Nu doar profesional, dar eventual unul fara o lista de asteptare de luni de zile?
Merci frumos!
Daca esti din Bucuresti, eu l-as recomanda pe dr. Ioan Nedelcu. Mi s-a facut programare de pe o zi pe alta, desi stiam ca de obicei se asteapta cu lunile pt o consultatie la el. Poti incerca...
Citat: |
citat din mesajul lui marylenac Daca esti din Bucuresti, eu l-as recomanda pe dr. Ioan Nedelcu. Mi s-a facut programare de pe o zi pe alta, desi stiam ca de obicei se asteapta cu lunile pt o consultatie la el. Poti incerca... Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010) |
Daca stai pe aproape de iuliu maniu iti recomand doctora mea care m-a ajutat de atatea ori (ultima data acum 3 zile). Te duci la cabinet si nu astepti mai mult de 10-15 minute, uneori nici atat. Este foarte de treaba, calma si priceputa sa stii. Doamna Eremia se numeste. Pentru mai multe detalii da-mi un pm. Merci
Dr. Corina Zigu , cabinet Dermagin , str. George Enescu vis a vis de Biserica Alb#259; . Telefonul la care se fac programari 0723588593; buna profesional si un om deosebit, o sa-#539;i placa sigur.
Eu am facut consultatia la clinica lui privata, e posibil sa mai aiba si in alta parte, nu stiu. Cabinetul privat este pe undeva in zona Mc D. Buzesti, Nicolae Titulescu iar consultatia a fost in jur de 210 ron. Daca dai un search , vei gasi sigur mai multe info.