Return to sender

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Tot din categoria "pune-i dop".

Ma vede pe jos in mijlocul camerei, ma epilez cu ceara pe picioare.

- mama, ce faci?
- ma epilez cu ceara.
- de ce?
- pai uite, am par si e urit, tu nu ai, nu e nevoie (zic eu anticipind reactia ei), dar eu am mult si trebuie sa il smulg.
- aha.

... Juma de ora mai tirziu.

- mama ce faci, ai terminat?
- da, uite acuma string ceara.
- pai si pusilica?

- na, la 3 ani, poftim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Cristoiu, fimeie, moooooooooor de raaaaaaas!

Io stiu ce sa spun (ref. la lectiile de dans)... daca totusi "stanca" iti permite si te mai tin nervii... poate... maybe 4th time is the charm....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Julie

Cristoiu, fimeie, moooooooooor de raaaaaaas!

Io stiu ce sa spun (ref. la lectiile de dans)... daca totusi "stanca" iti permite si te mai tin nervii... poate... maybe 4th time is the charm....

Ma tin, ca de-aia-s mama, sa ma tina.

Si eu ma distrez cu povestirile tale. ma duc, ca ma cheama bolovanul sa ii dau tita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Wow, Cristoiu, fix identic si la fel am patit cu fiu-miu cu patinajul. Ne-am dus, a stat o ora si jumatate, a iesit super-incantat, extaziat, a zis ca ma invata si pe mine cand stie f bine, ca abia asteapata sa mai venim etc. Ei, cand am vrut s amergem din nou a doua zi, cum stabilisem, nu si nu, ca el nu mai merge niciodata la patinoar, cu plansete si racnete. Am vrut sa-l duc si eu ca si tine, sa vada macar, poate-poate, nimic, n-a vrut si pace. Nici in zi de azi nu-mi pot da seama ce s-a putut intampla... Chiar ca-n momentul ala imi venea sa-i pun timbru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Se face 12noaptea si Alex se tot fatzaie in pat, nu are somn. La un moment dat se ridica si isi cauta telefonul. Cred ca ma suna cineva.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Mai am una. Cind era varul meu mic, la noi acasa, o prietena de-a mamei la noi, varu-meu vreo 4 ani. Il ia ea in brate si cum statea asa pe canapea, varu-meu incepe sa ii pipaie sinii (avea niste sini frumosi si mari).
Ea il lasa si intreaba mucalita.

"Ei Dragos, cum sunt, iti plac?"

El (dead serious): "Cam moi."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Julie, vad ca barbieritul e "arma" indiferent de continent!

al meu are 16 ani, copil potolit, singuratic.
Andrei, ce faci?
Bine
Well, stiu ca bine, dar ce mosmondesti acolo?
????
Daca nu ai ce face, ti-ai terminat temele si de invatat, du-te si te barbiereste!
Chiar trebuie?

dupa 5 min (are masinarie de aia electrica de barbierit), vine si ma pupa pe obraz. Tot inteapa, si fara sa ma uit zic: te-am rugats a te duci sa te barbieresti!
Technically mom, nu m-ai rugat, mi-ai zis sa ma duc sa ma barbieresc. M-am barbierit. Nu arat bine?
Ma uit surprinsa la prunc, si realizez ca a uitat sa barbiereasca portiunea de sub nas, numita popular mustata.
Vezi ca nu ai terminat!
Serios? unde? (razand)
Hai la baie, am o crema minune, care o sa iti faca sa dispara mustata pe vreo 3 luni (crema lui de epilat la subrat)
Mom, de ce nu ma placi tu cu mustata?
Tatsu de jos: Andrei, nici io dupa 20 si de ani de casnicie inca nu am drept la mustata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Marule, ce crema de epilat e aia dupa care nu-ti mai creste parl 3 luni ? Vreau si eu ... nu pentru mustatza

Am avut si eu probleme similare cu voi ... stiu ca exista teoria ca copilul nu trebuie fortzat, dar practica dovedeste ca refuzul lor de a continua o activitate nu vine de neplacere ci din tot felul de toane necunoscute. Si cum activitatile costa bani, eu mereu am subliniat si insistat ca daca platim si ne inscriem intr-un program de sport, trebuie sa-l terminam chiar daca ne scade interesul pe parcurs.
Mie mi se pare o lectie de viata buna - te-ai apucat de ceva - termina si dupa aia, vezi tu daca mai continui ...dar niciodata nu lasa un lucru neterminat. Mai ales cand mai si costa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eh si tu acum, chiar crezi 3 luni!
zisei asa sa sperii pruncu ca o sa ramana hairless sub nas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xxxwoman

Aha... si mai am una memorabila....

- Abacadaba si te tansfomi intr-o.....masa!
- Abracadabra sa te transformi intr-un pat!
- Abacadaba si te tansfomi intr-o.... canapea!
- Abracadabra sa te transformi intr-o steluta!
- Abacadaba si te tansfomi intr-o ... luna!
...
...
...
- Abacadaba si fii o pisica!
- Abracadabra sa fii un catel!
- Abacadaba si tu o boscuta!
- Abracadabra si tu un gandacel!
- Abacadaba esti un elefant
- Si tu un iedut!
- Si tu o VACA!

Let's change game, pls!

am ras cu lacrimi...super!!!

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput