Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 4

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Dara, si mi-e mi-a zis ca nu am permisiunea sa vad pozele, pe link; dar imi apar in mod normal pe facebook, la activitati ale cunoscutilor (ca Anca e "tagged" in poze - albumul nu e pe pagina ei).

J.D. nu stiu in cat timp se poate schimba culoarea ochilor, dar cred ca daca asa e de trei saptamani sunt sanse sa ramana asa.
Adriana avea ochi albastri inchisi la nastere, dar deja la o saptamana erau caprui (culoarea lor definitiva);
Lavinia la nastere aveau ochii la fel albastru inchis... dar la ea au ramas exact la fel pana acum.
(si la noi e vremea buna, in sfarsit!!! dar eu fac ce fac si reusesc sa ies afara mult mai putin decat as vrea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Si eu va admir ca puteti fuma doar putin, eu daca ma reapuc, fumez ca turcul, asa ca ma lupt absolut in fiecare zi cu tentatia de a ma reapuca. Bag guma de portocale cate 2 lame si mai beau cate un pahar de cola zero. Si imi zic ca daca ma reapuc, as da prea multi bani (la cat fumez eu, ca nu-s in stare sa fumez putin, si ar fi bani de la Miruna, si deocamdata asa reusesc sa ma opresc). Daca mai aveti idei sa nu ma reapuc, sunt binevenite, dar nu cu bueno ca si-asa am o tona de kg
Cu tigara electronica am incercat si am vomitat la greu a doua zi dupa glicerina aia.

LE:
N-am reusit sa vad la cunoscuti pozele Ancai de la botez :( - cred ca s-au intamplat prea multe pe wall intre timp.


mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

cu fumatul... daca gasiti "remediul" sa mi-l ziceti si mie!
eu nu am avut suficienta vointa, nu am putut si gata sa le las... niciodata!
am fumat si in sarcini si in alaptari! primesc bucuroasa rosiile ca stiu ca le merit!
in sarcina cand speram sa mi se faca rau de la ele si sa nu le mai suport, m-am ales cu pofta de tigari...asa ca le-am redus intr-adevar dar nu le-am putut lasa.
iar eu fumez, nu ma joc. adica ajung la 10 pe zi lejer si si la numarul asta ma chinui sa nu il depasesc...

sunt slaba, stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Lady_X, uite aici un filmulet cu masaj: http://www.youtube.com/watch?v=FKFEI8q-Ii8 sau aici: http://www.youtube.com/watch?v=IC4pTbjYIXE Despre pediatri, si cele 2 la care am fost noi pana acum mi s-au parut superficilale. Prima a vrut sa ne trimita la neuro la 2 saptamani pt ca bebica nu pashea la testul ala de reflex (era adormita).
Dia, multumim mult de tot! V-am admirat si eu pe picasa si tot la tine ma gandesc cand vad ca nu ia Natalia in greutate, tu mi-ai zis de Adri a ra care a pornit tot asa mai greu si e o mandrete de fetita.
Dara, Lacri, daca intrati pe profilul meu de fb ar trebui sa fie acolo pozele. Daca nu merge nici asa, o sa-i spun sotului cand vine acasa sa schimbe setarile, sau sa-mi trimita linkul la album ca sa poata fi vizualizat fara logare.
Miha, Multumesc mult de tot!

Eu sunt foarte suparata pentru ca de vreo saptamana si ceva stagnam cu greutatea, iar Natalia nu vrea sa manance si pace. Mai avem vreo 10 zile si implinim 3 luni si pana acum, luna asta abia a luat vreo 400 de gr. Deci nici macar la 750 nu cred ca avem cum sa ajungem. Cat am fost de obsedata dupa prima luna, acum sunt si mai si cu greutatea. Nu tin sa ia 1kg sau mai stiu eu cat, ci macar minimul ca sa stiu ca se dezvolta bine si e sanatoasa. Are fontanela aproape mereu deprimata si de vreo 3-4 zile varsa mai mult decat de obicei, in cantitati mici, ce-i drept, dar totusi... Abia miercuri ajungem la medic. Mananca la cerere, vad ca si-a stabilit cam 7 mese pe zi. La proba suptului am vazut ca mananca si 150ml in jumatate de ora, dar si 40-50. Media ar fi cam la 100, dim ambii sani intotdeauna. Deci productia de lapte tot scazuta, mai ales seara... Dar culmea e ca si cand mai este lapte, se intampla sa nu mai vrea, desi nu a mancat bine. Si mai nou face kk aproape dupa fiecare masa, desi inainte facea 1, rareori 2 pe zi, cu zile in care nu facea deloc. Atunci lua si bine in greutate si nu parea a fi constipata, n-o durea burtica. Gata, m-am descarcat.



Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Eu m-am lasat de tigari in sarcina cu Rares pentru ca nu mai suportam mirosul lor si mirosul pe care mi-l lasau pe piele, dar dupa sarcina m-am reapucat, insa nu a mai fost setea aia, am mai fumat ocazional, dar pana in 10 tigari pe zi. Dupa ce am citit cartea lui Allen Carr, si m-am lasat brusc de ele, o perioada(cam un an jumate) n-am fumat deloc si eram convinsa ca nu voi mai fuma in veci. Si acum sunt iar tentata sa ma reapuc, probabil pentru o scurta perioada,pana incep activitatea fizica, mai mult de plictiseala, dar inca ma opun sentimentului de a ma reapuca, chiar si pentru o scurta perioada.
Dara, remediul ar fi sa citesti cartea cu pricina, altul nu stiu.La mine a functionat(pentru o perioada scurta)
Bubu, fumezi tigari tari? eu am fumat ba kent 4, ba kent 1, acum dunhill alb- da n-am mai cumparat deloc. Ieri am rezistat fara ele.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

neatza fetelor la amiaza! voi vorbiti de "lucruri sfinte" tigarile, doamne dragi mi-au fost ,d a vreau si imi repet zilnic ca mai draga mi-e fetita si nu ma apuc iar de ele, nu va condamn pe cele care v-ati reapucat ca mi-am zis ca in momentul in care nu mai alaptez un pachet de tigari fumez intr-o zi , cele care alaptati beti cafea?sau numai cafea decofeinizata? capucino sau 3 in 1 mi-e tare dor de o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Bubu, fumezi tigari tari? eu am fumat ba kent 4, ba kent 1, acum dunhill alb- da n-am mai cumparat deloc. Ieri am rezistat fara ele.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

I am responsible for what I say. I am not responsible for what you understand.


nu tari. de la sarcina cu Serban am trecut la pall mall slim ultra light. am citit pe pachet ca au foarte scazuta cantitatile de nicotina, gudron si monoxid de carbon... or fi si altele si mai scazute, dar sunt mai scumpe si si asa se duc bani multi pe tigari in casa ca si sotul fumeaza ca turcu...

inainte de sarcina cu Serban fumam viceroy... asa ca am scazut mult "taria".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Anca, e timp in 10 zile sa mai ia totusi 350 g. Daca ti se pare ca face kk prea des poti scoate probioticele, ma gandesc.

Miha, am citit cartea, la mine n-a avut efect la momentul ala si ma gandesc ca acum n-ar avea chiar deloc, eu ma simt invers, constransa sa nu fumez, nu libera ca nu fumez, cum zice el. Eu sunt in stare sa ajung la 2 pachete pe zi, asa ca partea financiara conteaza enorm la mine, de-asta deocamdata reusesc sa nu ma reapuc. Eu daca as fuma pana in 10 tigari pe zi, nu m-as agita, insa na, nu alaptez.
M-am lasat in sarcina cu forta (imi scade tensiunea rau cand ma las, mi-a fost rau 3 zile) ca sa nu ma simt vinovata fata de bebica.


mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

danaang beau o cafeluta dimineata ca altfel nu ma tin pe picioare. am avut tot timpul tensiunea super mica (9.6 dupa cafea si efort fizic) asa ca si in sarcina mi-a fost recomandat sa nu o las ca sa urc nitel tensiunea.

