Return to sender

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Dragos, 12 luni si-un pic, tb sa ajungem la medic/vaccin. Din graba las usa de la baie deschisa, colac de la toaleta ridicat (de-atunci nu mi se mai intampla asa ceva). Chem taxi, insa ma opresc traznita caci nu-mi gasesc geanta/portmoneul. Vad din intamplare portmoneul meu aruncat in WC. Ce manusi? Am sondat rapid dupa portmoneu cu mana varata intr-o punga, scos banii, clatit din abundenta, uscat cu foenul, caci jos astepta un taxi. Copilul nu avea nicio vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

avem un an si noua luni.
bilant provizoriu:
3 perechi de ochelari ale lui tataie, una a mamaiei
3 prize smulse din perete ( tras de firul stecherului bagat in priza si a iesit priza. tataie are deja cartonasul rosu,copil dus la cresa)
un geam spart
o cutie de un kg de smantana intinsa pe jos, in bucatarie si apoi frecata intens cu manutele si hainutele
20 de pixuri complet distruse
si il iubesc pe kamikaze de nu mai pot si nu l-as da nici pe cel mai cuminte copil din Univers.
promitea d emic,de cand i-am facut coarda pt rapel in perete.......pai daca aprintii sunt alpinisti, off roaderi si oaleaca alaturea cu drumul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu pe la 4 ani aveam o educatie desavarsita. Din cauza frigului din case de pe vremea lui Ceasca ai mei erau nevoiti sa incalzeasca casa cu un resou legat la aragaz pentru ca eram foarte sensibila si raceam imediat ce se facea racoare. De aceea au trebuit sa imi explice ca nu e voie sa pun mana in foc si asa mai departe. Ascultatoare cum eram am priceput si de regula stateam departe de foc, dar ma fascina oricum ca era fructul interzis. Intr-o zi am zis sa incalzesc mancarea papusilor deasupra resoului ca deh... ce se poate intampla. Eram cu bunica-mea acasa dar ea ma stia de copil cuminte asa ca nu isi prea facea mari probleme. Si iau eu mancarea papusilor (o punga de plastic transparenta in care erau un fel de cuie de plastic care faceau parte dintr-un alt joc) si o tin putin deasupra resolului (cat de sus puteam eu la varsta aia). Evident punga de plastic s-a topit repejor si cuiele alea au cazut in foc si s-au aprins si au sarit pe covor care la randul lui a luat foc. Bunica-mea s-a panicat si a deschis usa blocului si a strigat "ardeeee.."
Au sarit vecinii si au stins focul cu covorasul de picioare de la usa.
Pe la 6 ani eram in perioada in care nu-mi mai placea sa mananc si ma ascundeam de bunica-mea in locuri care mai de care mai variate. Intru intr-o zi in camara. Era intuneric si mie imi era cam frica de bezna. Iau o lumanare, ma sui cu ea pe scaun, o aprind de la candela si intru cu ea in camara. Ma asez pe un raft si stau si stau si stau. La un moment dat musamaua de pe raftul de deasupra mea se incinge de la lumanare si ia foc. Se face fum in camara si nu prea imi mai place. Ma ustura ochii si decid ca mai bine ies si accept sa mananc decat sa-mi dea lacrimile. Ies prin urmare din camara, sting lumanarea, inchid usile camarii in urma mea si ma asez la masa. Bunica-mea se duce la camara sa scoata si un borcan de dulceata si vede camara cumprinsa de flacari. Iar iese pe holul blocului si striga "Ardee.." iar vin vecinii si sting focul.
A treia patanie e din vacanta de vara de cand aveam vreo 10 ani. Imi aducea mama de la birou coli albe A4 pe care sa desenez. La un moment dat ma satur de desenat si ma apuc sa fac avioane pe care le arunc pe geam si majoritatea se opresc in copacii de pe langa bloc. Ma satur si de asta si ma gandesc sa fie treaba mai interesanta. Iau o lumanare, o aprind de la candela si dau foc avioanelor inainte sa le arunc pe geam. Pana cand unul din ele merge purtat de vant pana in sufrageria vecinului de sub noi si se aseaza asa frumos aprins pe fata de masa a omului. Sare omul sa-si stinga masa (noroc ca era acasa) si 3 zile mai tarziu aflu ca vecinii (2 baieti de 7-8 ani) de la etajul de mai sus si-au luat o bataie crunta pentru ca magareata a picat pe ei fiindca se apucasera de facutul avioanelor si aruncatul lor pe geam vazandu-ma pe mine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

vai de mineeeeee
Black...zici ca aveai si bani in portofelul ala? i-ai recuperat?...ce dragutz... poate ajung si la noi
histamina
emilia erai fascinata de foc...

ce mai citesc si pe la voi

ca mi-am amintit acum si de ale mele patanii, ca asa e normal sa ne amintim ca si noi am facut din astea parintilor, poate ni se mai schimba din perspective si devenim mai toleranti si mai atenti

Eu pe la vreo 3-4 ani in vacanta la bunici.
Aveau in camera unde stateam soba cu lemne.
Intr-o zi am decis sa fac o fapta buna si sa-i ajut pe bunici.
...m-am asezat pe scaunel (din ala mic din lemn)
am luat vatraiul
si am inceput sa trag cenusa din foc
/ noroc ca era soba cu spatii diferite de facut foc si de strans cenusa...
cand a venit bunica si a vazut maldar de cenusa in mijlocului casei...cu vocea gatuita strabatand 'ceatza' formata m-a intrebat:
'alina, ce faci dragu mamei'
'fac pocu buni, fac pocu...nu vezi?'

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

vaai acum ca mi s-a deschis cutia cu amintiri
de'ale mele

ce fac ai mei copii mi se pare floare la ureche

asadar,

tot intr-o vacanta pe la bunici
cu initiative de mica, intr-o buna zi
mi s-au parut puii de la closca murdari
i-am luat, i-am bagat in galeata cu apa de ploaie sa-i spal
si apoi le-am prins aripile sa-i pun la uscat cu carlige pe culmea de rufe

am fost identificata in timp util... cloncanitul clostii, piuitul disperat au adus un adult care a salvat animalutzele din ograda

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

sarbatorim de ziua tuturor copiilor...

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta
a luat o gura din apa din cada in care ii faceam baie

Allinta hahaha o gura??? Eva bea apa din cada cu cana. ca nu poate face baie fara cana si cratita (de jucarie). la un moment dat, exasperata, ii zic "mama, dar nu mai bea apa din cada, te doare burtica dupa aceea!!!!" la care copila ridica ochii angelica si intreaba "serios???"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

PS: subiectul asta promite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Citat:
citat din mesajul lui allinta
a luat o gura din apa din cada in care ii faceam baie

Allinta hahaha o gura??? Eva bea apa din cada cu cana. ca nu poate face baie fara cana si cratita (de jucarie). la un moment dat, exasperata, ii zic "mama, dar nu mai bea apa din cada, te doare burtica dupa aceea!!!!" la care copila ridica ochii angelica si intreaba "serios???"

Mai am si eu una bucata ingeras cu aceiasi apucatura si acelasi raspuns angelic
Lui ii place si mai mult cand are spumant de baie ca face "mustati" la gura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ce stii tu? Se pregateste pe cand o sa iasa la o bere cu taica'su.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Yep, Marius, nu m-am gandit la varianta asta :)))

Mergi la inceput