BULGARASI DE IAN-FEB 2013!!!(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Deny

Daca tu astazi ai simptome de sarcina de cateva zile nu ai cum sa fii astazi doar zi 6 DPO. Nici un embrion de pe lumea asta nu se implanteaza in zi 3 cand are doar 6-10 celule.

Spui ca pe 21 mai(zi 13 cm) ai avut intepaturi(unele femei au durerei in momentul implantarii embrionului, in special dureri de spate sau de ovare) si ai avut ceva spotting (din nou multe femei au ceea ce se cheama implantation spotting, cateva picaturi de sange in ziua implantarii). Deci daca s-a implantat in zi 13 cm inseamna ca ai ovulat in zi 6-7 a cm deci destul de rapid.
Au trecut deci teoretic 5 zile de la implantare in mod normal. Cum spuneam tin pumnii sa fie cu ochisori asa cum vad ca va doriti!

PS e f bine ca iei utrogestan nu are ce strica, daca e bebe ajuta la ficarea sarcinii daca nu organismul in elimina oricum. Ai grija orgasmul produce contractii uterine sunt multi doctori care recomanda o pauza sexuala pana la confirmarea activitatii cardiace a bebelusului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Bubblegum, multumesc pt raspuns.
Da, am avut si dureri de spate pe 21/05. Aveam simtpome ca inainte de menstruatie, eram si nervoasa, si asta mi s-a parut straniu, ca eu la mijlocul CM nu sunt niciodata nervoasa, ci doar cu 1-2 zile inainte de menstruatie.

O sa va tin la curent daca e bebe sau nu.

Mi-e frica sa cred ca e sarcina.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubblegum

Deny

Ai grija orgasmul produce contractii uterine sunt multi doctori care recomanda o pauza sexuala pana la confirmarea activitatii cardiace a bebelusului!

Mai, de aia am ramas eu gravida , ca sotul mi-a tot plecat in delegatii tocmai in perioada fertila, de la fiecare pui l-am prin doar pt o singura data in luna aia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubblegum spune:

Aschiuta sa stii ca si eu cand am auzit-o pe asta de la doctor ma gandeam ca mamaia acu 50 si ceva de ani cand a facut 2 copii nu cred ca a aplicat principiul abstinentei si n-a avut nici o problema ;)Da na e de le doftorila citire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Shhhh, cred ca il aplica mai mult ca noi, ca parca in ziele de post nu se faceaa anumite activitati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Deny eu cred ca pe 21 tu ai avut implantarea !Asteptam maine confirmarea !

www.gradinacris.blogspot.com
7+

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ! Dupa implantare si pe mine ma durea la contact sexual si nu intelegeam de ce !

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Shhhh, cred ca il aplica mai mult ca noi, ca parca in ziele de post nu se faceaa anumite activitati .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

Eu cunosc persoane care nici acum , in zilele de post nu fac anumite activitati !

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majia spune:

Eu ma uit la eurovizion... am votat Romania .

Noi incercam din decembrie sa avem al doilea bebe . Incepusem sa ma ingrijorez un pic, dar pana la urma a venit.

Campari, si eu la nunta am fost insarcinata in 4 luni jumate si nu imi pare rau deloc. A fost super!

6+

Mergi la inceput

Buna dimineata ! Va servesc cu o cafeluta cu lapte si va urez o duminica placuta !

7+

Mergi la inceput