Bravo Andra,Cuchilici,Gabiko!Mai-Iunie'12(55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Bine ai revenit, Eva! Ma bucur mult pentru acomodarea usoara. Nu stiu cum e cu certificatele si medicii, fetita mea va avea acelasi dr de familie ca toata familia, e si pediatru, deci suntem castigati.
Certificatul de nastere nu trebuia facut imediat dupa nastere?

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Anitta despre mancare parca tot asa ditamai apetitul am, azi am mancat asa:
Vreo 5 felii de paine data prin ou si prajita cu zahar pe deasupra (cum mancam atunci cand eram copii, le spuneam friganele noi) apoi am mancat o portie de salata de boeuf. La pranz un snitel cu putin piure iar acum pe la 5 un castronel de supa de pui cu doua galusti. Si intre ele cateva bucatele de napolitane si seminte de dovleac.
Inca nu ma ingras.
Apropo de apetit sunt ingrijorata putin ca in maternitate o sa mor de foame cica avem 3 mese si doua gustari si am inteles ca n-ai voie cu mancare de acasa Pai daca imi e foame ce fac? io sunt rea de foame. Hai ca in prima zi nu or sa-mi dea mare lucru... ca voi fi dupa operatie, dar dupaia? lol ce grija am si eu...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Ylari, da, e foarte neplacut sa fii la mijloc, mai ales intr-un domeniu strain si mai ales cand e vorba de sanatatea ta si a copilului tau. Hai ca mai e putin, sa mearga totul perfect iti doresc, fara prea mari framantari.

Mergi la inceput

Aoleu, si eu sunt stresata ca o sa mor de foame prin spital daca acum sunt asa de fomista (ma gandesc la asta inca de cand a scris Onutza ca nu mai poate de foame). Eu mananc aproape permanent. Azi: 2 felii de cozonac cu o cana cu lapte, apoi un mar, apoi capsuni la discretie (cat mi-a incaput in burta), cartofi noi cu usturoi si o farfurioaica de salata cu de toate in ea, fursecuri, 3 felii de pepene rosu, cirese, jumate de ananas, 2 felii de salata de vinete, iar acum am niste paste pe foc, le fac cu cas si cu sos de rosii. Of, si am ajuns la 70 de kile, nu stiu cand le dau eu jos, is cat un hipopotam. Dar mi-e foame intr-una, nu ma pot abtine... Bine, stiu ca nu e consistent ce am mancat pana acum, dar carne nu prea pot manca.

Mergi la inceput

Zic sa-ti aduca mancare pe furis sau sa-ti arunce chiftele cu prastia, pe geam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Aoleu, si eu sunt stresata ca o sa mor de foame prin spital daca acum sunt asa de fomista (ma gandesc la asta inca de cand a scris Onutza ca nu mai poate de foame). Eu mananc aproape permanent. Azi: 2 felii de cozonac cu o cana cu lapte, apoi un mar, apoi capsuni la discretie (cat mi-a incaput in burta), cartofi noi cu usturoi si o farfurioaica de salata cu de toate in ea, fursecuri, 3 felii de pepene rosu, cirese, jumate de ananas, 2 felii de salata de vinete, iar acum am niste paste pe foc, le fac cu cas si cu sos de rosii. Of, si am ajuns la 70 de kile, nu stiu cand le dau eu jos, is cat un hipopotam. Dar mi-e foame intr-una, nu ma pot abtine... Bine, stiu ca nu e consistent ce am mancat pana acum, dar carne nu prea pot manca.

Pai, sa iti fie de bine.
Ce fericita esti cu atatea fructe. Sotul meu e un puturos, de 3 zile ii spun ca mi-e pofta de cirese si nici acum nu mi-a cumparat Cica "pai de unde sa iti cumpar" De la marochinarie imi venea sa-i zis... Of of, mai mai!!!
Saptamana viitoare cred ca o sa fac si eu paste.

Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 3 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Am aparut si noi dupa cateva zile de pauza...

Felicitari si aici pentru Andra si Cuchilici! Poate va fac o vizita luni dimineata, ca tot trebuie sa ajungem la maternitate pentru controlul de 1 luna

Blanca, multumesc mult pentru incurajari si sfaturi

Noi suntem cat de cat ok, avem zile bune, zile mai putin bune si zile de maxima agitatie, dar zic eu ca suntem pe drumul cel bun...

Cu colicii ne-am mai linistit putin, gaze tot avem, dar nu mai facem crize din alea groaznice si reusim sa ne partaluim si sa facem kk mai bine, dar tot ne scremem inainte sa iasa partul. Tot in brate dormim, sau in leagan, sau afara in carut, dar patul are in continuare ace Ca si tratament, acum luam Infacol de UK, Protectis, Debridat si Vigantol.