eu nici nu am fost "ajutata" sa ma las... sotul fuma ca turcu langa mine de imi ploua in gura... mama m-a "incurajat" spunandu-mi ca cu mine si sormea a fumat, cu fratele meu nu; iar dintre toti 3 fratele e cel mai sensibil iar noi "fumatele" suntem strong...
nah...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Aoleu, ce poftaaaa am cand va citesc cu tigarile.. Eu sunt o fiinta f slaba, iau viciile imediat. De asta n-am vrut niciodata sa fumez iarba sau sa incerc cine stie ce prostie in liceu, ca doar erau la moda... frica asta m-a oprit sa experimentez multe.. Insa tigarile raman undeva in mintea mea si e o dorinta care nu cred sa treaca vreodata. Am citit si eu cartea prin 2009, si m-am lasat fix 2 saptamani. In sarcina,, mi-a fost mai usor pt ca eram f motivata sa nu ii daunez lui Gaza, in continuare sper sa ma tina gandul ca miros urat si nu as vrea sa-l smotocesc mirosind asa... dar nu bag mana in foc.

Cearta cu Mister a fost pe fondul unei perioade mai lungi de caraituri.. Dara, noi doua am mai povestit.. ideea e ca el are firmele lui care-i sunt dragi ca ochii din cap.. Si desi nu are sef, nu a stat nici macar alea 3 saptamani cu mine, desi putea sa stea mai mult chiar (ma gandesc).. sau macar sa lucreze de acasa si sa plece doar la intalniri.. El nu, s-a bazat ca ma ajuta mama sau mama lui.. guess what?1 n-am facut copilul cu ele, eu aveam nevoie de el..
SI apropos de nevoia asta.. sunt f confuza.. eu inainte nu aveam nevoie de nimeni si nimic, m-am descurcat intotdeauna singura. Am intrat in relatia cu el acu 7 ani si m-am casatorit gandid ca ok, cum exista mariaj exista si divort. Nu ma intelegeti gresit, ca-l iubesc, insa nu ma veti vedea taindu0-mi venele pe lung daca ne despartim (nu insemana ca imi doresc asta!!).. bottom line, intotdeauna m-am sprijinit pe mine exlcusiv. Iar acu; ma podideste o nevoie de el crunta.. vreau sa fie acasa, vreau sa stea cu noi.. chestii noi pt mine.. si ma enerveaza ca - trecand peste faptul ca ii cer asta in loc sa ofere el de la el pornire - am impresia ca nu pune suficient de sus in ierarhia prioritatilor lui sa stea cu mine/noi.
Si ii reprosez asta, si ii mai reporsez diverse chestii casnice, gen du-ti tricolul la spalat, vezi ca servetelul nu zboara la gunoi, etc..
Cand mi-a fost rau am vrut sa stea acasa - "n-a putut" - si i-am zis sa vina mai devreme.. a venit la 7 seara..
Eu sunt mai vulcanica.. tip, cateodata vorbesc urat si el e f calm intotdeauan s nu-mi raspunde la "agresiuni".. stiu ca-s vinovata ca fac asa si-l admir ca-si pastreaza mereu calmul, dar el e genul "da, draga" si face ca el.. ce nu suport! Eu daca zic ceva, apai aia e.. mi se pare ipocrizie sa zici ceva si sa faci altfel. El acu imi da drepotate ca nu e normal sa fie asa, si maine face la fel.. si eu explodez.
Ei, si pe fondul asta de nervi, el vrea sex.. saaay whattt?!?! asteapta tu sa-mi vina mie cheful!

Nu stiu.. asa daca e s-o iau ca la carte e un om bun, care ma iubeste mult. Dar uneori ma scoate din minti si din pacate s-au cam aglomerat starile astea de curand si uite asa s-a spart buba si intr-o seara ne-am certat rau - adica eu am urlat si el m-a ignorat..

Imi dau seama ca f coerenta nu-s si-mi si scartaie Gaza asa ca ma duc sa-l dragalesc.

Va pup pe toate

Mergi la inceput