteze citiva metri in aer si sa o sperie. Buun, a pus el tot dispozitivul, acoperit cu pamint frumos si se duce sa il bage in priza. Bunica de 89 de ani pe sezlong la soare in curte. Si il baga al meu in priza si BUM ditai explozia in curte. Bunica, nu pisica, sare citiva metri in aer. Ce se intimplase? Al meu nu calculase ca pamintul ala va apasa pe catapulta exact ca pisica. Norocul pisicii ca nu a trecut pe acolo la momentul respectiv, ca sarea pina la Sf. Petru la porti, pusese al meu atita pulbere ca a ramas o gaura cu diametru de jumate de metru.

Si mai sunt ... multe, cum a aruncat o petarda linga masina unde taica-su era bagat dedesubt schimbind ceva piese, cum a construit al meu o bomba ... cum spuneam, si acum le mai da palpitatii ... cind am nascut acum ultima oara (baiat pe 2 aprilie cu cezariana programata), de 1 aprilie le-a trimis sms ca am nascut o fetita de 4500g pe care am numit-o Robina Philippa. Dupa 37 de ani si tot il mai cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Al meu e cuminte cuminte, nu prea am ce povesti dar nepoata cea mica Teo(4 ani) e teroare pe doua picioare.

Obiceiul preferat sa se joace cu apa. A fost pedepsita stie ca nu are voie cum ai intors capul cum o comite. Cara apa de la bideu, acolo ajunge si isi spala papusi sau toarna in craticioare jucarii. Degeaba i-a oferit soramea alternative, daca o scapa din ochi si e liniste sigur face ceva.
Ultima data desi cu o zi inainte fusese pedepsita s-a decis sa treaca la ceva mai de anvergura si a pus o cutie mare in mijlocul patului apoi a tot carat apa in ea. Cutia era de carton :|. Cand a aparut soramea dupa 10 minute copilul care stia ce stia a driblat-o si a luat-o la fuga strigand, "Nu am vruuuut! nu mai fac!". Daca o intrebi de ce face obraznicii raspunde calma "Eu ce sa fac? daca m-a facut Doamne Doamne obraznica, eu nu vreau."

Cu alta ocazie a luat o cutie de lapte praf si a presarat-o in ambele dormitoare tot holul absolut peste tot...a nins cu lapte praf, apoi s-a ascuns si atunci stia ca nu e voie.

Le face soramea teatru de papusi inainte de craciun, ambele nepotele fascinate (Teo 4 ani si Sara 5 ani). O marioneta postas vine cu hartiute in buzunar chipurile scrisori de la Mos in care le lauda pe ambele fetite apoi ii atrage atentia lui Teo ca si ea e fetita buna si cuminte dar trebuie sa se straduiasca mai mult si sa mai renunte la pozne altfel risca sa ramana fara daruri. Teo se infurie, se repede smulge marioneta da cu ea de podea strigand "Nu am nevoie uratule, mosule nu am nevoie de Mos Craciun sa vina sa-l bat!."

Aici pun o poza cu teroare, e cea in galben :
http://img43.imageshack.us/img43/5303/teosara.jpg

Si una povestita de o colega. Vine fata obosita de la munca se culca o ora in camera in care odrasla, pustiul de 5 ani se juca cumintel intr-un colt. Atipeste viseaza o ploaie de vara calda, imi si spunea "Mai auzeam o rapaiala simteam ploaia calduta era placut" se dezmeticeste cu greu si vede minunea care facuse un pisu in olita apoi cu o seringa de la Nurofen tragea lichidul si-l pulveriza pe mobila, de acolo rapaiala, iar din mobila ricosa si ajungeau stropi calduti si pe colega.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu-i asa ca avem copii cuminti???

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Si inca una amintita acum, tot de a unei colege. Weekend, in sfarsit amandoi acasa se relaxau stateau la balcon priveau la un moment dat constata. "Draga, ce seamana copilul din fata scarii de la blocul vecin cu al nostru."
Evident era copilul lor de 2 ani care cumva reusise sa evadeze singurel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Heheee... eu am experientele cu piticii notate (atat cat am avut posibilitatea). O sa le arat cand s-or face mari, sa vada si ei de ce a albit mami....Uite exemplu:

Intr-o seara, pe la 9 amestecam cu tupeu in cratita cu mancare... Vine Deiu (Deiu turuie intr-una, ai da orice sa scapi de gura lui.....):

- Mami, veau ceva bun!
- Pufarini, pufuleti, stiksuri sau grisine, la alegere!
- Pai....
- Pufarini, ok?
- Pai, nu, nu veau! Da' mami, veau altceva!

Ma retrag din discutie 3 secunde, fac un inventar in gand la ce mai e prin frigider si victorioasa ii zic:

- Facem papanasi?
- Papanasi? Supel, mami!

Daca-i super e super... ma apuc de treaba amestecand in continuare in cratitele cu mancare... Ca doar eu tre sa fiu o super mama si sa reusesc sa le duc pe toate la bun sfarsit...Ca atare fac compozitia in graba si incep sa prajesc din ei. Ies ciufuliti (Atentie - ciufuliti am zis, nu tari!) dar gustosi....

Vine ficiorash in recunoastere:

- Mami, ce-s astea, gogosi?
- Nu mami, papanasi, dar daca vrei nu-ti pun smantana si dulceata si papi cu mana, ca pe gogosi...
- Biiineee! (ii intind farfuria). Da mami, da sunt cu tzepi, eu nu veau cu tzepi!
- Deiu, ma grabesc, sunt foarte buni, ia incearca unul
- :( Da mami, da' eu nu voiam cu tzepi (analizand unul), si au si o gaula!
- Pai asa sunt papanasii Andrei, cu gaura!
- Pai eu nu veau cu gaula....

In fine, ma iau nervii, las totul balta si ma duc la o tigara pe balcon. Vine Deiu:

- Mami, lasa mami, nu fi supalata, ai gheshit si tu...

- Lasa-ma Deiu, mereu am 100 de chestii pe cap, n-au cum sa-mi iasa toate perfect...

- Da' lasa mami, ca nu te celt, da' data viitoale si fii mai atenta, bine?!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Aha... si mai am una memorabila....

- Abacadaba si te tansfomi intr-o.....masa!
- Abracadabra sa te transformi intr-un pat!
- Abacadaba si te tansfomi intr-o.... canapea!
- Abracadabra sa te transformi intr-o steluta!
- Abacadaba si te tansfomi intr-o ... luna!
...
...
...
- Abacadaba si fii o pisica!
- Abracadabra sa fii un catel!
- Abacadaba si tu o boscuta!
- Abracadabra si tu un gandacel!
- Abacadaba esti un elefant
- Si tu un iedut!
- Si tu o VACA!

Let's change game, pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

faza cu papanasii e fantastica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Una calda, calda, de acum 2 minute:

- Mami, unde mi-e iepurele?
- Care iepure?
- Ala roz.
- Nu stiu, mami.
- Cauta-l!
- Da' nu stiu de care iepure zici.
- Ala cu roz inchis si roz deschis. Cauta-l!

(Caut in dulap... Aveam in minte imaginea unui iepure mic, pe care il pusesem intr-un pachet cu ajutoare. Impricinatul iepure era altul, l-am gasit mai apoi).

- Mami, nu-i. Cred ca l-am pus intr-un pachet pentru copiii saraci...

Se incrunta, se incrunta, iar se incrunta... si-mi lipeste o bleanda.

- Sa te bata norocu'!

Mergi la inceput