Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Va jur ca sunt in birou inconjurata de vreo 5 oameni, care vorbesc de toate , si eu stau in fata unui monitor si imi vine sa plang .
Am stat in lupta asta nenorocita atita amar de vreme, ca nu am crezut ca vine si ziua aia fericita. stiu ca e doar un inceput, dar e o speranta de care ma agat si cred cu tarie ca daca Dzeu mi-a dat acest dar acum, mi l=a dat sa ramana al meu pe vecie.
Va multumesc oricum din suflet la toate, sa stiti ca a fost o bucurie si o alinare imensa sa fiti linga mine pas cu pas, voi m-ati inteles cel mai bine, sustinut mereu; si am credinta ca va veni aceasta zi pentru fiecare dintre voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, bravo, super . mi-au dat lacrimile cand am citit!
ai mare grija de tine si de bb, protejeaza-ta de stres si de munca fizica (parerea mea ). progesteronul l-ai masurat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Elenusa,Maria va imbratisam cu drag!

Mamica de MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Adisorule azi e o zi mare !!!! Eu stiu ca peste 45 se considera sarcina. Tin pumnii sa fie bine in continuare si sa iti calc pe urme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Eu stiam ca peste 25, asa mi-au zis la laborator. Oricum, este ok. Doamne ajuta sa fie bine in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balanta nu l-am masurat in graba mea , dar iau asa dimi crinone, la 14 - 2 pastilute de duphaston si seara o sa bag 400 utro. Eu zic ca e bine, nu? as repeta beta si progesteron maine dimineatza la medlife, nu stiu daca o fi aceasi unitate ca la medsana, dar vad o valoare macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Lumi va pup si va imbratisez si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o-baba spune:

Capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

da, iei suficient prg. desi valoarea din uter nu e aceeasi cu cea din sange, facandu-l din sange tot iti poti face o idee despre cat de bine il asimilezi.

Mergi la inceput