Cu iritatia, bubitzele initiale au trecut, dar au aparut altele tot pe fata, iar mai nou au aparut si sus pe spate, gat si in cap. Se pare ca este o dermatita, ori de la sampon, ori de la faptul ca pitica doarme numai pe mine si transpiram noaptea stand piele pe piele... Trebuie sa o dau cu Atoderm de la Bioderma si i-am schimbat samponul. Ma streseaza maxim chestia asta cu dormitul pe mine, nu numai din prisma faptului ca nu sta cu coloana dreapta (au si saltelele alea rolul lor), cat si pentru ca transira. Iar daca o las pe pat langa mine, e acelasi efect cu patul ei, trebuie sa imi simta pielea ca sa fie linistita si sa doarma

In alta ordine de idei, am fost ieri la ecografia de sold (trebuia sa o facem pentru ca a fost prezentatie pelviana si oligohidramnios) si ne-a descoperit o imaturitate acetabulara cotil la ambele solduri. Am inteles ca nu e la fel de grav ca displazia de sold, dar tot trebuie tratament si recuperare. Miercuri avem programare la ortopedie pediatrica la RM unde am abonament si pentru pitica, iar joi i-am facut programare si la alt doctor de la Medlife pentru verificare. Sa speram sa nu fie foarte grav si cu recuperare grea
Am facut cu ocazia asta si o ecografie abdominala, dar pentru ca era mancata recent trebuie sa o repetam luni dimineata. Mi-a fost recomandat sa o fac pentru ca sa vedem daca toate crizele de colici si imposibilitatea eliminarii gazelor nu au si o alta cauza. Sper din suflet sa nu fie probleme. Oricum va spun cum am noutati despre ambele probleme.

Am fost joi la BE, i-am luat pana la urma un Marsupi Plus, wrap-ul mi s-a parut ca are prea mult material si o sa mor de cald cu el vara, iar iarna nu pot sa il folosesc peste geaca groasa. Iar de bine ce l-am luat, sper sa nu primesc contraindicatii de la medicul ortoped . I-am mai luat un set de scutece din finet (eu le pun pe salteluta de infasat si le tot sparcaim cand facem part si nu prea iese kk de bebe de pe ele) si 3 pijamalute din bumbac. Azi am iesit la plimbare prin parc si m-am vazut putin si cu Ioana, care venise la BE.

Avem si o veste buna... azi printesa mea a implinit 1 luna Doamne Ajuta sa lasam in spate toate problemele si sa crestem frumos si sanatos

Va pupam cu drag si mai intram cand mai avem putin timp.

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Nu mai face ochii asa mari ca mi-e si rusine de cat mananc. N-am mancat toate astea dintr-o data, dar m-am trezit la 6 si acum e 19 deja, deci asta a fost meniul pentru o zi intreaga. E chiar asa de mult? Efectiv nu-mi dau seama ce-i cu mine, in general mie nu-mi place sa mananc, de multe ori am zis ca daca s-ar inventa niste pastile in loc de mancare, as fi prima care le-as cumpara. Acum nu ma mai recunosc. Sa fie oare din cauza femibionului?... Nu l-am luat foarte multa vreme, dar cand am vazut ca fierul imi e la jumatatea valorii minime, m-am gandit ca imi lipsesc si alte vitamine, minerale si m-am apucat sa-l iau, impreuna cu ferrum haussman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

intru si eu sa felicit noile mamici: Felicitari Andra si Cuchi!!!! sa va traiasca bebelusii si sa creasca mari si frumosi!!!
felicit si puii care au implinit o luna: la mai multe luni bebe de Elly si Bianca de Ionelu !!!!
va povestesc maine despre noi... caci in ultimul timp nu stiu ce fac si cum fac .. dar timp nu am deloc
va pup si noapte buna!!!

Anca 37+ (8 luni +)cu Mihai Iulian AMR 2+
burtica la 33s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/LaPlimbare#
fotografii de la cununie (la 20s) http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Buna dimineata!
Cafea fierbinte pentru toate fetele mele cu burta sau fara

Incep cu motate, nu stiu pentru cine, dar sa fie:

Azi voi avea musafiri, vine soacraaaa
Si sunt stresata rau. Am vase de spalat si mi-e al naiba de greu sa le spal. Nu stiu voi daca puteti sa stati intr-o pozitie buna, dar eu nu ajung prea bine de burta si trebuie sa stau cumva cu ea inapoi si aplecata si din cauza asta in 2 min se intareste si trebuie sa ma opresc. Iar sotul meu care s-a laudat ca face el, drege el, mi-a facut-o. Ieri si-a bagat o surubelnita in deget pe o parte si a iesit pe partea cealalta si bineinteles ca s-a dus ajutorul lui. Ieri am mai cumparat din piata si niste spanac ca vrea Andrei sa i-l pregateasca maicasa, dar i-a dat instructiuni la telefon sa-l gaseasca spalat si curatat. Deci trebuie sa ma mobilizez cumva sa spal vasele, sa spal spanacul si sa-l curat pana cand vine ea la 10-11
Imi vine sa-l arunc!!!
Maicamea s-a ofticat rau cand a auzit ca tre sa fac eu, ca ea vine aproape zilnic la mine, tot ca sa nu mai fac eu vreun efort si sa evit contractiile, dar dupa mesajul transmis de soacramea nu-mi vine sa las asa vasele si spanacul necoafat ca sa-l faca ea.
Ziceti si voi cum sa fac?

Deea 37+ cu
sa rezist cu Victoras dragalas la purtator inca 1 saptamana!

Mergi la inceput