Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 4
fecian spune:
Vorbele si cuvintele scrise sunt 2 notiuni diferite. E pacat ca doua femei mature ca voi (Desiree si Luminel) nu stiu sa faca diferentza intre cele 2 notiuni.
Cand un om sta de vb cu altul, cuvintele sunt insotite de gestica pentru a intari/imprima mesajul dorit. In momentul in care ai in fatza un text, e o insiruire de cuvinte lipsite de personalitate. O parte a mesajului este pierdut caci gestica lipseste. Cititorul atribuie textului gestica necesara pentru a creea/ genera un mesaj; si in concluzie, 2 cititori diferiti pot imprima aceluiasi text 2 mesaje complet diferite.
Concluzia: Interpretarea voastra a mesajului meu REFLECTA starea voastra interioara. Asa ca eu nu ma simt cu absolut nimic vinovata de ce ati inteles voi....
Aaaa si chestia cu PM-ul : da dom'le mie nu-mi place monopolizarea discutiilor despre copii cu rafuieli personale. D-aia se numeste Personal Message!!!
Sanatate!
fecian spune:
La multi ani tuturor copilasilor si le doresc numai bine, sanatate si multa fericire!
In rest nu mai am nimic de zis...
Victoria_mami spune:
Esme, si pe mine ma bate gandul sa fac painici, dar parca mi-e teama, ca de cate ori am facut paine mare deasupra era arsa, in interior necoapta. Da' ma duc acu' pe blogul tau sa mai vad o data painicile, poate imi fac curaj. Ai sarit, cred postul unde te intrebam de zmeura: am congelat saptamana trecuta zmeura, ca o gasisem ieftina, dar acum e pret rezonabil peste tot si pot sa iau proaspata. Iasa mai gustoasa crema de zmeura cu zmeura proaspata decat congelata sau e la fel? Daca e la fel, in cat timp mi se decongeleaza zmeura?
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
LUMI, legat de colorat martipanul; eu zic sa-l colorezi linistita, cat colorant pui? Doar pui cateva picaturi, nu 2-3 sticlute, deci fiecare copil va primi un sfert de picatura! Daca-l vrei colorat, coloreaza-l fara griji. Parerea mea.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Nicole1980 spune:
Poftiti la
Fetele, nu ati ajuns la serviciu ? Asteptam cafeluta de la voi...dar nu mai am rabdare.
O zi frumoasa sa aveti!
Alysh spune:
Buna dimineata, poftiti !
Moooama, ce ne mai ploua! 10 min am asteptat sa ies cu Luca din masina, doar , doar s-o mai potoli, nimic, am fugit cu el in brate, m-a facut ciuciulete
Aseara am avut o aventura, tot cu el , le-am facut medalion de somon la gratar, s-a innecat cu un os (nu stiu cum mi-a scapat), s-a inrosit, horcaia asa, horror. Si cu Vlad am patit-o acum ceva timp, dar cu el mult mai rau, se invinestise...nu stiu daca va amintiti. Deci e clar baba are nevoie de ochelari
Din dupa amiaza asta il preiau bunicii pe Vlad, pfuuu , ca nu mai rezistam singura cu amandoi, cu ploi si cu gradinite
Va pupacesc si va astept la coffee
Nicole1980 spune:
Eu l-am readus din exil pe fecior... nu a facut varicela
Azi e la gradi, iar maine avem prima excursie- la olarit.
Eu sunt foarte grijulie cu el si ma tot gandesc ce bagaj sa ii fac pt maine, ii pun apa ? cata ? mancare ? ce ?
Vor avea un pranz pe drum, la un restaurant, dar banuiesc ca trebuie sa ii mai dau si eu ceva la el, nu ?
Aly, Belle - voi ce ati pus la pachetel ?
Nicole1980 spune:
Aly - of mititelul....Si cum ati scapat de os ??? Am vazut ca ai scris ca incepe sa se obisnuiasca Luca cu gradi, ma bucur...plecati si in vacanta....tot ce a fost mai rau s-a indreptat spre bine! Bravo, mamica puternica !
Alysh spune:
Nicole, eu i-am dat la el un saculet pe care sa-l care el in spate cu o sticluta de apa de 0,5 l, un pachetel mic de servetele umede si un pachetel de servetele-batistute. I-am mai dat un portofel cu cativa banuti sa aiba in caz de nevoie.
Separat, intr-o geanta mai mare i-am pus haine de schimb: un puloveras, o geaca de ploaie, pantaloni, chiloti, ciorapi, bluzitza: sa aiba de schimb in caz ca transpira sau se uda. Doamna cand m-a vazut i s-a facut rau. I-am zis ca nu e nevoie sa le care, doar sa le lase in autocar si in caz de nevoie sa le foloseasca. Nu a fost nevoie, dar nu se stie niciodata.....
De os nu stiu cum am scapat, presupun ca l-a inghitit, i-am tras niste pumni in spate si la un moment dat s-a calmat