Pufuleti iubiti de Ianuarie-Februarie 2010 ! (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata

nu exista dovezi exagerate de iubire! iubirea e singurul lucru care nu strica daca e prea multa. si eu il pup toata ziua si il imbratisez cu orice ocazie, adica de fapt el vine la mine si se gudura si nu il pot refuza.

DC...of.....si eu am momente cand disper, in conditiile in care eu o am pe soacra-mea care ma ajuta enorm, fara ea nu stiu ce as fi facut.
si eu ma gandesc de nu stiu cate ori pe zi ca-s mama rea, oricum, nu asa cum imi imaginam eu ca voi fi.....sunt cu nervii cretzi in permanenta, ajung sa urlu la asta mic.....stiu, suna oribil ce zic.....eu am stresul cu facultatea si cu nasterea care sper sa fie cat mai aproape de termen, oricum, macar o luna de acum incolo sa mai stea, nu cred ca ajung pana pe 27 iulie. apropo, copilu e deja cu capul in jos, inca de la eco de 23 de saptamani de fapt si il simt atat de jos, doamne, ma astept sa scoata mana prin oricare din gauri....uneori e atat de agitat, of, vezica si intestinele mele sunt pe post de sac de box.

m-am intins cam mult.
o zi faina sa aveti!

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Dece mesajul tau de dimineata recunosc ca m-a intristat,pt ca stiu ca de f mult timp ai restante la somn, dar eu am intiparit in memorie ca tu esti un caracter puternic; de tine depinde sa treci de aceste momente , pt ca nu cred ca va fi cineva care sa zica tu stai ca fac eu atata timp cat tu mereu te-ai descurcat si singura;tu va trebui sa te gandesti la o solutie de unde sa furi timp pt tine,fa o scara a prioritatilor(nu incerca sa le treci pe toate pe primul loc) si incearca sa iei 10 min si tot asa pana faci rost de un timp pt tine,pt odihna. Apoi nu iti permite sa te aprofundezi in ganduri numai mie mi se intampla si alte ganduri care nu iti fac bine pt ca gandind asa nu faci altceva decat sa stagnezi in starea asta, trebuie sa gandesti pozitiv indiferent de imprejurari ca sa poti fi prezenta cu tot spiritul alaturi de Luca si sotul tau si apoi,in principal, pt tine pt ca esti femeie si meriti sa traiesti pozitiv si fara ganduri mai pesimiste.

Sper ca nu te-am suparat cu ce am spus,departe de mine gandul acesta;poate ca pare numai vorbarie, dar eu am trecut si poate inca trec prin ceea ce si tu descrii(ma refer la gandire),stii si tu ca fiecare are propriile probleme(eu le-as spune provocari pt noi oamenii) si incercam sa ne adancim in aceasta stare, dar oare merita? adica sunt astea reale probleme in viata noastra?

Sa stii ca te inteleg f bine(din ceea ce ne expui ca sigur ca circumstantele in totalitatea lor tu le stii si traiesti) inclusiv cu gandirea <ca nu sunt mama buna> , dar pana la urma cine a definit clar ce inseamna sa fii mama buna?! Suntem mame dar suntem si oameni;

Gaseste timp pt tine, e prioritar lucrul asta;chiar daca pare la inceput ca nu ai de unde seteaza in minte ca trebuie sa faci rost de timp pt tine si ai sa vezi ca o sa iti vina idei de cum sa faci rost de timp pt tine,de unde sa tai din timpul alocat altui lucru

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Dece si eu m-am intristat citindu-ti mesajul. Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc, poate doar sa mai lasi gandurile deoparte si sa faci tot posibilul sa te odihnesti mai mult. Incearca si tu sa lasi casa nesmotruita o zi, sa faci doar un singur fel de mancare, sa-l faci pe tati de Luca sa iasa cu el, macar 1-2 ore pe saptamana. Fii mai egoista, stii vorba aia a alexutzei (of, ca si la ea ma gandesc mereu) "bunul simt dauneaza grav confortului".

Stii...eu cred ca ti-ar prinde bine un suc cu fetele, nu poti sa-l lasi pe Luca la vecina vreo 2 ore intr-un weekend? Sau sa pleci putin mai devreme de la job?

Ana ce putin mai e! Trebuie sa scoatem majoretele la incalzire. Sa stii ca si Mara s-a pus cu capul in jos mult inainte de nastere. Tin minte ca-mi baga mereu un picior sub coasta dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

miremia, mai tineti ascunse majoretele, va spun eu cand
mi-am propus sa ajung macar pana pe 15 iulie, hai 10 iulie cu indulgenta.....oricum, sa treaca iunie neaparat.

oo, cat de adevarat, bunul simt dauneaza grav confortului...si nu numai....

_
mama lui Stefan, pui scump si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Neata,

Dece, trebuie sa dormi. Musai, ca te lasa puterile si de aceea ai si starile acestea. Stiu cum e cand nu dormi multa vreme. Nu e de joaca pentru ca poti declansezi probleme grave de sanatate. Nu trebuie interpretata ca un moft necesitatea somnului, e chiar un lucru grav.
Asa ca lasa smotrul, mancare de nu stiu cate feluri si alte minuni pe care le mai faci. Trebuie sa te odihnesti pentru tine si pentru Luca.

Parca am citit undeva ca ai putea sa-l dai pe Luca la o gradi Step by step langa serviciul tau. E foarte bine pentru amandoi. asa o poti folosi pe tanti sa te ajute in casa.

Pentru ca am foarte multa agitatie in ultima vreme ma vad cu mai putina rabdare in relatia cu Tudor. Si asta tot din cauza oboselii. dar totusi incerc sa dorm macar in wk, la pranz cand doarme el. Nu mai conteaza nimic altceva, dorm. Si dimineata, ma duc cu el in parc, stau la aer etc. Mancare sa aiba doar el, noi ne descurcam si cu harana rece.

Mergi la inceput

Ana sa ai grija daca il simti asa jos. Si eu pe Tudor l-am simtit jos foarte repede, de pe la 20 de saptamani si a trebuit sa fac cerclaj si sa stau cuminte.

Incerca pe cat poti luna asta sa nu te agiti prea tare, sa nu faci efort.

Mergi la inceput

Mire, si eu as vrea sa-l duc la Antipa in wk. Sa vad unde pot sa las masina acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ana nu mai este asa mult , sa te odihnesti cat poti,profita ca soacra te ajuta si stai un pic relax

Simply,mami de fetita frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Mire, si eu as vrea sa-l duc la Antipa in wk. Sa vad unde pot sa las masina acolo.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Este parcarea aia mare, cu plata, din "rond" de la Victoriei. Adica sper ca mai este... Noi am fost cu metroul, o alta mare bucurie de-a Marei.

Va urez distractie placuta si lui Tudor putin mai multa rabdare decat a avut Mara!

Nu v-ar placea sa-i scoatem undeva, candva, impreuna?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Este parcarea aia mare, cu plata, din "rond" de la Victoriei. Adica sper ca mai este... Noi am fost cu metroul, o alta mare bucurie de-a Marei.

Va urez distractie placuta si lui Tudor putin mai multa rabdare decat a avut Mara!

Nu v-ar placea sa-i scoatem undeva, candva, impreuna?

Mirela, mami de Mara

ba da, sigur. lui Tudor ii plac f mult fetele!

Mergi la inceput