Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Tot nu declar Z1 ca de joi ma tot tine cu maroniu. Perioada stresanta prin care am trecut cred ca-si spune cuvantul. M-am dat putin peste cap.
Deny suna tare bine ce povestesti tu. Suna a bebita. Eu am ramas sigur-sigur o data, in sept 2009, cand am avut si test pozitiv si tot asa a debutat - trezit noaptea pt mers la baie si pofta de stiksuri. In plus il speriam pe al meu sot, ca mancam mai mult ca el. Pacat ca la mine nu a fost sa fie. Iti tin pumnii.
Mihaela greturi zici, hai ca-ti tin pumnii sa fie de bine
Roxy imi pare tare rau pt bebelin.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Ei, asa mai mere. Incet incet dam drumul la vorbareala de-asta pacifista, asa cum ar trebui sa fie, de fapt.

Gabyv, z31 zici...ce lungime are CM-ul tau de obicei?

Xdidi asa am facut si eu saptamana trecuta, am insfacat calendarul si m-am pus pe numarat. Fetele, voi cand numarati DPO-ul socotiti si ziua cu ovulatia sau incepeti numaratoarea de a doua zi, ca sa fie DPO? ( o intrebare idioata, recunosc dar just checkin')

Mihaelafalt, ma gandeam eu ca nu se hotarasc uratii sa apara. Eu zic ca tu ne faci o surpriza cat de curand. Da, z26 e devreme, cred si eu. Care e lungimea CM_ului tau de obicei? Poate ca spottingul e de la medicatie, poate-i de la nidatie... stam aici sa vedem

Dana zau ca m-ai facut curioasa cu cine s-a repezit cu rautacismele dar de dragul pacii si a bunei cooperari poate imi zici doar pe privat

Bobule pe unde-mi umbli?

Ana au aparut simptomele alea "dragute" de sarcina, nu? De fiecare data cand iti e rau aminteste-ti cat de tare l-ai dorit pe bebe si promit ca-ti va fi mai bine.

Mergi la inceput

Dreambaby fiecare organism reactioneaza in felul sau. Eu stiu ca greturile incep undeva in sapt 5-6 si in general gravidutele nu acuza diaree, dar cum spuneam fiecare reactioneaza dif iar la tine pot fi primele semne de bebe. Cel mai sigur fa un test.
XDidi si noi ne gandim la adoptie. Doar ca eu fac 30 vara asta. Sa dea Dumnezeu macar asa sa reusim si noi sa devenim mamici.
Pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Lorena, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! Ma bucur foarte mult pt tine!!!

Abia acum am vazut titlul de la voi

Imi doresc sa citesc astfel de vesti despre toate fetele dragi mie: cosminutza, Katy, draguta, camcris, cixinica, anca dragoman, kmy_black
Va pup cu drag fetelor !

Mergi la inceput

Madutza multumim ca nu ne-ai uitat. Sanatate copilasilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

maria eu numar si ziua ovulatie ca la ciclu, prima zi de sange z1, asa si la ovu ziua in care iese testu poz ultima data z1, nush exacta daac fac bine, insa la cate sanse am e invariabila treaba asta. si oricum luna asta sunt varza cu numaratul, am avut noroc ca s-a mai vazut ceva la eco
katy bafta, la noi e proiect inca n-am inceput materializarea adoptiei, cu toate ca ne gandim de ceva timp(ani), e fff greu cu casuta, apoi tre sa fi foarte liber sa faci dosarul, cursul si asteptarea poate sa dureze ca si asteptarea unei sarcini la noi....eu sper sa fie ok si sa ne ajute Dumnezeu, ca fara voia Lui nu iese nimic...

Mergi la inceput

Ei, Xdidi, daca tot te-a impins pacatul si ai raspuns stai ca mai am neste intrebari ( imi intinzi undeget si iau toata mana ca asa e in tenis). Care consideram ca e ziua cu ovulatia? Aia cu primul test pozitiv? Sau cu al doilea? Sau cu ( posibil) al treilea?

Eu sunt total in ceata. Cred ca am ovulat pe 22-23. Daca socotesc din 22, si iau prima zi in calcul atunci azi sunt z7DPO. Daca am ovulat in 23, atunci 6 DPO. Ufff, nu mai am rabdare de nicio culoare. Parca data trecuta mi-a iesit testul la 14 zile DPO, deci mai am o saptamana de asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Marie mai ai de asteptat, eu azi ziua 12 Dpo si ma certai pe mine ca ma testez prea devreme asa ca asteapta, ai rabdare ca daca e bebe tot acolo sta decat sa faci test si sa te demoralizezi ca si mine.
Afara nu curge nimic dar inauntru pe betisor e colorat tare, s-a mai inchis fata de dimineata.
Nu e rosu inchis dar pe aproape.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

lorena acum am aflat si eu marea veste
te felicit si iti urez din suflet sarcina usoara si un bebelus sanatos. sa creasca mare si sanatos in burtica si sa se nasca la termen
ma bucur tare mult

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Mihaelafalt, pana nu iese afara nu-l credem. Speranta moare ultima

Dar chiar nu stiu ce am luna asta. Zici ca stau pe un arici asa astept zilele alea de testare. Si parca vad ca ma dezumflu toata pe 6 cand ar trebui sa apara uratii.

Mergi la inceput