FIV la Clinica Promed System(2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nelay_star spune:

Iti multumesc Mikey, si tu esti draguta!
Ehhhh, sa mai traim pana data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Waw, nu mi-as fi imaginat o secunda ca la 21-22 ani se poate sa nu-ti reuseasca fivul. Ee ce fac cu cei 29-30 ai mei?
Imi pare rau. Care e probl voastra de ati ajuns la fiv atat de tineri? Daca vrei sa-mi rasp doar.
Te pup si sa-ti dea Dumnezeu putere!

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

sunt un taur hotarat si am 36 impliniti . tu stai tare bine la varsta . la multi ani sanatosi . eu cred ca de vine e vreo mutatie care nu o stii inca , desi si voi ati facut tot felul de teste . mai exact ce teste ati facut ? tu ce teste ai facut ?

hai sa vedem ce hotaraste dna doctor .

Mergi la inceput

la noi azo , de asemenea . eu anovulatie . hormonalele ok . mutatiile le facem in curand . acum asteptam sa vindem masina ca sa ne putem apuca de treaba . cat te-a dus acest fiv ? prinb progeamul national parca .

Mergi la inceput

Sper sa iasa bine mutatiile !!!
Offf , nu stiu ce sa iti doresc . Vanzare rapida la masina?!
Nu am facut nici un fiv prin programul national ...
- monitorizare: 1300 ron
- inject. + medicamente : 6.000 ron ( acum depinde ce tratament o sa iti dea tie si cate inj o sa trebuiasca sa faci , deci poate sa coste mai mult sau mai putin. )
- procedura ( am avut 15% discount pt ca deja am ajuns la al 3lea fiv ) : 9.000 ron
Noi la primul fiv am platit cel mai mult pentru ca a trebuit sa facem analize peste analize + biopsie etc. Pe noi ne-a dus cam pe la 25.000 ron
DECI, SPER SA ITI MEARGA DIN PRIMA !!! Sa vin sa pun mana pe burtica ta sa se ia si la mine...

Mergi la inceput

Tiny BBy te admir pt perseverenta.
Exact aceeasi problema e si la noi, ductele ejaculatorii. Se pare ca pe o parte ii lipsesc cu desavarsire iar pe cealalta sunt malformate, cat sa permita unui f mic numar de spermatozoizi sa iasa.
Si el tot azoo avea pana a descoperit ca la 10 zile de abstinenta, datorita presiunii care se creeaza acolo, elimina spermatozoizi, si astfel am trecul la OAST severa. Am si congelat cativa, dar la fiv incercam sa mergem pe natural.
Pup!

Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Pai altceva ce pot face vreau bebel? Daca doar asa putem avea copii, trebuie sa rabd Bine macar ca un duct elimina cat de cat. Voi ati facut biopsie ?
Imi poti explica te rog cum adica pe natural? Iti multumesc

Mergi la inceput

Proaspat voiam sa zic, scuze! Sa nu folosim gigem congelati ci proaspeti daca mai reuseste sa gaseasca ceva dr. Nu am ajuns la biopsie, Slava Domnului.
Pup

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

wow cw bine . m-am gandit si eu sa fac o spermograma la 10 zile de abstinenta , caci am mai citit despre acest caz . si daca tot am dat o caruta de bani , ce mai conteaza cateva spermograme ?

eu am facut un calcul estimativ si desi am multe teste deja facute , cred ca depaseste 25.000 . asteptam acum macar sa iasa bine testele .

si mi-a venit mie asa o alta intrebare . daca foliculi nu am , este notmal la un ciclu anovulator , menstra mi-a venit pe la 10 ani , eu am 36 , oare vor fi ovocite de calitate ? adica facem un calcul si sunt cam batranica ?!?!?!?

Mergi la inceput

Vreau bebe esti la primul fiv? Sa va ajute D-zeu sa gaseasca atunci proaspeti.
Gabriela, sa incerce si el cu 10 zile poate aveti noroc
Sa va ajute D-zeu sa iasa toate bine ! Succes !!!!
Ehhh batranica !!!

Mergi la inceput