Nasterea la Arcadia - Iasi (40)
Raspunsuri - Pagina 13
DadaIna spune:
Va pupam fetelor!Ovy sa treaca fetei bubitele.Cat despre vaccin eu zic sa astepti sa treaca fetei bubitele si apoi sa ii faci.Nu stiu insa cred ca si in Italia se face la 1 an ROR.Eu am povestit ca la noi a fost cu reactii adverse tare urate.
MElise Cu vaccinul la noi nu au fost probleme (lipsa lui) stiam mereu ca ajung la cabinet in a doua jumatate a lunii si primeam telefon de la asistenta sa venim la intepat :)Eu iti spun sa mai astepti si sa nu dai banii pe cel din comert.
clau eu am mai scris ca atunci cand cresc mai maricei nu o sa mai avem timp liber la dispozitie si pe zi ce trece odata cu evolutia lor ne solicita din ce in ce mai mult.Eu doar cand doarme mai pot face ceva in rest sunt legata de maini si de picioare.Nici nu pot spala vase la bucatarie pentru ca vine dupa mine, ma tine de picioare si plange.
Azi i-am pus cercelusi si toata dimineata statea numai la oglinda.De ziua ei i-am facut gauri in urechi si pana azi am tinut-o cu cercelusii medicinali.Gaurile i le-am facut foarte usor, eu, acasa.Nu a plans deloc si au iesit foarte simetric.S-au vindecat foarte frumos si repede.I-am cumparat un fel de mini capsatoare de unica folosinta cu tot cu cercelus si cheita sterile in ele.Nu am chinuit-o deloc si nu am traumatizat-o cu zgomote de pistoale.Doar un click si a ramas cercelusul si cheita in urechiusa.Dispozitivele care sunt ambalate individual cu tot cu cateva paduri pentru dezinfectat(cate unul pentru fiecare urechiusa) asa arata:
http://corenps.com/
E bine ca i-am facut acum pentru ca in viitor nu vroiam sa se intample asta (scumpa de ea):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=60wXhqcl5O0
Ce urat e afara...noi nu am fost la Palas si nici nu vom merge asa curand.Sa se mai elibereze ca avem toata viata inainte....nu fuge Palasul de acolo si sincer nici nu e nimic care sa ma atraga.Am vazut fotografii.E impresionant pentru cei care nu au iesit din tara.In schimb ma bucur ca avem asa un loc in Iasi. Pacat ca civilizatia la noi e la pamant...e plin de marlanime.Sotul meu a fost prezent acolo inca dinainte de deschidere si mi-a povestit cateva chestiuni interne.Nu zic ca acum se strang pe zi remorci de gunoaie...romanilor poti sa le pavezi si strazile cu aur ca educatia, bunul simt si cei 7 ani de acasa lipsesc din pacate unui numar foarte mare de persoane...Oricum tot in Copou e aer mai curat si tot in Copou ma voi plimba cu gazuta mea...pana creste vegetatia la Palas mai trec cativa ani buni...
DadaIna spune:
ovy m-am uitat acum pe lista vaccinurilor obligatorii in It si se face ROR-ul si la ei numai ca se cheama vaccinul MMR.
http://venice.cineca.org/documents/italy_ip.pdf
Imi place cum papa gaza ta prune
claumarcoci spune:
Neatza!!
Dada eu nu aveam timp nici inainte, dar acum chiar nu am
Singurul meu relax e cand ies la plimbare si am noroc sa adoarma, sau cand ma mai intalnesc cu vreo mamica si mai socializez
Bebe David este un copil energic care vrea toata atentia, abia gasesc timp sa-i fac de papa.
Ovy speram sa treaca repede bubitele,si ne-a placut si noua cum papacea prune,bb D e fascinat de filmulete cu alti copii si le si vb pe limba lor
Melise o sa treaca si faza asta lui T, e la faza in care descopera multe lucruri si simte nevoia sa-i fie aproape cineva cunoscut.
Pana acum vreo 2 sapt eram trista ca daca lipseam din casa vreo ora, bb nu-mi remarca lipsa si nu se bucura la vederea mea,cum face cand il vede pe tati, trage niste chicote....acum 10 min daca lipsesc e tot smile cand ma vede si ma cheama cu manutele sa-mi dea pup, ma topesc si uit de toate
i-am dat cirese, dar s-au dovedit laxative ptr noi, un kaki la 2 ore, am schimbat ieri la scutece ca la o luna, toate tari, niciunul moale.....o sa incerc sa-i dau orez,poate-i place...dar cu ce sa-l combin?
Si am reusit sa-l fac sa nu mai muste, doar din tonalitatea vocii, nu tip dar zic cu un timbru mai dur"David doare!", acum nu mai am vanatai, doar urne de cate 4 dinti
O zi faina, ca vad ca a iesit soarele, cica ar bate vantul azi, poate ne ocoleste
claumarcoci spune:
Am uitat sa zic...
Dada esti super cool , i-ai fact singurica gauri la urechiuse, pupam fetita pe cercelusi
iulia_iulia spune:
Buna si de la noi !
Mda cred ca e ceva in aer ...si ANDREI e moracanos ,vrea numai lipit de mami ,cu degetul in gura ,pe mine personal nu ma deranjeaza faza cu degetul dar ma enerveaza unii care se dau cu parerea ca e "rusine ","ca nu-i frumos " ,chestii din astea .
Am primit analizele lui ANDREI ,maine ma duc sa mi le interpreteze ,nu a iesit bine proba la scaun ,nu stiu exact ce inseamna ,dar sper sa ma lamureasca dr maine si fierul este sub limita ,in conditiile in care ii dau picaturi cu fier .
Lui ANDREI i-au aparut iar bubite ,pe gat la spate si pe umeri si pe o manuta ,eu am mancat zilele astea budinca ...facuta cu lapte ,cred ca o sa ma certe dr maine
Andrei a ramas "blocat " la 2 dinti ,nu au mai iesit altii.
Azi dimineata a fost f vorbaret ,a zis si mama si tata si apa ,nu le articuleaza f bine dar eu asa am auzit
Asnoapte s-a trezit pe la 12 si nu mai putea sa adoarma ,am leganat 2 ore si el nik ,mie mi-e somn ,el doarme acum in carut ,am fost pe afara si a adormit ca de' era obosit tanatrul
Ieri am cumparat un carut sport pt ANDREI ca ni s-au stricat rotuile de la primul carut ,cei de unde l-am cumparat au zis ca ni le schimba dar cine stie cat dureaza ,asa ca am luat unul cu care sa pot scoate copilul afara ,ca in brate e cam complicat ,e cam grelut ,plus de asta se invata in brate dupa asta ,in picioare inca nu merge ,ca de' e mai usor si mai amuzant in 4 labe ,prinde o viteza
Am fost si noi la PALAS dar numai in AUCHAN ,nu am apucat sa vizitam gradina ,parcul ,cum se mai numeste ,imi doresc tare mult sa ajung si eu la C&A .
CLAUDIA nu sunt suparata ,am tot avut timpul ocupat
GABRIELA cum merge cu cititul ?
MElise ce marlanie ,numai in Romania se poate intampla asa ceva ,nici urma de diplomatie ,nik ,ar fi fost bine daca inregistrai convorbirea telefonica si o trimiteai la un post de televiziune sa se faca putina valva macar .
la fete !
Sa aveti o zi frumoasa !
LenaC spune:
Iulia, cand iti spune cineva ca e rusine sa ii spui ca e rusine sa furi, sa spui minciuni
Pup sa treaca repede bubitele.
claumarcoci spune:
Olla
Uram la multe lunite lui Maia si bebe Ioan ,sa cresteti mari si frumosi si sa va bucurati in continuare parintii!!
Iulia
Noi am fost azi la oftalmolog, nu avem nik,ne-a facut si masuratori,e o mica alergie, care deja a trecut, nu e canal infundat, ca iar ma agitam...
Aveam o gramada de intrebari pe care am uitat sa le notez si cand am intrat in cabinet am uitat, acum imi aduc aminteca de bb adormea si eu aveam nevoie de el treaz, dr imi povestea, bb vb pe lb lui si eu atenta in 7 parti si cu intrebarile ....patiti si voi sau eu is caz aparte...
O zi faina!!!
claumarcoci spune:
Intrebare: ce parere aveti despre oul de prepelita, din cate am citit e non alergic, deci o alternativa.
A si despre semintele de chia, ca vreau sa-i dau si de astea:)
oiyoy spune:
buna ziua la mamici burtici si bebei!
Dada mersi pt informatii...am tinut minte ca fata ta a avut reactii adverse si am sa intreb dr cum sta treaba in urma vaccinului.ieri m fost la pediatru si am fost programate pt 26iunie la vaccin.pana atunci mai avem sa-i facem macar o vizita.a 'cautat' fata peste tot si totusi pt bubite nu mi-a dat nik decat sa-i fac baie cu amidon si sa o dau cu pudra mentolata.si copila e plina pe piele de ele.
Nici noi n-avem timp de nimik.inca ii mai punem hamurile desi merge din ce in ce mai bine.ne e inca frica sa o lasam singurica pe ciment,in parc pe iarba prinde o viteza...si daca vrea o sticla deschisa sau o jucarie sa danseze ni le indeasa im maini sa i le deschidem noi sau sa-i cantam
Multumim de aprecierile papacioasei de corcoduse.ii plac mult si am citit ca sunt bogate in vitamine, nici burtica n-o doare de la ele
LenaC spune:
Claudia, multumim
Exact asa patesc si eu la doctor, chiar daca am listuta asa patesc.
De chia nu stiu, nici de prepelita.
Ce beneficii au semintele de chia?