Bobocei de sept-oct 2012 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
m_m51981 spune:
Tzukiiiiiiii...ce ai mai....hai mai fetelor, mie toate sfaturile voastre mi-au fost utile si sunt sigura ca imi vor fi mai utile..eu nu m-am referit la absoluttttttttttttttt nimeniiiiiiiiiiiii.
Decat la discutie in sine......
Fetelor,va rog eu mult...va indragesc pe toate...nu vreau sa nu va mai dati cu parerea, sincer..Eu am inceput sa scriu si pe facebook,cu cat mai multe locuri unde ne putem "vorbi" cu atat mai bine.
Haideti va rog, nu va mai explicati..nu va mai scuzati...mie imi sunteti dragi toateeeeeeeeeeeee...TOATEEEEEEE..haideti..nu vreau sa nu mai scrieti,mai ales cele care au copii. Eu nu am nici unul si deja imi e frica de momentul cand o sa-l am, ca nu voi face ce trebuie..daca aflu mai multe pareri despre diferite subiecte, cu atat mai bine pt mine si mai ales bebe.
Eu o sa va mai intreb diferite prostioare in continuare..va pup pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!
m_m51981 spune:
Si inca ceva, cui nu ii place ce se vorbeste aici, sau il deranjeaza are optiunea de a nu mai intra aici..Nu e nici o suparare pentru nimeni, dar este pacat.
Eu sper sa se linistesca apele si sa vorbim ca la inceput:P
nu_mai_stiu spune:
Parerea mea proprie si personala care nu mi-a fost solicitata desigur,dar nu pot sa nu o spun ... totul e de mare kkt.Avem 2-3 discutii , fiecare isi sustine parerea ceea ce e si logic , ne suparam si ne luam jucarelele si plecam.Haideti sa dam dovada de maturitate si sa ne comportam ca atare.
Avansam prea mult in discutii,iar despre alimentatia copilului , sunt sigura ca studiile au dovedit ca autodiversificarea e benefica pentru copil,dar sa nu uitam ca miliarde de copii au crescut cu mancare pasata si sunt si genii printre ei...
Eu va citesc in fiecare zi cu mare drag si interes,chiar daca nu sriu tot timpul ...ar fi pacat acum sa va retrageti.Abia ce ne-am cunoscut mai bine si se destrama munca de 6 luni...PACAT
Eu astept sa se limpezeasca apele si sa reveniti toate cu zambetul pe buze.
Eu apreciez sfaturile pe care le dati voi cele cu copii , sunt doar sfaturi...eu la randul meu daca vreau le aplic,daca nu , nu si punct.Fiecare face cum simte si sa nu uitam ca fiecare copil e unic.
Va pupacesc pe toate si stergeti cu buretele ce-a fost si haideti aici pe forum ca avem multe de discutat,mai avem putin si ne tinem pufosii in brate.
Pentru toate !!!
ANDREEA 23+ cu
Adriana_77 spune:
Fetelor e pacat sa va suparati asa pentru nimic, sincer. Mie imi sunteti dragi toate fara exceptie. Parerea mea e ca nimeni nu a jignit pe nimeni, am citit toate mesajele din aceasta odisee, zilnic si chiar nu vad unde e problema. Sau poate sunt eu mai insensibila si nu inteleg unde sunt jignirile printre randuri pe care le vedeti voi. Nu pot sa cred ca Simonix si Elfica se pot supara ptr o discutie in contradictoriu, e absurd sa avem pretentia ca toti sa fie de acord asupra unui subiect. Si cred ca avem toate maturitatea necesara sa facem fata unei pareri diferite de a noastra. Optiunea de a continua discutia in contradictoriu e a fiecaruia, evident, ori o lasi balta si renunti la subiect ori aduci argumente si continui. Eu va rog sa nu va suparati chiar daca suntem mai sensibile in perioada asta, scrieti in continuare. Noi cele fara experienta apreciem parerile voastre, fiecare citeste, se informeaza si e liber sa faca cum crede de cuviinta.
24+ Bogdan Alexandru
Elfica spune:
Asa e, fetelor, aveti dreptate, nu e cazul sa existe suparari de la discutii in contradictoriu. Eu nu de la asta m-am suparat, ci de la remarca facuta de Tzuki cum ca i se pare bizar ca nu am timp sa citesc, dar am timp sa emit opinii despre subiect. Eu nu am spus nicio clipa ca nu sunt de acord cu diversificarea, ci doar cu mancarea data direct spre a fi mestecata, adica de la lapte, sarim la mestecat, cand, eventual, nici dinti nu exista. Iar ea nu mi-a raspuns nicio clipa cu privire la acest aspect, ci mi-a indicat alte avantaje ale autodiversificarii, eu considerand ca acestea nu sunt atat de convingatoare, comparat cu posibila afectare a stomacului, pentru ca oricum etapa mestecatului vine intr-un timp scurt. Dupa parerea mea, raspunsurile posibile erau fie "pe mine nu ma deranjeaza posibilele afectiuni ale stomacului, sunt firesti si oricum vin, mai devreme sau mai tarziu, avantajele autodiversificarii insa sunt convingatoare", fie "s-a dovedit ca nu afecteaza cu nimic sanatatea stomacului copilului", fie "nu stiu, nu retin, nu m-a interesat problema, citeste si vezi tu", in niciun caz "nu mai comenta si nici nu mai intreba, eu ti-am dat subiectul, nu iti si explic, chiar daca stiu". Cam asta e concluzia finala, sa citesc, ca ea mi-a dat undita, nu si pestele. Pai daca stii, ce te costa sa faci lucrul pana la capat? Daca nu cunosti raspunsul sau nu te intereseaza, mai bine recunoaste. E pacat ca fetele doresc sa nu mai scrie, pentru ca au experienta care cu siguranta e utila. Singurul mod care trebuie schimbat e vehementa sustinerii unei teorii. Si eu poate am gresit insistand pe subiect, dar nu am realizat ca deranjeaza, credeam ca e doar un schimb de opinii divergente si atat. Fiecare poate spune cum face si cine vrea face asa, cine nu, nu. Nu imi propun sa ma retrag, doar ca nu o mai fac cu atata drag ca inainte. Tzuki, e pacat sa crezi ca ai gresit comunicandu-ne informatiile stiute de tine. E foarte bine ca ai facut asa, modul in care nu ai acceptat o alta parere, chiar daca neavizata, e deranjant. Bineinteles ca imi doresc sa citesc, nu m-a deranjat deloc ca mi-ai indicat sursa si ca m-ai trimis intr-acolo, ti-am si multumit pentru asta, doar ca ai aplicat teoria sefilor mandri de pozitia lor care le spun angajatilor necunoscatori "mie nu mi-a aratat nimeni, cauta si descopera tu, eu nu vreau sa iti raspund la intrebari", cand experienta sefului ar putea rezolva totul in doua mnute "se face asa, asa si asa, asta e asa pentru ca.. si pentru ca", scurt si la obiect. E drept, mi-ai indicat alte avantaje ale autodiversificarii, dar nu legat de ce intrebam eu. Si nu ma deranja asta, ca daca ma deranja nu mai raspundeam de atunci, ci pur si simplu cand ai intors foaia, suparata ca imi pastrez pozitia. Mai gandeste-te putin si revino pe forum, disparitia ta nu e dorita de nimeni si nu rezolva nimic. Simonix, la fel, avem nevoie de sfaturile tale, de experienta ta. Oricand putem afla ceva nou si sa inlocuim vechile teorii, chiar daca par bine fixate.
Noapte frumoasa tuturor! Ma duc si eu la nani, ca e miezul noptii! Cum va spuneam, nu prea am timp de calculator, nu vorbeam doar ca sa ma scuz... e o realitate. tuturor!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
19 +
anidaz spune:
ODISÉE s. f. Calatorie lunga; si plina de aventuri; sir de întâmplari neprevazute; viata plina de peripetii. [Pr.: -se-e] – Din fr. odyssée.
