Clubul "babelor" FIV-oase 42

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

putin ajutor pentru tano:
daca stiti ceva despre dr adrian stanciu(budimex) sa-i scrieti lui tano, va rog frumos, ca e bolnav Bogdan si nu prea reusesc doctorii sa puna diagnosticul bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

hello fetele
ralu,eram sigura ca Tutu ti-a zis,pt ca mi-a zis si mie acelasi lucru,ca nu influenteaza cine stie ce dc faci laparo pe ovar,ca nu scade rezerva
din experienta mea,iti zic: facut FIV 1 cu albu cu chist de3 cm,dupa stimulare a ajuns la 4cm.De la PK(kaali Buda) zicere nu se intervine pt val mai mici ale chistului endom de 3cm.
Facut laparo la giulesti,scos chist, scazut AMH de la 1,1 la 0,7.Bineinteles ca, mai era un chist mai mic de 2cm, pe care prof BM nu l-a vazut.Facut FIV 2 cu chist endom <2 cm,dupa fiv a crescut la 2,1cm,facut fiv 3,dupa fiv 3 e aproape 3.
Parere personala,ai avantajul tineretii,chist mic,nu stiu de ce grad e endometrioza....fa FIV!!!nu la giulesti,nu la tutu.....fa la o clinica cu laborator dotat!
fetele...eu bantuii pe aici ,doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

ari, lyly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

hellooo fete dragi,
am intrat doar sa va salut si sa-i urez sanatate piticutului Bogdanel

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ari, yep, sigur
ady ma bucur ca testezi vineri, prind si eu rezultatul
lyly bantuie mai des..
smaickule, imediat linie dreapta pt ET, da?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

lara asa sper
sa nu ma crezi sarita dar m-am gandit cateva zile la tine si ma intrebam eu asa in prostia mea nu exista posibilitatea sa faci la turci "operatiile" pentru RIF si transfer cu embrionii de la buda? doar zic si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls.

aristico,spune-i lu' tannoo...ca cei mai buni pediatri ii gaseste la Spitalul Medlife....dr.Craiu si dr.Fugarevici.
mi-a zis adipapzi ca-s favoritii ei si acolo merge cand nu da de cap vreunei probleme.

voi ce mai faceti???
eu sunt tare prinsa...n-am mai citit de cateva zile bune...asa ca ma simt pe dinafara

va pup si va doresc o seara placuta.

Mergi la inceput

sami, miss u
smaickule, n-ar fi fost rau, asa-i? nope, nu se poate, din pacate..prima "operatiune anti-RIF", acea "endometrial injury" o face in ziua 2-3 de cm, ok pana aici..(dup-aia ar trebui sa incepi stimularea).."injectia" cu hcg in uter, care de fapt e spalarea endometrului cu un gel care contine hcg, se face fix inainte de ET, la fel si o injectie cu prg..deci deja, cade planul apoi, mai e IMSI, care e o procedura facuta in momentul fertilizarii (punctiei), la care se aleg gigeii cei mai buni cu ajutorul unui microscop ultra-puternic..
de alte proceduri, mie nu mi-a zis..
oricum, ideea in sine e simpatica

le: sau, te-ai gandit sa se poata transporta embrionii inghetati la Istanbul, unde sa fie apoi dezghetati si transferati, dupa ce stormy face hocus-pocu?? huh, ce mishto ar fi.. dar nu ma complic intr-atata..si, mai mult, mi-ar fi si jena sa-i zic lui PK ca-i iau embrionii, sa-i duc sa mi transfere altul..nope, n-as putea

to be continued..

Mergi la inceput

daniela?
cu histero? cum stai? cand a ramas?

to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Ralu
au dreptate fetele. si eu am facut Laparo si mi-a scazut AMH la 0.47. Doar ca am avut noroc cu medici din Ro care mi-au spus ca e mai bine sa merg afara cu AMH-ul asta.
NEtinand cont ca daca zici ca ai finantele limitate, pai la Budapesta faci 2 fiv-uri cu aceeasi bani cu care in Romania faci unul....

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput