Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**
Raspunsuri - Pagina 18
georgiana310 spune:
Citat: |
La un ochi, va avea o dioptrie de -2, 5 ceea ce mi se pare foarte mult. Medicul m-a asigurat ca se corecteaza. Sper din suflet. *** |
100% se corecteaza. si doctorita mea zice ca pana pe la 6 - 7 ani orice se poate corecta. sanatate!
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Mada, am cerut lamuriri pentru ca eu credeam/cred ca "aparatul ala de masurat" nu are cum sa dea gres si-mi imaginez ca toate "aparatele" vor avea aceleasi "masuratori". [...] Curea, merci de ponturi. Poate dam o fuga pina la Cluj in week-end. Azi i-am luat o gentutza cu Fulger. S-a bucurat atit de tare de nu-mi venea sa cred. Se plimba cu ea ca o Pitzi de Dorobanti: atirnata de cot si cu bratul indoit. |
A, am inteles! In general la aparatele astea conteaza si okiul care face masuratorile!
Super tare Ian cu poseta! Parca il vad!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
novus spune:
Monnvas, ma bucur ca ati petrecut bine, vrem si dovezile insa
Si vreau sa vad si pozele cu tufetele Floric, Pisik, Pisigri si cine a mai pus noutati acolo unde eu nu exist
Inapreda, si Ada imi da bunurile de pret gen bile sa le pun in poseta sa nu se atinga nimand de ele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui denisamada Azi i-am luat o gentutza cu Fulger. S-a bucurat atit de tare de nu-mi venea sa cred. Se plimba cu ea ca o Pitzi de Dorobanti: atirnata de cot si cu bratul indoit. |
Super tare Ian cu poseta! Parca il vad!
[/quote]
Daaa !!!
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda El e Fulger, Jambo e Tom iar eu sint "Geii" (Jerry) pentru ca ei 2 sint mari iar eu sint mica |
Da... nu-sh de ce si Adela ma vede pe mine mica, iar pe ta'su "male". Ultima kestie e ca zice ca noi suntem "fetele lu'tata", a incercat Costin sa fie si el "baiatul nostru", dar nu i-a mers...
denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Ce le luati copiilor de 1 Iunie? |
Eu okisem in Dedeman un tobogan cu un raport satisfacator calitate-pret, dar daca o sa continue diluviul naturii... nu-sh daca ne mai arde de mers la Tgv... caz in care cred ca o sa primeasca tot ceva carticele...
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Super tare Ian cu poseta! Parca il vad! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Daaa !!!
[/quote]
Nu chiar poseta, e asta (a 3-a, cea pe negru):
http://www.cadouricadou.ro/genti-rucsacuri-ghiozdane/geanta-pranz-lightning-mcqueen---cars-2_346559
Voiam neaparat sa-i iau dar gen "poshtash" pentru ca, daca n-are chef de ghiozdanelul cu Thomas, isi cara comorile personale in...cosul de oua!!! Deci, musai, trebuia ceva "cu capac" sa nu se vada toata...taraba ca o "fuia didanu" (= fura tiganu, de la dna R citire; de 2 saptamini de cind sint ei la bai ii explic non-stop cum sta treaba cu tiganu' dar prefera sa o creada pe ea, nu pe mine)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui inapreda *** La un ochi, va avea o dioptrie de -2, 5 ceea ce mi se pare foarte mult. Medicul m-a asigurat ca se corecteaza. Sper din suflet. *** |
Sunt f obosita ,n-am retinut daca ai fost doar la un oftalmolog sau mai multi....din punctul meu de vedere trebuiesc consultati macar 2.Si sa -2,5 e dioptrie mare dar nu f mare(pt tine ca mama e imensa,e normal sa fie asa)....dar daca poarta ochelarii se corecteaza in functie de diagnostic
Ce le luati copiilor de 1 Iunie? |
...nu m-am gandit.....Isabella e fan carti,mai nou si culori si ma intreaba ce litere sunt pe unde le vede.Bogdi...e Bogdi e nu cere decat de Craciun si Pasti
DE 1 iunie va fi inaugura parcul de langa noi...va dansa iar pe scena Bogdi cu clasa si va canta CRBL(asa o sa-l ascult si eu live...sper;dar sigur o sa-l vad)
Insanatosire celor mari si mici.
...si Isabella e in trend e mucoasa iar azi noapte a dormit de la 1 la 3...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus Refertior la cadou,vreau sa merg diseara la Lidl ca am vazut in oferta lor fel si fel de puzzle-uri si ceva lego, i-am mai luat si doua carti cu abtibilde care sunt mai nou preferatele ei www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cind incepe promotia asta? Azi sau joi? Stii, cumva, exact?
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Cind incepe promotia asta? Azi sau joi? Stii, cumva, exact? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
A inceput sigur azi ca a fost prietena mea de dimineata
By the way, e in oferta si aparat de waffe