Raguseala la copil

Raguseala la copil | Autor: RaulAlex

Link direct la acest mesaj

Buna, am si eu o mica problema si as dori mult sa primesc ajutor. Baietelul meu in varsta de 4 ani si 7 luni se trezeste dimineata ragusit, asta cam de 1 luna, raguseala care ii trece cam in 10 minute. S-a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

raguseala dimineata poate fi un semn de reflux gastro-esofagian.
mergi la medicul de familie sa-l vada si daca nu gaseste alt motiv si este de parere ca ar putea fi asta, poate sa iti dea tratament (cum ar fi nexium) pt 2-3 saptamani. de obicei nu sunt necesare alte analize. daca raspunde la tratament, atunci asta e diagnosticul, daca nu raspunde si raguseala persista se cauta alta cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaulAlex spune:

Multumesc frumos. O sa merg la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara_p spune:

vezi ca nu e de glumit cu raguseala, pot aparea probleme urate daca nu o tratezi cum trebuie. noi am patit sa se trezeasca dimineata ragusit rau, dar fara nici un simptom de raceala sau altceva. Dupa 2 zile am ajuns la ORL si-am aflat ca era o laringita.
Asa ca poate ar fi bine sa te vada si un ORList bun. Daca ajungi in Bucuresti, ti-o pot recomanda cu toata increderea pe dr Raluca Grigore de la Coltea. In Buzau nu prea stiu. Era un medic bun la spitalul CFR, dar cam controversat totusi. O idee buna ar fi sa intri si pe www.medicidetop.ro sa cauti acolo un dr din buzau.
Sanatate multa!

Mergi la inceput