Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

la multi ani ady si sa dea domnul sa ai vesti bune de data asta!

lara plec in we vin in we. n-am cum sa ma mai intep prin capitala:))
concediu fain!

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

adriana La multi ani! iti urez un beta mare si noua luni frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Lara, eu vreau sa merg acum, in iulie la Tayfun doar la consultatie, apoi fac FET prin septembrie (asa as vrea eu ), si daca n-o fi sa fie cu embrionii de la Sibiu, fiv in iarna la turci, cam asta ar fi planul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluandra spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri; v-am urmarit pe toate si inca ma mai gandesc ce am de facut;oricum va tin la curent; ma gandesc totusi una din fete mi-a povestit ca a trecut prin ceva asemanator la giulesti facand fertilizare cu chistul endo acolo chiar 2 fiv-uri din cate am inteles ambele nereusite; oare nereusita nu se datoreaza chiar prezentei acestor chisturi sau mai exact a endometriozei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna dimineatza!
Qiao cred ca acolo am facut inseminarea unde se face si fiv, chiar scrisesem la aspirante ca nu mi-am dat nici macar cu deodorant si fond de ten, cei drept am exagerat , multumesc pentru explicatie.
Lara prin urmare te-ai decis sa mergi la Tayfunel , nu pot decat sa iti urez multa bafta pentru atunci cand va fi.Concediu placut!
Ary tinem pumnii stransi pentru testul de vineri, Doamne ajuta si bineinteles un calduros La multi ani iar maine sa primesti cel mai frumos cadou de ziua ta!
Tano imi pare rau de Bogdanel, sper sa se faca cat mai curand bine, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

La multi ani, Ady! Iti doresc sa primesti drept cadou pentru aceasta aniversare, vestea mult asteptata!
Sabina, am facut analiza IgG, rezultatul este 1487 pentru un interval de valori normale intre 552 si 1631 mg/dl. Tie cat ti-a iesit?
Pana la urma am facut doar LH-ul si a iesit 46.23 pentru valori de faza ovulatorie intre 9.06 si 74.24 mUI/ml. Zic ca-s bine .

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neata
am scris si eu si cand am facut click a cazut reteaua si am pierdut tot
Adriana Sa ai parte de cea mai frumoasa zi, sa continue si maine ... si inca 9 luni ... si inca multi ani de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Ady, la multi ani! Iti doresc sa ai parte de un cadou cu 2 liniute!

Lara, sa ai grija la poseta in Barcelona. Mergeti in oras, sau pe coasta?
Noi am fost anul trecut intr-o statiune la 60-70 km nord de Barcelona si am patit-o de 2 ori. O data pe pietonal si a doua oara au sarit gardul (verde) la piscina hotelului. Sint niste pustani de 10-12 ani, politia stie, dar cica nu are ce le face daca paguba e sub 300 eur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

mealex prima data am avut igg cu 10 unitati mai mare decat limita maxima a laboratorului.
l-am verificat la vreo luna si era cu 20 de unitati mai mic decat limita maxima.
eu zic ca al tau e bun!

LE: m-am uitat in mail la analize. intervalul de referinta era 700-1600. prima data mi-a iesit 1614.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Sabina, si eu cred ca e in regula. Posibil sa fi crescut si pentru ca de cateva zile am o usoara durere in gat (am citit ca are legatura si cu procesele inflamatorii).
Voi repeta si eu si voi merge la recoltare pe nemancate...acum mancasem cativa biscuiti, nu ma gandisem ca afecteaza.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput