BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)
Raspunsuri - Pagina 6
vikisor spune:
Neata fetelor, buna cafelutza
noi am fost luati prin surprindere... aveam teoria invatata, dar nu trecuseram la treaba serios... si asteptam menstruatia sa incepem numaratoarea pentru perioada fertila teste de ovulatie etc... numai ca a venit in loc de menstruatie.
si eu sambata m-am simtit foarte naspa... cel mai naspa de cand am ramas ameteala, greata ingrozitoare, nu mai suportam nimic, nici mirosuri, nici gusturi... absolut nimic dar sotul a facut o faza foarte draguta: s-a asezat langa mine in genunchi si vorbea cu burtica: "Matei, mai golane, o superi pe mami? de ce o superi? ca ea te iubeste mult. nu o mai supara, ca vin la tine sa avem o discutie serioasa!" am ras si am plans in acelasi timp cand l-am auzit bineinteles ca nu l-a ascultat, si ma intreba la fiecare 10 minute: sa mai vorbesc cu el inca o data? crezi ca mai e nevoie?
8+
lauraf89 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vikisor Neata fetelor, buna cafelutza noi am fost luati prin surprindere... aveam teoria invatata, dar nu trecuseram la treaba serios... si asteptam menstruatia sa incepem numaratoarea pentru perioada fertila teste de ovulatie etc... numai ca a venit in loc de menstruatie. si eu sambata m-am simtit foarte naspa... cel mai naspa de cand am ramas ameteala, greata ingrozitoare, nu mai suportam nimic, nici mirosuri, nici gusturi... absolut nimic dar sotul a facut o faza foarte draguta: s-a asezat langa mine in genunchi si vorbea cu burtica: "Matei, mai golane, o superi pe mami? de ce o superi? ca ea te iubeste mult. nu o mai supara, ca vin la tine sa avem o discutie serioasa!" am ras si am plans in acelasi timp cand l-am auzit bineinteles ca nu l-a ascultat, si ma intreba la fiecare 10 minute: sa mai vorbesc cu el inca o data? crezi ca mai e nevoie? 8+ |
Ce frumos ai povestit acolo mi au dat lacrimile
5+
Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui majia Viki, ce simpatic sotul . Sa inteleg ca vreti baiat si ati si ales numele? 6+ |
Majia, noi suntem impartiti in "tabere": tabara pro fetita(eu, soacra mea, tatal meu) si tabara pro baiat (sotul, mama mea, nasii)si avem si neutri, bineinteles . acum sincer, nu conteaza ce este, o sa fie iubit/a la fel de mult... sanatos sa fie dar faza cu taberele e chiar haioasa... fiecare si-a exprimat de mult dorinta ce si-ar dori sa fie....
iar cu numele, avem de mult niste variante pentru fiecare tabara, si una dintre variantele pentru baietei este matei care este preferatul sotului oricum, mai e drum lung pana la momentul numelui si o sa ne hotaram mai pe final ce alegem
8+
Bubblegum spune:
Viki dragutza reactia sotului. Si deci sunteti pe tabere spuneai La noi e ciudat eu de cate ori ma gandesc la burtica imi vin numai imagini de bebelusi in albastru in minte, am un feeling ca la noi e cu baietel Ca nu avem nici un nume de baietel da aveml vro 7 de fete asta e alta poveste insa vorba ta mai avem pana la nume.
By the way fetelor, evident ca cel mai important este sa avem bebelusi sanatosi si sarcini la termen insa voi aveti asa vreun feelig referitor le ce s-ar ascunde in burtica?
Aschiuta lol, da un nou avantaj al postului :)) desi eu n-as baga mana in foc pentru e se intampla in spatele usilor inchise
Denyand hai ca maine e iarasi zi lucratoare si poti sa te duci la un laborator sa iti faci o analiza de sange sa stii exact cum stai.
Andreea bafta la doctor
Abia astept si eu sa ajung la radiografia aia aici tre sa aiba sarcina 7 saptamani pentru a fi programat la ecograf...am ajuns sa-mi doresc sa fi avut un ecograf acasa... Pana una alta sa facem asteptarea mai usoara avem miercuri iar un beta de care m-am saturat si restul analizelor sa vedem exact cum stam.
Kmy cum mai merge dieta?
Noi am avut ieri o zi naspa cu greata am incercat sa mananc o clatita si era sa dau direct la rate m-am aruncat direct in pat si dupa o jumatate de ora mi-a trecut.
kisses
crismac spune:
Noi nu ne-am gandit la un nume . Nici de fata , nici de baiat (lui Ionut i-am pus numele dupa ce s-a nascut - ca trebuia sa fie fata !!!). Vrem mai presus de toate sa fie sanatos/sanatoasa . Eu am asa un feeling ca este bebelina dar vom vedea . Toata familia - noi , parintii ...- ne dorim doar sa fie sanatos si altceva nu mai conteaza.
Deny mai ai putina rabdare !
Nu stiu ce s-a intamplat mai devreme dar nu am reusit deloc sa intru pe forum !
www.gradinacris.blogspot.com
8 +
crismac spune:
Mi-am bagat nasul pe la celelalte odisee . Ce putini bulgarasi avem noi aici ! Putini bulgarasi in iarna aceasta !
8 +
majia spune:
viki, foarte tare cu taberele .
Bubble, noi ne dorim fetita ca sa avem pereche. Dar eu parca simt ca tot baietel iese . Sincer, nu conteaza, sanatos sa fie . Nume inca nu avem, o sa vedem mai tarziu. Si mie imi place Matei la baieti.
Cris, eu nu am avut probleme cu site-ul. Intradevar sunt putini bulgarasi la noi, dar poate se mai inscriu...
6+
kmy_black spune:
la apel!!1
am fost plecata pana la mama de ieri, din acest motiv am lipsit motivat!!!
hmmmmmmm, cum stau cu dieta?prost!!!!eu ma tin de ea , dar se pare ca si kg se tin de mine, sunt a 4-a zi din a doua sapt de dieta si nu am dat jos decat 300gr, nu am nici o sansa sa dau cele 3.5kg kre mi-am mai ramas din ce mi-am propus in acest timp cat lipseste sotul meu, pana sambata(k sa nu zic k asteptarile mele erau si mai mari!!!)
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
crismac spune:
Kmy mie mi se pare ca ai dat jos bine . Ai vointa nu gluma !
8 +