Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 21
adrianaady spune:
Va jur ca sunt in birou inconjurata de vreo 5 oameni, care vorbesc de toate , si eu stau in fata unui monitor si imi vine sa plang .
Am stat in lupta asta nenorocita atita amar de vreme, ca nu am crezut ca vine si ziua aia fericita. stiu ca e doar un inceput, dar e o speranta de care ma agat si cred cu tarie ca daca Dzeu mi-a dat acest dar acum, mi l=a dat sa ramana al meu pe vecie.
Va multumesc oricum din suflet la toate, sa stiti ca a fost o bucurie si o alinare imensa sa fiti linga mine pas cu pas, voi m-ati inteles cel mai bine, sustinut mereu; si am credinta ca va veni aceasta zi pentru fiecare dintre voi
balanta_tm spune:
adriana, bravo, super . mi-au dat lacrimile cand am citit!
ai mare grija de tine si de bb, protejeaza-ta de stres si de munca fizica (parerea mea ). progesteronul l-ai masurat?
lumimar spune:
Elenusa,Maria va imbratisam cu drag!
Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
QiaoBing spune:
Adisorule azi e o zi mare !!!! Eu stiu ca peste 45 se considera sarcina. Tin pumnii sa fie bine in continuare si sa iti calc pe urme.
anaasta spune:
Eu stiam ca peste 25, asa mi-au zis la laborator. Oricum, este ok. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.
adrianaady spune:
Balanta nu l-am masurat in graba mea , dar iau asa dimi crinone, la 14 - 2 pastilute de duphaston si seara o sa bag 400 utro. Eu zic ca e bine, nu? as repeta beta si progesteron maine dimineatza la medlife, nu stiu daca o fi aceasi unitate ca la medsana, dar vad o valoare macar
balanta_tm spune:
da, iei suficient prg. desi valoarea din uter nu e aceeasi cu cea din sange, facandu-l din sange tot iti poti face o idee despre cat de bine il asimilezi.