Fiv cu Dr. Dragos Albu 60

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

am respectat cam 80% prescriptia domnului dr. ca a fost cam greu zi de zi , de acum asteptam sa vedem ce se intampla. Intre timp vom face si restul de analize recomandate ca sa nu pierdem timpu'.
Dupa ce avem rezultatul la toate analizele care este pasul urmator ptr FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annika

am respectat cam 80% prescriptia domnului dr. ca a fost cam greu zi de zi , de acum asteptam sa vedem ce se intampla. Intre timp vom face si restul de analize recomandate ca sa nu pierdem timpu'.
Dupa ce avem rezultatul la toate analizele care este pasul urmator ptr FIV?

in primul rand iti doresc succes si sa nu ajungi la fiv... adica sa fi fost cu folos "efortul"
daca totusi ajungi, o sa primesti lamuririle de la medic, adica schema pe care o s-o urmezi. eu de ex. am inceput cu o luna de anticonceptionale, dupa care incep tratamentul propriu-zis. depinde de analizele tale si de ce decide dr. in cazul tau.

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput

mercic liza .... sa dea Doamne Doamne cat mai repede bebei sanatosi la toate fetele.
eu sunt putin suparata... azi dimineata am avut mucusul albus de ou si al meu domn e plecat de ieri prin tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

annika gandeste pozitiv. o parte din gigei rezista pana la 72 de ore si chiar e bine sa fie ei primii pe pozitii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao vezi ca esti urmatoare pe listuta

Mergi la inceput

aristica vezi ce e pe fata mea acum ? uite asa de mare este si asta numai din cauza reusitei tizei mele. eu peste o sapt am prima eco si pe urma incep usoara stimulare

Mergi la inceput

Qiao Doamne ajuta ... da' ptr mai multa siguranta cand ajunge azi acasa o sa ma gaseasca in varfu' patului

Mergi la inceput

annika pai daca se intoarce la vatra asta seara e bine. tinuta sexy, atmosfera romatica sau, ma rog, altfel decat pana acum si ... succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

si io tot c-un ranjet d-asta sunt de ceva timp...productivitate nula, duc firma la faliment dac-o tin asa!

Mergi la inceput

l-am sunat pe domnul meu... e pe la Comarnic ... mai stau si eu juma de ora si ma dau lovita ca doara vine weekend-ul prelungiiiiiit

Mergi la inceput