Aspirante optimiste (792) Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 12
Ana178081 spune:
Va puuuuup.
Ce bine ca s-a facut liniste pe aici ca nici nu mai vroiam sa scriu cand am vazut atatea divergente.
Miha e de bine daca ai visat soricei,te iau cu mine stai linistita.Tu urmezi.
Sa va zic simptomele mele prin care mi-am dat seama ca ceva se intampla in burtica:la o sapt dupa conceptie(aprox.) mi-a venit pofta de smantana cu paine(eu nu prea mananc asa ceva),chiar in preajma Pastelui,mi-am zis in gand:ce-o mai fi si cu poftele astea?poate am ramas.Apoi in zilele urmatoare(cam o sapt pana la testare si 2sapt pana cand ar fi tb sa vina CM) am avut dureri de sani,sensibilitate si intepaturi pe jos la burtica,plus pata de implantare cu o sapt inainte de CM,care n-a mai venit!
Acum ce sa zic,fiecare corp reactioneaza diferit.....in prezent ma simt bine,nu vomit,nu prea am greturi,pofte doar de fructe,acrituri si uneori prajituri de la cofetarie,chiar azi am luat 2buc
Reteta pt fetite:faceti prostii cu cateva zile inainte de ovulatie(gigeii care dau sexul feminin sunt mai rezistenti,dar mai puturosi,se deplaseaza mai greu),urmariti si calendarul chinezesc.
Reteta pt baietei:sexul sa fie facut in ziua ovulatiei(cica gigeii care dau sexul masculin sunt mai rapizi,dar rezista mai putin),plus calendarul chinezesc.
Bafta la toate va doresc!
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Morning, girls ! mamaaaa, se face comitet in fata eliasului in septembrie Cand o vedea copilu' ce navala de oamneni, se umfla-n bucutze, poate tine si-un discurs Marie, aseara te... "impiedicasi"? |
Bobule, nu prea. Ca mai nou exersam o zi da si una nu, ca sa-si revina pestisoriiAsa cica s-ar recomanda. Dar mizez pe acum doua seri. Am asa un filing de-asta bun. Sper ca nu ma imbat ca toanta cu apa rece ca ziua de testare coincide cu ziua sotului meu si si-asa nu stiam ce sa-i iau cadou
Vesti despre Lorena http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=172505&whichpage=15
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Maria dar tu in ce zi esti? Eu zic ca testul e negativ daca in minutele corespunzatoare nu era asa de pronuntat. Cu greata nu am nici o treaba. Fug sa imi pregatesc papica ca mor de foame. |
Miha, am stat ceva sa ma gandesc. Neuronul meu e exclusiv preocupat de weekend, nu mai proceseaza altceva. Intr-un final am luat calendarul in brate. Azi sunt z19 si daca as avea rabdare...ar trebui sa ma testez undeva pe 7-8.
Mica26 spune:
Salutare fetele mele dragi!
Lorena sincere felicitari!Sa-ti dea Dumnezeu bebe sanatos si la termen!
Miha iti tin pumnii sa fie bebe la tine! sa stii ca si eu am visat soricei, sau mai bine zis un sobolan. Si dupa o saptamana jumatate am gasit cele 2 liniute pe test! Iti tin pumnii sa fie bine! sa ma anunti si pe mine,da-mi un sms daca e.
Ana nu am mai apucat sa iti raspund in cap trecut...stiu ca te intrebasem de ce nu vii la odisee...sa stii ca nici eu nu intru f des(ma refer la postari), in schimb citesc toata ziua ce mai zic fetele si imi gasesc raspunsul la multe intrebari. si eu m-am simtit si ma simt mai bine la aspirante, dar nu am ce sa le reprosez nici fetelor de acolo. Eu sunt o fire foarte sociabila si ma integrez repede, dar aici pe forum nu prea reusesc...nu stiu de ce. Oricum oriunde ai fi, important e sa fii tu si bebe bine!
Va pup pe toate si va doresc numai teste pozitive!!!
Mica 10+
gabyv spune:
Buna
Booob, vreau si eu situl ala cu preseed-ul din Iasi, pls
Ce bine ca s-a mai calmat treaba pe aici
Mihaelafalt spune:
Gaby uite aici
http://www.babystart.ro/preseedw.html
Marie stai linistita ca daca ma trage, ana, lorena, mica dupa ele te trag si eu pe tine si apoi pe alte fete la odisee.
Mica sigur ca te anunt.
Apropo mi-a zis sotul ca v-ati intalnit, vroia sa te intrebe ce faci si apoi s-a razgandit ca ii zisesem eu sa nu spuna la nimeni ca nu se stie la servici.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mica26 spune:
da,ne-am vazut ieri aici la falticeni. sincera sa fiu sa stii ca de asta mi-a fost frica si cumva am fost mai distanta asa ca sa nu sa aduca vorba. am scapat de data asta. am sa zic la toata lumea dupa eco de pe 12iunie cand teoretic o sa am 13saptamani. De acu tot atata e!
te pupacesc si tin pumnii!!!
Mica 10+
gabyv spune:
Miha, multumesc ma pun si eu pe comandat pentru luna iulie si august. Ajunge oare un tub sau mai bine doua?
Mihaelafalt spune:
Stai linistita Mica ca nu zice nimic, l-am instruit bine.
Oricum si el e de parere ca daca reusim tot asa sa nu zicem decat la cei foarte apropiati pana pe la 3 luni.
Eu oricum nu stiu daca ma pot abtine, dar sa raman ca dupa aia sa tot taca el din gura eu daca o sa simt ca nu pot strig in gura mare.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
ALTESA spune:
mihaelafalt scot sa fie cu ochisori
mrenescu ce teste de ovulatie folosesti? mie mi se par foarte bune cele de la minut.
Baiii deci acum realizez ca si eu am visat sobolan cu luna inainte sa raman si i-am spus mamei iar i-a mi-a spus "gata te-mpuiezi" mi s-a parut asa aiurea atunci ,dar acum abia astept sa visez iar un sobo