Sursa: DEX '98 (1998)
Se pare ca avem de toate aici ,si sincera sa fiu chiar am zambit la posturile din ultimele 2 pagini, care ne arata clar ce fac hormoneii unei femei insarcinate ,deci eu astept calma si cu zambetul pe buze sa va reveniti si sa intrati intr-o alta etapa a hormonilor ,aceea in care sunt eu,vad totul roz(deocamdata) si sunt mereu vesela si cu zambetul pe buze.Asa sunt eu ,mai optimista
In plus sunt tare fericita ca am primit caruciorul care vi-l aratam intr-unul din primele capitole si vreau sa va spun ca nu am nici cea mai mica obiectie la adresa lui,asa ca fetelor cine doreste si poate sa-si ia acest model ,este mai mult decat utilat ,il poti folosi atat iarna pe ger cat si vara pe calduri toride,are tot felul de accesorii care se monteaza si demonteaza in functie de vreme,gentute si buzunarele ,cos de cumparaturi mai mult decat spatios,husa de ploaie ,husa pt tantari, tot ce iti poate oferi unul de mii de lei acopera acesta.Asa ca le multumesc din suflet surorilor mele care mi-au facut un cadou mai mult decat util.Amun motiv in plus sa astept cu si mai multa dragoste luna septembrie
Si scoica auto este cu huse de iarna si acoperitoare contra soarelui,vantului si se monteaza si pe cadrul caruciorului.Partea sport are o inclinatie de maxim 10 grade deci poate fi folosit de la nastere si fara port bebe-ul pus in el.
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Referitor la grupul fb,eu raman la parerea mea proprie si atat ,nu vreau divergente si pe aceasta tema,Doamne fereste,dar cred ca este destul de greu sa urmaresti acolo altceva decat albumele si eventual documenrte si linkuri utile,asa ca eu la asta o sa ma rezum acolo,restul voi posta aici
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Andreea se pare ca a fost invitata din gresala ,dar ea a inteles si nu cred ca va fi nici o problema daca nu va mai face parte din grup,noi oricum scriem si pe forumul meu ,asa ca intre mine ,ea si Ramo nu exista oprelisti ,sa zic asa,va fi tot timpul la curent cu ce ni se intampla noua(mie si Ramonei) dupa cum bine a spus chiar ea.Ce nu stiti despre ea este ca desi nu este insarcinata,pe langa faptul ca poate fi o buna prietena ,este mana cereasca sa o ai prin preajma fiindca meseria ei este cea de doula=ceva mai mult decat o moasa,si noua ne-a dat sfaturi pretioase in momentul in care am avut probleme sau temeri legate de sarcina.Deci ramane la latitudinea fiecareia daca vrea sau nu s-o aiba macar la prieteni pe fb.
Nu vreau s-o ridic in slavi ,dar ce a facut ea de cand s-a restabilit in Romania nu ma face decat sa-mi scot palaria in fata ei .Poate ati auzit de Cutia Taranului,fetele din Cluj(daca avem) pot fi chiar interesate de asta.Si asta e doar un exemplu.
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Si pentru ca am asteptat ceva vreme sa se intample ,trebuie sa anunt cu surle si trambite faptul ca bebe a biruit grasimea mea si il simt si exterior,Doamne ce senzatie cand primesc cate un sut in palma,mooooooor de drag!!!!!!!!!!
24+
Mihnea Bogdan
anidaz spune:
Hai ca umplu singura pagina asta,dar na nu am somn si cum sunt in urma cu postarile ,recuperez.
Ma ingrijoreaza Anne Mary!
Anne daca esti bine si ai vrut doar o pauza te rog scrie macar atat ,fiindca ma nelinisteste faptul ca ai disparut asa,sper sa fi bine si tu si bebeii.
Editez ca sa nu mai scriu alt mesaj:fetele care mi-ati trimios Pm cu numele de FB si nu sunteti adaugate ,sau nu v-am cerut prietenia inca este din cauza ca nu v-am gasit,sunt in dilema fiindca apar mai multe cu acelasi nume si nu stiu care sunteti voi,dati-mi un indiciu ceva,orasul sau poza de la profil,si poate asa ne gasim.
24+
Mihnea Bogdan