AMH - valoare foarte mica - cap 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

sper pozele trebuie intai aprobate, asa ca nu le vezi imediat. acum se pot vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Qiao merci. Tin pumnii pt urmatoarea incercare. Cu ce vei face stimularea?

Betty nu ai de ce sa-ti faci griji, AMH-ul tau e bunicel, poti scoate multe oute cu el. Griji ne facem noi cele cu <0.1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amylutza spune:

Salutare fetelor! Sunt incepatoare pe forum dar sper din suflet sa ma scoateti si pe mine din ceata.Am 30 ani , incerc de multi ani sa am un bebe dar...nimic.Pana acum problema a fost de la trompe , una blocata complet si una usor permeabila.S-a recomandat FIV , insa ultimele analize m-au zapacit de tot.AMH ziua 3-a 0,72 ( vn 2.0-6.8 ) si FSH 13.298 ( vn 1-9 ). De mentionat ca FSH , acum 2 ani a iesit 7.28. Acum nu stiu ce sa mai cred, am sanse la FIV sau nu?Merita sa repet analizele astea 2? Dr. a spus ca sansele au scazut f mult si ca riscul ca raspunsul la stimulare sa fie negativ a crescut...Desi la analizele din ziua 21 CM progesteronul a fost de 17.8 ( vn 1.2-15.9) ceea ce mi-au spus ca ovulez f bine , "mai mult decat necesar".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

amy draga mea daca ai o rezerva ovariana mai mica asta nu inseamna ca nu poti avea bebe si mai ales prin fiv, daca ai un dr bun care stie ce stimulare sa-ti faca eu zic ca intotdeauna exista o sansa, plus ca esti tanara si ar trebui sa ai o calitate buna a ovocitelor....si pana la urma iti trebui 1 sau 2 bune sa se fertilizeze si sa se implanteze ...nu? cauta un dr bun care s-a mai confruntat cu cazuri asemanatoare , am auzit de dr peter kovacs de la budapesta lucruri bune, vroiam si eu sa fac o vizita, insa la amh-ul meu nu ma mai agit. dar sincera sa fiu sunt super optimista de cand mi-a zis dr ca ovulez, asta inseamna ca o sa mai am ciclu si stii oricat ai fi de pesimista , tot ai o speranta toata viata ca poate vei reusi un bebe...asa ca documenteaza-te vb cu fetele de la fiv si vezi ce decizie iei,trebuie sa ai incredere in dr si sa fi convinsa ca nu arunci banii pe fereastra.
te puuup si iti urez bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

buna fetelor,si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu a voastra,eu am 37 de ani si AMH 0,1 ng/mL,am vazut o conversie pe prima pagina,cum se face asta?habar nu am,o intrebare pentru xdidi,spune-mi te rog daca ai incercat stimulare ovariana si ce fsh ai,eu din cate am citit daca amh este mic atunci fsh este mare,am citit un articol desore o tipa care a ramas insarcinata cu amh o,1 si fsh 171!!!!totul deoinde de cum reactioneaza organismul fiecareia dintre noi la stimulari,fetelor nu va pierdeti speranta,atata timp cat nu am intrat in menopauza trebuie sa speram,mama mea a ramas insarcinata inainte cu trei luni de a intra la menopauza,nu se stie niciodata,insa si mana lui Dumnezeu conteaza!va pup si curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

apropo,unde ati facut analiza AMH?am auzit ca la synevo da rezultate f mici in comparatie cu medlife,eu am fcaut la synevo si sincer mi se pare cam mica valoarea pentru fsh ul meu de 14,5 in loc de 12,5 cat este maxim,iar estradiolul era de 204(minim 46 maxim 600)unii specialisti spun ca femeile care au estrogeni prezenti la stimulare aus ansa conceperii unui copil fara fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare trandafirash..da am facut 3 luni de stimulare, eu am ciclu in fiecare luna spontan si aproape lunar si ovulatie spontana, luna asta in z 12 inca nu se sparsese foliculul si era crescut...ultima luna am rsp bine la stimulare , insa n-a fost sa fie....ultima oara cand mi-am facut fsh-ul a am avut 10,57 parca si apoi la o luna amh-ul dezastruos....in antecedente am avut si 25 fsh-ul, dar la mine este si prb cu endometrioza si sindromul aderential pelvin , care sugruma ovarele si le face deficitara circulatia sangvina si nu transmit un raspuns hormonal corect...sunt o gramada de ipoteze , eu ma axez pe altele acum...mi-am propus sa adopt si urmaresc linia asta, daca vine si al meu Doamne ajuta! o sa am 2 copilasi
deja sunt foarte satula de proceduri si stat ca pupaza din tei toata ziua la doctori, am incercat si cred ca daca se putea ramaneam pana acum si mai ales la varsta mea. am inceput la 23 de ani sa ma gandesc la bebe si nimc, iar de atunci au trecut 4 ani...incepe si varsta sa-mi puna bete-n roate, asa ca eu sunt extrem de pesimista la capitolul asta si mai ales extrem de realista...la amh-ul meu, si chiar gresit sa zicem ca ar fi, mari sanse nu sunt...hai sa zicem ca-l repet si vine putin mai mare, nu ma incalzeste cu nimic pentru ca realizez ca pe langa nr mic de ovule mai sunt si de proasta calitate de la endometrioza...
eu mi-am comandat niste dhea si false unicorn sa vad ce branza fac cu ele, poate imi mai lungesc viata la menstra...asta e tinta mea sa nu intru la menopauza precoce(adik vreau sa trec cu ea dincolo de 30 ani)
oricum eu va urez bafta si daca reusiti imi veti da o sclipire si mie, spor la cercetat , va puuup si va stau la dispozitie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimeneata!
Vin cu o intrebare si anume eu acum sunt cu un in sapt 19 ,pe perioada sarcini ce se intimpla cu rezerva mea ovariana,find insarcinata in momentul acesta se pierd din rezerva mea de ovule sau ele ramin acolo.Eu stiu ca o sarcina regleaza asa zis hormoni,dar nu stiu ce se intimpla daca rezerva mea va scadea sau abia dupa nastere va scade din nr de ovule ramase.Eu sarcina am obtinut-o cu ovul donat, rezerva mea era inainte de >0.21 .
O duminica placuta

Looana
+19


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Looana te pup si sa-ti traiasca puiutul

Pe perioada sarcinii ovocitele tale raman pe loc pentru ca nu mai ovulezi. Deci teoretic rezerva ta ar trebui sa ramana la fel ca inainte de sarcina.

Pupici si duminica frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Am 3 teste de sarcina pozitive, azi le-am facut, luni merg la Beta HCG, v-am scris sa va incurajati ca uite se poate ramane insarcinata si natural cu AMH sub 1. Eu am avut 0,87 si am 41 ani.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput