Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

multam lavi
sunt doar o pamanteana
astept o proxima ocazie sa iti intorc complimentele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

da
azi am trimis pe mes
daca nu le primesti sa-mi spui ca ti le trimit pe pm
noapte buna
si eu fug
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Intru si eu in creierii noptii caci asa cum bine zice Miki,pt noi duminica este zi de gateala...of ce rau este ca lunea plecam la munca...

Vad ca vorbeati de concediu si m-am gandit sa va intreb daca stiti vreo pensiune ok in Eforie Nord..
Vreau ceva ok ca pret si cat mai aproape de plaja...
O sa iaau si bunicii cu noi si vreau sa platim noi,asa ca daca o sa platesc mai multe camere o sa fie ceva.

As aprecia daca stiti vreuna ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si acum sa va spun despre noi:sunt tare suparata cu David.Si-a schimbat comportamentul radical de cand am plecat la serviciu,este un rasfatat: plange la orice,ridica manuta la noi..face numai ce vrea!!!
M-am consumat enorm pe tema asta weekendul asta si nu stiu cum sa rezolv situatia.
I-am dat peste mana,ii spun ca nu are voie si totusi se pune pe tipat..nu sta sa il imbrac..

Nu va zic ca nu mananca mai nimic.Tine gura stransa si da din cap.Am incercat sa ii dau nepasat si clar nu am nici o sansa!!!
Drept urmare acum nu mai vrea sa manance nici pasat si stau si ma rog de el...Efectiv nu mananca mai nimic!!!
Nu ma vait eu ca slabeste,ca are de unde,dar daca acum nu mananca clar peste 3 zile nu mai deschide gura deloc!!!

In astfel de momente simt ca este complicat ca am plecat mai devreme la munca pt ca el s-a schimbat enorm!!!Eu ,in cele cateva ore cat stau cu el nu pot schimba nimic!!Nu se mai vede amprenta mea asupra lui...Nici nu stiu cum sa abordez problema si ce sa mai fac.Simt ca am esuat eu ca mama,simt ca nu stiu cum sa il aduc pe calea ce buna...Offff...

Noaptea ma gandesc la tehnici de al face sa pape,si cand le pun aplicare nu dau randamente.Ma desumflu si o iau de la capat!!!Acum am stat si vineri acasa si sa zic ca am incercat sa stau mai mult cu el,dar cand lucrez toata saptamana chiar nu am timp deloc.Oricum nu schimb nimic,dar macar sa ma simta aproape,sa capete incredere in mine...

Sunt asa de trista si dezamagita...
Si sunt mereu nervoasa...
Si ma cert mereu cu sotul...
Este o harababura in viata mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Lalely, nu-ti mai face probleme ca schimbarea de comportament se intampla din vina ta ca ai inceput prea devreme sa muncesti... asa se intampla la majoritatea copilasilor dupa 1 an, si tind sa cred, cu preponderenta in cazul baieteilor... eu cel putin asa am patit cu baiatul, si nici emma nu e departe de ce povestesti tu... problema e ca nu prea ai cum sa te impui la varsta asta a lor... si eu simteam ca innebunesc cand il vedeam ca nu vrea sa bage nimic in gura, nepasat nici vorba de-asa ceva, il pacaleam numai eu stiam ce inventam, si nu intotdeauna cu succes... pe la varsta asta au si eruptii dentare care mai de care, sunt nervosi, pe noi ne-a capiat cel putin mihai in perioada asta... curaj ... pe masura ce trece timpul o sa devina mai docil... iar in ceea ce priveste lovitul, cred este felul lor de a ne incerca sa vada ce e permis si ce nu, si pana unde se intinde coarda... nici mie nu-mi placea chestia asta, mai ales ca ma ingrijora cum aveam sa am grija de viitoarea lui surioara sa nu o loveasca si pe ea, ei, sunt multe de spus... dar ce vreau sa punctez e ca e comportament normal pentru baietelul tau, si nu trebuie sa te invinovatesti, nu ai gresit cu nimic, parerea mea, si oricum tot asa s-ar fi schimbat, indiferent daca erai langa el mai mult timp... asa, cateodata cand ma gandesc la viitor imi e si teama sa vizualizez ce ma asteapta pentru ca sunt atat de imprevizibili, si sincer se schimba asa mult totul in comportametul lor de la o varsta la alta

Puisorii mei iubiti Mihai si Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata, fetelor!

haideti la cafeluta fierbinte si aromata

este o vreme naspa la noi, s-a facut frig.

cami suneti asa frumosi printesicile tale sunt asa dulci si ce bine seamana, ca nici nu mai stiam care-i una si care-i alta cand le vedeam in poze separate sunt frumoase si tu arati asa bineeee, chiar ca ai slabit, rochia este superba....si culoare si model... te prinde tare bine. ai fost o nasica tare frumoasa si sexy

miki tinem pumnii sa dea rezultate tratamentul homeopat si bine ai facut ca l-ai dus si pe Vlad la analize, parca prea dubios sa-l si usture....

cu ofertele... de fapt, astea-s preturile normale, nu alea umflate dar la noi ce zic astia...las' ca pune romanu' botu' si plateste mult. astia au redus preturile ca n-au turisti, ati vazut ce grad de ocupatie este. si foarte bine, asa le trebuie

si cum zici si tu bb_yasmi, ca ti se pare dubios ca sunt oferte asa bune....pai da, ca noua ni se pare ciudat sa fie conditii bune si preturi normale la noi nu exista asa ceva, decat preturi umflate.
noi suntem obisnuiti sa credem ca daca preturile sunt mari si umflate..vai ce conditii bune au aia asa-i la romani.... dincolo de ce sunt preturi mici si conditii super?
dar cred ca situatia, criza, acum si vremea, ii fac sa lase preturile. la hotelurile de 3 stele conditiile sunt bune. si preturile normale, cum ar trebui sa fie de obicei.

lalely grea situatie....nu stiu cum sa te sfatuiesc ca nu am nici eu experienta. doar te sfatuiesc sa nu-ti pierzi rabdarea, sa fi calma desi este greu si sa insisti zi de zi cu mancarica, trebuie sa inceapa sa pape si el bine. poate ii iese vreo maseluta, are el ceva de nu vrea sa pape, nu cred ca doar asa pur si simplu nu vrea. tu esti agitata, il agiti si pe el....trebuie sa revina armonia si sa vezi ca se vor schimba lucrurile si cu David si cu sotul
cred ca pishko are dreptate, nu-i vina ta.

pishko de la ce odisee esti? vad ca ne mai scrii cateodata. daca vrei poti intra in discutii cu noi, sa intrii mai des

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata, fetelor!

ina am si eu 2 castaniete aduse direct de la mama lor din Spania, de o prietena de acolo. mai da sotul din ele cand il apuca damblalele sa cante si cu alea se acompaniaza
ce scump mi se pare lp.

de unde, mie mi se pare ca tot cam pe acolo ies cu banii...
comparativ cu laptele la cutie adica. zuzu, etc.
dar ma rog, nu mi-e de bani, mi-e de....care o fi mai ok, cum spuneam am stat si am citit de-am capiat si gasesc chestii horror despre AMBELE. Great. Si eu ce fac?

bine, am dat si peste unele opinii usor extremiste, cum ar fi cum ca laptele in sine e nenatural etc ca aliment pt om. Nu stiu ce sa zic, doar ca ma exaspereaza vesnicul argument "de ce e omul singurul mamifer care bea laptele altei specii". Pt ca e sg mamifer care poate sa MULGA alta specie! Asa e singurul mamifer care poate sa-si faca cartofi prajiti, care merge cu masina, care are telecomanda, drept de vot, etc, hai sa le taiem pe toate de pe lista pt ca nu le poate face restul regnului animal.

Oh well, deja divaghez. Concluzia e ca momentan suntem iar pe LP si ca habar nu am daca am luat decizia buna sau nu.

ce comica ai fost. dar asa este.
eu zic sa nu mai citesti tot felul. noi bem lapte de vaca, o sa bea si puiutii nostrii.... si eu cred ca este muuult mai natural decat lp. laptele praf nu-i tot lapte de vaca? numai ca este ultra mega procesat si cu chimicale, asta este. vitaminele alea bagate in el ce crezi ca sunt? chimicale.
dar nu mai zic nimic de lp sa nu se supere fetele pe mine. dar stiu ele ca am eu un fix cu lp. cu toate ca ii mai dau cateodata, dar cat de curand trecem numai pe lapte de vaca.

lupoaica cum a alaptat copilasul? deci diferite specii pot alapta alte specii. cred ca sunt multe de zis si de studiat aici.

Mergi la inceput

ieri si azi a baut buburuza mai bine lapticul de dimi, 170 ml. ieri i-am dat lp, azi i-am dat lapte de vaca.
san nu i-am mai dat dimineata. la pranz inca lucrez sa vad cum s-o adorm fara, dar nu-mi iese.

bebeii vostrii beau laptele asa odata tot? sau in 2 reptrize? ca Anastasia bea jumatate din el apoi mai stam 5 minute si ii dau iar si-l bea pe restul. prima data am crezut ca nu mai vrea dar am insistat si l-a vrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

roxy , mami, tu crezi ca eu nu vreau preturi bune?? am tot cautat, citit ce linkuri mi-a trimis si miki toate acele preturi sunt pt perioada 1-15-17 maxim iunie.... deci nu am ce face cu ele....la aceleasi hoteluri de care spuneti voi ca au preturi super dupa 15-17 iunie se schimba situatia si incep preturile de care spun eu...

lalely, poate daca ai reusi sa te detasezi putin, sa nu te mai consumi asa, sa privesti alta parte a lucrurilor: david este bine, sanatos, frumos, intelingent..etc , poate vei reusi astfel sa schimbi lucrurile. si nu uita fiecare copil are alta personalitate, nu il poti compara cu un alt copil de varsta lui.....
din cate am vazut eu, in eforie n sunt fff multe pensiuni langa mare la preturi acceptabile. daca dai un search pe google vei gasi multeeeee oferte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy, lucas il bea tot odata, aprox 300 ml o data.

Mergi la inceput