Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Deea pai soacra in loc sa ajute incurca? Dar de ce nu i-a spus Andrei sa spele ea spanacul ca scumpa lui sotie nu mai poate? Si eu aveam problema cu spalatul vaselor in ultima luna de sarcina asa ca te inteleg. Eu le-as lasa in chiuveta intentionat sa vad daca le spala ea. Cred ca sotul ar trebui sa ia mai multa atitudinea aici..Tu cum mai stai cu tensiunea?Sa ti-o masori in fiecare zi ca stii ca eu din cauza asta am nascut mai devreme...
Andra dar chiar ca esti ghinionista....
Mirelaeu nu as putea rezista in acest ritm ca voi. Eu zic sa va mai ganditi si la sufletelul vostru si sa va faceti timp de proiectare...asta ca asta dar apoi va trebui sa fa faceti timp de crestere si ingrijire...Multa putere va doresc!
Noi maine mergem la control (facem 10 zile) si de abia astept sa vad ce imi va zice legat de greutate. In rest Filip e un bebe cumintel, doarme mananca si murdareste scutece. II multumesc lui Dumnezeu mereu pentru ce copii minunati am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

draga mea mihaela, ma bucur ca din mesajul tau se desprinde un pic de optimism, sa inteleg ca in 10 zile s-au mai reglementat lucrurile cu bebe si cu tine. legat de fuga noastra prin tara, sa stii ca imi e si greu, dar pe de alta parte ma bucur ca sunt mereu alaturi de sot, ca in ultimii 5 ani am tot stat unul hais si unul cea, din cauza ca eu eram legata de serviciu si el trebuia sa isi vada de treaba lui cu muzica. dar dupa cum vrea si doamne doamne, poate reusim vara asta sa insamantam ca la primavara sa avem ce culege
deea, nu ai avut o zi chiar usoara, dar sper ca esti bine acum pe seara. eu una nu cumparam nici un spanac ori i-l puneam in brate sotului sa si-l curate daca i s-a nazarit ca are pofte.

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

http://www.youtube.com/watch?v=vVv8h5eBvgc&feature=related

Mirela, MTHFR C677T homozigot. A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
--------------------------------------------------------------------------------------------
tratament pregatire: femibion I 1tb/zi, cetebe 2tb/zi, coenzima q10 1tb/zi, vita e 1tb/zi, magne b6 1tb/zi, acid folic 1tb/zi, aspenter 1tb la 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, de ieri pierdem dopul gelations, cate o bucata sanatoasa, roz-maronie, contractii nedureroase la greu..astept....azisunt singura cu Eva si doamna de la curatenie..mama cu treaba, sotul cu treaba..poate ma apuca si nu bazaez decat de dna...are fost sa sun la dr? Eu zic ca nu inca.....

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 38s+ Clara
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Blanca nu sunt sigura daca ar trebui sa suni la doctor de acum. Cred ca nu e musai sa nasti azi, chiar daca ai pierdut dopul. Monitorizeaza contractiile si vezi daca se fac regulate si dese. Eu asa zic, sa mai stai sa vezi ce se intampla. Tin pumnii pentru voi azi si pun niste motate.

Andreea, 37+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata si-o cafea

La multi ani aever(Andreea)!
Sa fii sanatoasa, voioasa si venirea lui bebe sa va aduca numai bucurie si implinirea in viata!

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Treburile cu soacra si cumnata s-au rezolvat. Andrei a luat atitudine
Cand a sunat Andrei sa-i spuna sorasii sa nu vina, s-a scuzat ea ca se simte rau si nu mai vine. Am rezolvat-o si cu spanacul. L-am stropit si l-am bagat in balcon. I-am zis soacrei sa stea linistita, ca spanacul o sa-l faca mama azi. Ea vine rar la noi a si mai bine sa stam de vorba. I-am facut un ness si am stat la barfa.

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

La multi ani, Andreea (aever)!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita!!!

Blanca Doamne ajuta. Si eu zic la fel ca daca membranele nu se rup n-are rost sa ajungi la medic. Bafta!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

neata dragutelor!

N-am mai scris in we, v-am citit doar, felicitari noilor mamicute Andra si Cuchi, sa va traiasca bebeii sanatosi si fericiti!

La multi ani, Aever, sa ne traiesti o gramada de timp si sa fii o mamica fericita!

Eu am avut un we aiurea, I. a facut o forma destul de agresiva de gastro, incepand de vineri dimineata a avut febra, a vomat, diaree, tot setul. Culmea e ca fix cu o zi inainte ma gandeam ca n-a mai avut febra de muuuuult timp si ar cam trebui.. si joi noaptea a inceput febra..uuuuf, gura de scorpion!! Nu am intrat in panica, mai trebuie si cate una din asta, ce sa facem?!, insa m-a durut sufletul s-o vad pe zambareata mea trista, intinzandu-se pe jos si privind cu niste ochisori de catelus necajit, rupta de foame, dar fara puterea de a manca, a fost oribil! De ieri dupa-masa e mai bine, azi sper sa fie pe picioare bine de tot!

Anitta, eu am prezis ca nu trec de we asta, dar am fost prea ocupata, n-am avut timp sa nasc!

Pup fetele!

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Blanca, nu mai stiu cum a ramas cu streptococul B - il ai sau nu? Daca da, nu uita ca e nevoie de 5 ore de antibiotic in travaliu, inainte ca bebe sa iasa pt a evita orice risc de infectare si pt a scapa de administrarea de antibiotic la bebe (dupa nastere).. Asa ca, daca e cazul tau, eu as zice sa nu astepti chiar pana in ultima clipa! Pup

Cori, mami de Bubulina 17 luni si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (38+)

Mergi la inceput