Clubul "babelor" FIV-oase 42
Raspunsuri - Pagina 19
elenus26 spune:
Adysor m-am culcat cu gandul la tine, apaoi te-am visat si acum pentru un rezultat frumos
Lara sa ai un concediu superb!
Va pup babutelor tare de tot
anaasta spune:
Sabina, astia spun ca n-am dreptul sa-ti trimit e-mail . Asa ca trimite tu adresa prin MP.
anaasta spune:
Lara, maine plecati in concediu adevarat?! Cand te intorci? M-am uitat si eu pe net la statiune si e frumoasa.... Sa aveti un concediu frumos, frumos, sa va relaxati si sa va linistiti si sa veniti acasa cu bateriile incarcate!
aristica spune:
feteleeee, am fost ieri la dr. Albu, care-a zis ca nu ma opereaza. ca el crede ca daca transfer blasto buni, cu corticosteroizi, am aceleasi sanse cu sau fara endo. ca oricum nu poate curata toate focarele de endo. Acumaaa, consultandu-ma cu sami, am zis sa mai cer o parere...
ioana3110 spune:
Lara, big hug my dear!
Ady, La multi ani pt ieri si felicitari in avans pentru cadoul de azi
Aristico, aceeasi teorie cu a lui Albu am auzit-o si de la PK. Si eu am endometrioza descoperita si partial indepartata la laparo acum 4-5 ani, dar nu m-au stresat niciodata cu ea. Acum eu nu ma pronunt ca nu am nici o teorie personala vis a vis de treaba asta.
am uitata sa zic: Mneatza fete!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
QiaoBing spune:
Neata
Ce frumos e azi afara
adriana rise and shine !
anaasta eu ma intep de zor cu Clexanel si inghit inca AC. de maine intru pe folia de la Many , deci mai am putin. Vanatai am doar una mica si anemica, in rest am urme de ace (! mie imi raman puncte rosii) si un cocolos de la intepatura de acum 2 zile
sa aveti o zi insorita !
Lara27 spune:
Ola chicas,
da, da, de maine, contzed pe bune
Ana, many, elenus, Ioana sar'na
7 zile, de sambata -> sambata..am fi stat mai mult, truly, vreo 10 zile macar, dar zilele de CO sunt f. valoroase, luxury items (acum, a trebuit sa ne luam doar 4, ca e liber luni, de rusaliile ortodoxe)
ja, ja, ja.. de statiune scrie pe tripadvisor ca e cea, cu cel mai mult spanish feel; plaja e lata si sandy, hotelul bun (cu multi nemti), papa la fel (luat demipensiune), booking-ul facut direct pe Neckermann Reisen, mai putin zborul spre Barca
m-am uitat acum in ghidul primit prin posta de la Neckermann (plus harta turistica Barca & Costa Brava) si momentan planific Barcelona in 3 days..mi-ar placea sa stau si la plaja, mare si relax dar si sa facem sightseeing in Barcelona..
totally love Spain (si Italy, btw), nici n-ai zice ca sunt german origin, la cum trag la latini..
needless to say unde mi-e gandul deja, da?? far, far, away
Ari, hm, cred ca in premiera absoluta, sunt si eu de acord cu Albu..eu nu m-am prins, ce-ti veni brusc sa te operezi, din ce erai ferm convinsa ca nu merita..cine/ce te-a "intors"??
to be continued..
anaasta spune:
Ari, l-ai sunat pe nenea doctorul ala care poate te ajuta cu cateva sfaturi naturiste?
Blanche25 spune:
Ady, azi toate suntem tu, Doamne ajuta!!!
Lara, zbor placut!!! spre tarile calde
Artistica, eu am redus un pic endo cu primolut nor 6 luni +ulei de primula si omega 3...insa rezultatele dupa stimulare total diferite: FIV 1 : 13 ovo-7embr z1, au ramas 2 Z3; FIV 2:7ovo -2 embrio; FIV 3 -dupa tratament imediat -15ovo-12embr Z1,10 embr Z3