Ghiocei de Martie-Aprilie2009**428**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
La un ochi, va avea o dioptrie de -2, 5 ceea ce mi se pare foarte mult. Medicul m-a asigurat ca se corecteaza. Sper din suflet.

100% se corecteaza. si doctorita mea zice ca pana pe la 6 - 7 ani orice se poate corecta. sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Mada, am cerut lamuriri pentru ca eu credeam/cred ca "aparatul ala de masurat" nu are cum sa dea gres si-mi imaginez ca toate "aparatele" vor avea aceleasi "masuratori".
[...]

Curea, merci de ponturi. Poate dam o fuga pina la Cluj in week-end. Azi i-am luat o gentutza cu Fulger. S-a bucurat atit de tare de nu-mi venea sa cred. Se plimba cu ea ca o Pitzi de Dorobanti: atirnata de cot si cu bratul indoit.

A, am inteles! In general la aparatele astea conteaza si okiul care face masuratorile!

Super tare Ian cu poseta! Parca il vad!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, ma bucur ca ati petrecut bine, vrem si dovezile insa

Si vreau sa vad si pozele cu tufetele Floric, Pisik, Pisigri si cine a mai pus noutati acolo unde eu nu exist

Inapreda
, si Ada imi da bunurile de pret gen bile sa le pun in poseta sa nu se atinga nimand de ele

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Azi i-am luat o gentutza cu Fulger. S-a bucurat atit de tare de nu-mi venea sa cred. Se plimba cu ea ca o Pitzi de Dorobanti: atirnata de cot si cu bratul indoit.

[/quote]

Daaa !!!

Mergi la inceput

Citat:
El e Fulger, Jambo e Tom iar eu sint "Geii" (Jerry) pentru ca ei 2 sint mari iar eu sint mica

Da... nu-sh de ce si Adela ma vede pe mine mica, iar pe ta'su "male". Ultima kestie e ca zice ca noi suntem "fetele lu'tata", a incercat Costin sa fie si el "baiatul nostru", dar nu i-a mers...

Mergi la inceput

Citat:

Ce le luati copiilor de 1 Iunie?

Eu okisem in Dedeman un tobogan cu un raport satisfacator calitate-pret, dar daca o sa continue diluviul naturii... nu-sh daca ne mai arde de mers la Tgv... caz in care cred ca o sa primeasca tot ceva carticele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada
Azi i-am luat o gentutza cu Fulger. S-a bucurat atit de tare de nu-mi venea sa cred. Se plimba cu ea ca o Pitzi de Dorobanti: atirnata de cot si cu bratul indoit.

Daaa !!!

[/quote]

Nu chiar poseta, e asta (a 3-a, cea pe negru):
http://www.cadouricadou.ro/genti-rucsacuri-ghiozdane/geanta-pranz-lightning-mcqueen---cars-2_346559

Voiam neaparat sa-i iau dar gen "poshtash" pentru ca, daca n-are chef de ghiozdanelul cu Thomas, isi cara comorile personale in...cosul de oua!!! Deci, musai, trebuia ceva "cu capac" sa nu se vada toata...taraba ca o "fuia didanu" (= fura tiganu, de la dna R citire; de 2 saptamini de cind sint ei la bai ii explic non-stop cum sta treaba cu tiganu' dar prefera sa o creada pe ea, nu pe mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

La un ochi, va avea o dioptrie de -2, 5 ceea ce mi se pare foarte mult. Medicul m-a asigurat ca se corecteaza. Sper din suflet.

Sunt f obosita ,n-am retinut daca ai fost doar la un oftalmolog sau mai multi....din punctul meu de vedere trebuiesc consultati macar 2.Si sa -2,5 e dioptrie mare dar nu f mare(pt tine ca mama e imensa,e normal sa fie asa)....dar daca poarta ochelarii se corecteaza in functie de diagnostic
Citat:
Ce le luati copiilor de 1 Iunie?

...nu m-am gandit.....Isabella e fan carti,mai nou si culori si ma intreaba ce litere sunt pe unde le vede.Bogdi...e Bogdi e nu cere decat de Craciun si Pasti

DE 1 iunie va fi inaugura parcul de langa noi...va dansa iar pe scena Bogdi cu clasa si va canta CRBL(asa o sa-l ascult si eu live...sper;dar sigur o sa-l vad)

Insanatosire celor mari si mici.
...si Isabella e in trend e mucoasa iar azi noapte a dormit de la 1 la 3...

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:

Refertior la cadou,vreau sa merg diseara la Lidl ca am vazut in oferta lor fel si fel de puzzle-uri si ceva lego, i-am mai luat si doua carti cu abtibilde care sunt mai nou preferatele ei

Cind incepe promotia asta? Azi sau joi? Stii, cumva, exact?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Refertior la cadou,vreau sa merg diseara la Lidl ca am vazut in oferta lor fel si fel de puzzle-uri si ceva lego, i-am mai luat si doua carti cu abtibilde care sunt mai nou preferatele ei

Cind incepe promotia asta? Azi sau joi? Stii, cumva, exact?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

A inceput sigur azi ca a fost prietena mea de dimineata

By the way, e in oferta si aparat de waffe

Mergi la inceput